- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
Uydur bahane gitsin degerimi ogrenmeliyim dersin calisiyorum zamanim yok dersin aslinda insan olana denk gelsen hemen yaparlaraminnn ınsallah canım sende var mı bebiş bu arada acilde bahanem mı olması lazım bazen dırek hamılelık testı ıstıyorum dedıgınde yapmıyolar galıba
amınn canım benım masallahhh ne mutlu sana ıkı kızın varBenim ikiz kizlarim yanimda 8 aylik olacagiz allahin izni ile saglikla buyusunler kuzularim .. ecmain
amınn canım benım masallahhBenim ikiz kizlarim yanimda 8 aylik olacagiz allahin izni ile saglikla buyusunler kuzularim .. ecmain
ewet oyle soyleyım en ıyısı. ınsallah yukselmıstır cok korkuyorum dgerım düşer dıyeUydur bahane gitsin degerimi ogrenmeliyim dersin calisiyorum zamanim yok dersin aslinda insan olana denk gelsen hemen yaparlar
Amin cnm insaAllah ikiside kiz cnmKiz erkekmi saglikla alirsin kucagina insallah
Hamilesiniz,hayirli olsun.adetinizin kacinci gunu yaptiniz.Beta hcg 175.4 cikti ne anlama geliyor anlamadim
Hamilesiniz :) saglikla gelsin minnosunuzBeta hcg 175.4 cikti ne anlama geliyor anlamadim
Guzel haberler alirsin insallahYarin doktora gidicem bakalim
Guzel haberleri ogrenebilirmiyim :)Insallah allah razi olsun
Noldu cnm haberde vermedin :)ewet oyle soyleyım en ıyısı. ınsallah yukselmıstır cok korkuyorum dgerım düşer dıye
Yenidir ondan cnm 1 hafta gorursun gozunuz aydin cnmDoktor hayirli olsun dedi yarin ultrasyona giricem kan degerlerime bakacak ama kese gorunmuyo daha yaa
Gunaydin canim unuttum yazmayi :) degerim 27.88 olmus yukselmis cok sukurr :)))Noldu cnm haberde vermedin :)
Ewet canim 4hafta oldu bgun :)) adet gunum gelmedi daha cok erken ogrendim ben. 6.31di degerim 3 gun sonra bu deger olmus insallah saglikla buyur yaaGozum aydin insallah dahada yukselir daha cok kucuktur o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?