Meryem suresini oku dinle rabbim yardım eder inşallah22 eylül 188 24 eylül 524 30 eylül 4554 ben 30 32 gün arası adet olurum çok canım sıkıldı ya
Canım doğal yollami hamile kalmıştın.allah bebeklerini sana bagislasin.birde tek yumurta ikizimiben adetim 1 gün geçince yaptırmıştım test 536 çıkmıştı şimdi Allah nazarlardan saklasın 24 hafta 5 günlük ikizlerim
Hamileliğin hayırlı olsun canım.allah bebeklerini sana bagislasin.tek yumurta ikizi mi ve belirtin oldumu hiç ikiz olmasına dairBenim adet gunum 818 di adeten 1 gun sonra 1413 du kizlar ikiz gebeyim...
Allah razi olsun cnm cift yumurta ikiziler cnm ikizdeki tek belirtimm betahcgmin yuksek cikmasiHamileliğin hayırlı olsun canım.allah bebeklerini sana bagislasin.tek yumurta ikizi mi ve belirtin oldumu hiç ikiz olmasına dair
Doğal yollami hamile kaldın birde kaç çıkmıştı betaAllah razi olsun cnm cift yumurta ikiziler cnm ikizdeki tek belirtimm betahcgmin yuksek cikmasi
Evet cnm 5 yil sonra ilk hamileligim tekti kan pihtilasmasindan kaybetimm ikinci hamileligim ikizi her ikiside dogal yolla oldu o kadar tedavi gordum olmadi 5 yil icin her iki hamileligimdede tedaviyi birakinca nasip oldu beta adet gunum 818 bir gun sonra1413 du cnmDoğal yollami hamile kaldın birde kaç çıkmıştı beta
Kiz erkekmi saglikla alirsin kucagina insallahBenim adet gunum 818 di adeten 1 gun sonra 1413 du kizlar ikiz gebeyim...
Ikizmi peki rabbim gonlune gore saglikla nasip etsin insallahhayırlı olsun canım allah sana da ailenede saglıklı ömür nasip etsin.benimde adet günüm 584.4 cıktı. 31 saat sonra 1303 cıktı 1 gün sonra 1700 cıktı bende tek kalp atısı ve tek kese.ama ben ikiz diye hissediyorum başından beri.rüyamda gördüm bir yumurta ikiye bölünmüstü. birde adetten 6 gün önce ögrendim hamile oldumu idrarda.6 +5 ken duydum kalp atısını şimdi 7+3 um.salı bi daha gitcez doktora o zaman tek derse kabul edicem ikiz olmadını.
Bence 2 gune tekrarla eger iki kati olursa beta deger ikizkızlar ya bende çatlatma iğnesinden snra 11,gün testyaptırdım ve adetıme 1 hafta vardı 6,31 cıktı sonucum poazıtıf dedı dr ama daha cok erken dedı 20,hazıranda yıne test ıstedı. sızce yukselme olur mu ? bırde aklıma takılan konu adetıme 1 hafta varken cıkıyo bu değer. ıkız falan olabılırmı dıyorum acaba
ptesı gunu ogrendım işte bgun 3.gün gıdım dıyorum hastaneye. yalnız acılde yapıyolar dımı testiBence 2 gune tekrarla eger iki kati olursa beta deger ikiz
Saglik ocagina git yaparlarptesı gunu ogrendım işte bgun 3.gün gıdım dıyorum hastaneye. yalnız acılde yapıyolar dımı testi
çalışıyorum işten ızın almam da sıkıntı o yuzden saat 5ten sonra devlet hast.gıdım dıyorumSaglik ocagina git yaparlar
Oda olur tabi guzel haberler alirsin insallahçalışıyorum işten ızın almam da sıkıntı o yuzden saat 5ten sonra devlet hast.gıdım dıyorum
aminnn ınsallah canım sende var mı bebiş bu arada acilde bahanem mı olması lazım bazen dırek hamılelık testı ıstıyorum dedıgınde yapmıyolar galıbaOda olur tabi guzel haberler alirsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?