kiz anneleri ilk ay beta hcg degernz kact?

Inşallah canim ilk bebegim de tam 4 hafta 5 günlük ken görmüştüm şimdi goremeyince kötü oldum zaten evhamli bi insanım Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağımiza almamizi nasip etsin hepimizin

Doğal yollami hamile kaldın birde kaç çıkmıştı beta
Evet cnm 5 yil sonra ilk hamileligim tekti kan pihtilasmasindan kaybetimm ikinci hamileligim ikizi her ikiside dogal yolla oldu o kadar tedavi gordum olmadi 5 yil icin her iki hamileligimdede tedaviyi birakinca nasip oldu beta adet gunum 818 bir gun sonra1413 du cnm

hayırlı olsun canım allah sana da ailenede saglıklı ömür nasip etsin.benimde adet günüm 584.4 cıktı. 31 saat sonra 1303 cıktı 1 gün sonra 1700 cıktı bende tek kalp atısı ve tek kese.ama ben ikiz diye hissediyorum başından beri.rüyamda gördüm bir yumurta ikiye bölünmüstü. birde adetten 6 gün önce ögrendim hamile oldumu idrarda.6 +5 ken duydum kalp atısını şimdi 7+3 um.salı bi daha gitcez doktora o zaman tek derse kabul edicem ikiz olmadını.

kızlar ya bende çatlatma iğnesinden snra 11,gün testyaptırdım ve adetıme 1 hafta vardı 6,31 cıktı sonucum poazıtıf dedı dr ama daha cok erken dedı 20,hazıranda yıne test ıstedı. sızce yukselme olur mu ? bırde aklıma takılan konu adetıme 1 hafta varken cıkıyo bu değer. ıkız falan olabılırmı dıyorum acaba

Ikizmi peki rabbim gonlune gore saglikla nasip etsin insallah

Bence 2 gune tekrarla eger iki kati olursa beta deger ikiz

Tabi yarin sabah 9 gibi hem 4. Gun de 4 kati olursa da ikiz

Benim ikiz kizlarim yanimda 8 aylik olacagiz allahin izni ile saglikla buyusunler kuzularim .. ecmain

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…