- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
Dogum yapmisinizdir galiba 36 +37 de ikizler doguyormus canim rabbim saglikla nasip etsin insallah kizina ve ogluna rabbim uzun omurler nasip etsin canim saglikla kalin ...Canim ya ne diyecegimi bilemiyorumyarin ne olacagimizi bilemiyoruz iste ama dua edelim canm soyle dusuncez sagliksiz bebekler dusermis kendi kendine Rabbim sagliklisini hayirliisni versin dua edelim canim rabbim tez zamanda kavustursun bebislerine senide hepimizi de
Rabbim saglikla nasip etsin insallah peki ikili taramada 12 + da serbest betahcg kac cikti ikisinde :) benimki ikisininde 58.9 cikti canim birde aralarinda 3 gun var merak ediyorum kiz olsun insallar diye duam var rabbime nasip etsin saglikla kiz evladini banada iki oglum var simdi ikizlere hamileyim :) saglikla kalin insallahBenimde ikiz gebelikmiş 1 kız 1 erkeksağlıkla doğsunlar inş değerlerin iki gün arayla 3-4 kat artmasından şüphelenmiştik öyle de oldu. Allah isteyen herkese nasip etsin
Evet canm yaptım dogum 33 hafta 5 günlük dogm yaptım erken dogum oldu güzel dileklerin için sagol darısınbaşına inşallhDogum yapmisinizdir galiba 36 +37 de ikizler doguyormus canim rabbim saglikla nasip etsin insallah kizina ve ogluna rabbim uzun omurler nasip etsin canim saglikla kalin ...
Amin insallah canim rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah hayirli kandiller dua ile saglikla kalinEvet canm yaptım dogum 33 hafta 5 günlük dogm yaptım erken dogum oldu güzel dileklerin için sagol darısınbaşına inşallh
Ikizmi peki canimKizlar benim 5. Hafta degerim 17304 cikti. İkiz olabilir mi?
Sen hamileydin sanki oyle hatirliyorumbenim goğuslerim patliyacak gibi nerdeyse. Adetimede daha 11 gun var..
ben doğum yaptım, ama o mesajı yazdığımda muhtemelen hamile değildim.Sen hamileydin sanki oyle hatirliyorum
Endiselendim bir an.cok sevindim canim allah güzel ömür versin :)ben doğum yaptım, ama o mesajı yazdığımda muhtemelen hamile değildim.
amin canım, cumlemize inşllhEndiselendim bir an.cok sevindim canim allah güzel ömür versin :)
ilk beta Hcg kaçtıEfe Hira bende 4+5 im 28 agustos sat im ikiz mi derken bugün kese bile gozukmedi çok canım sıkıldı bi siyahlik var ama bişey diyemem yeni oluşuyorda olabilir 10 gün sonra tekrar gel dedi beta hcg 4554
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?