kiz anneleri ilk ay beta hcg degernz kact?

Dogum yapmisinizdir galiba 36 +37 de ikizler doguyormus canim rabbim saglikla nasip etsin insallah kizina ve ogluna rabbim uzun omurler nasip etsin canim saglikla kalin ...

Benimde ikiz gebelikmiş 1 kız 1 erkek sağlıkla doğsunlar inş değerlerin iki gün arayla 3-4 kat artmasından şüphelenmiştik öyle de oldu. Allah isteyen herkese nasip etsin
Rabbim saglikla nasip etsin insallah peki ikili taramada 12 + da serbest betahcg kac cikti ikisinde :) benimki ikisininde 58.9 cikti canim birde aralarinda 3 gun var merak ediyorum kiz olsun insallar diye duam var rabbime nasip etsin saglikla kiz evladini banada iki oglum var simdi ikizlere hamileyim :) saglikla kalin insallah

Son düzenleme:
Dogum yapmisinizdir galiba 36 +37 de ikizler doguyormus canim rabbim saglikla nasip etsin insallah kizina ve ogluna rabbim uzun omurler nasip etsin canim saglikla kalin ...
Evet canm yaptım dogum 33 hafta 5 günlük dogm yaptım erken dogum oldu güzel dileklerin için sagol darısınbaşına inşallh

Evet canm yaptım dogum 33 hafta 5 günlük dogm yaptım erken dogum oldu güzel dileklerin için sagol darısınbaşına inşallh
Amin insallah canim rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah hayirli kandiller dua ile saglikla kalin

Benim 5+3 iken betahcg 10.000 üzeri çıktı, tam rakam vermiyorlar sadece >10000 deniliyor ikiz olma ihtimali var mı?

Kizlar benim de 3 kat atiyor..ilk beta hcg 10 iki gun sonra 100,iki gun sonra 306 ,iki gun sonra 1037 sonuncusunu adet gunumde yaptirdim ..sizce ikiz midir?

Kızlar bat a 6 gun kala beta hcg 188 4 gün kala 524 oldu sizce ikiz ihtimali varmidir

Kızlarrr benimde adetime 4 gün kala 95.62 çıktı tamm adet günüm bu değer 1024 yükseldi ikiz olabilir mi

kızlar tüpbebek transferinden sonra 11.gün beta değerim 755 çıktı, dünde 2 keseyi gördük çok şükür, 5+1 im

Kızlar merhaba 25 agustos son adet tarihim beta Hcg 10000 bugun sizce nasıl

Efe Hira bende 4+5 im 28 agustos sat im ikiz mi derken bugün kese bile gozukmedi çok canım sıkıldı bi siyahlik var ama bişey diyemem yeni oluşuyorda olabilir 10 gün sonra tekrar gel dedi beta hcg 4554

İlk beta hcg kaçtı
Efe Hira bende 4+5 im 28 agustos sat im ikiz mi derken bugün kese bile gozukmedi çok canım sıkıldı bi siyahlik var ama bişey diyemem yeni oluşuyorda olabilir 10 gün sonra tekrar gel dedi beta hcg 4554
ilk beta Hcg kaçtı

22 eylül 188 24 eylül 524 30 eylül 4554 ben 30 32 gün arası adet olurum çok canım sıkıldı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…