Kiz arkadasdan hediye almasi ?

askimsin_99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2011
441
52
73
- Yurtdışı
iyi aksamlar
moralimm cok bozukk..
Bilenler vardir erkek arkadasim uzakta oturuyor pek görüsemiyoruz
Bugün onun dogum günü ve ben yaninda degilim olamadim bazi sebeplerden dolayi.
Herneyse kutlama gibi birsey olmamis
benim sorunum bunun bir kac normal kiz arkadaslari var tamam anlayisla karsiliyorum
Bugünde birtanesi buna dogum günü hediyesi almiss sinir oldum ayrica ben hediyeleri sormasaydim hic anlatmaya niyeti yoktu sanki.
Kiz buna görüsemediler diye bir ortak arkadasiyla yollamis hediyeyi (Kazak) sonra yazismislar. Kiz sormus oldumu kazak diye buda demis cok güzel oturdu renginide cok begendim tsk vs. Kiz demis 'zaten kilo almissin gibi ' neyse öyle bir sohbet olmus iste. (Konusmalari erkek arkadasm yolladi bana)
Bende buna gece 12de kendimden video yollamistim zaten güzel sözlerle vs.

Neyse ben cildirdim tabi hala icim icimi yiyor ama belli etmemeye calisiyorum dogum gününü maf etmek istemiyorum. Sadece üzüldügümü ve ben onun yaninda yokken baskalarinin hediye vermesi zoruma gittigini söyledim. Oda en güzel süprizi benim yaptigimi söyledi tekrar asik oldugunu vs vs..

ama yinede kizginim haksiz miyim? Ben onun yaninda olamazken baska bir kizin ona hediye vermesi zoruma gitti..Bu arada bu onun eski okul arkadasi. ama yani ne diye hediye veriyor ki?
Erkek arkadasimin baska kiz arkadaslarida var onlar neden almadi tek bu aldi?

Suan onunla icimden konusmak gelmedigi icin bellide etmek istemedigim icin evde misafir oldugunu onlarla oturdugumu söyledim..

NOT: Sorun hediye degil..bende ona kargoyla birseyler yolladim ama henüz ulasmadi o ayri.
Sorun o kiz neden buna hediye aliyor yada normal birseymi ? benmi cok abartiyorum
Siz olsaniz ne yapardiniz?
Ve aynisindan basina gelen biri varmi

Ne var bunda canm alır .sevdiğim bir arkadaşıma bende alırım aldımda. İlla sevgiline sarkıyor demek değil bu. Arkadaş işte fantazi iç çamaşırı değil aldığı kazak buyutme canm bence

Normal bence bende alıyorum arkadaşlarıma hediye. Hoşuma gidiyor hediye vermek insanlar mutlu oluyor. Eşime de hediye gelse rahatsız olmam

Benim de çok samimi bir arkadaşım var, çok yakın olduğumuzdan her doğum gününde hediye alırım. Çok sevdiğim bir arkadaşım olduğundan, çoğu kız arkadaşımdan daha candır benim için. Sevgilim de niye bu adama hediye alıyorsun demez mesela. Ondan bana normal geldi. Her erkek arkadaşıma almasam da çok sevdiğim arkadaşımsa alırım

Aralarındaki samimiyete bağlı, alakasız biri durduk yere hediye alıyorsa sorgularım.

Yakın arkadasiysa almistir sonucta sen yokken ikisi dogum gunu kutlamamis ya benimde basima gelmisti dogum gununde ben yoktum erkek arkadaslari ona supriz yapmislar takilmislar gorsen nasil kiskandim :))) ertesi gunu pasta ve hediyemle bi cefeyi ayarlayip bi suprizde ben patlatmistim :) rotarli olmustu ama olsun kiskanmamin sebebi tam ogun ben yaninda yoktum oyuzdendi muhtemelen sendee yaninda olmadin diye hirslanmis olabilirsin

Yakın arkadasiysa almistir sonucta sen yokken ikisi dogum gunu kutlamamis ya benimde basima gelmisti dogum gununde ben yoktum erkek arkadaslari ona supriz yapmislar takilmislar gorsen nasil kiskandim :))) ertesi gunu pasta ve hediyemle bi cefeyi ayarlayip bi suprizde ben patlatmistim :) rotarli olmustu ama olsun kiskanmamin sebebi tam ogun ben yaninda yoktum oyuzdendi muhtemelen sendee yaninda olmadin diye hirslanmis olabilirsin

kim bilir kutlamis olsalardii ne halde olurdum :)
bende aynen kiskandim iste fazlasiyla herkes hediye almis yüzyüze kutlamis ve ben sadece uzaktann..
beni anladigin icin cok sevindim :)

Dogum gunu bu hediye alinir tabi anormal olan senin hediye almaman. Kargo diye bi sey var yollarsin hediyeni video ne yani

Haksızsn canm ve abartysn .. Benm de erkek arkadasıma hedıye getrmstı kız arkadası. Yani dogum gununde getrms baska gunde getrmems kıı kaldı kı arkadası dıyosun ?? bundn daha dogal ne olabılır ?

Ben olsam ben de hoşlanmazdım.
Yakın kız arkadaş ortak alınan hediyeye katılabilir ya da arkadaşları için bi doğumgünü planlayıp pasta yiyebilirler arkadaşları ile hep birlikte. Ama benim sevgilime gidip bireysel bir şekilde kazak alamaz.

Alamaz efendim.Benim sevgilime başka bir kız doğum günü hediyesi alamaz.Kimse kusura bakmasın da hiç de normal gelmiyor bana.Ben bu konularda özellikle çok despotumdur.İş yerinde herkes birleşip bi hediye alır ya da herkes birer hediye alır eyvallah ama diğer türlüsü mümkün değil.Ha eğer alıyorsa da sevgilimi suçlarım bu kız sana hediye alabilecek cesareti nerden buluyor diye..Ben böyleyim,sevgilim de bilir bunu ve ona göre davranır.Ben kendim rahatsız olduğum için sevgilimi de rahatsız etmemek adına zaten böyle samimiyetliğe müsade etmem kendi iş yerimde de..

Aralarindaki iletisim önemli, sürekli görüstügü bi arkadasiysa, hediye almasi normal, aaa bu sizi rahatsiz edebilir ama bisey yapamazsiniz, ayrica erkek arkadasinizinda sucu degil, yani napsin kabul etmesin mi? Normal bi zamanda tuaf bi hediye olsa neyse, ama dogumgününde bi kazak hernekadar siz gicik kapsanizda, cok normal bisey... Bunun icin kavga cikartmakta cok sacma olur, anca asiri samimiyse bundan hoslanmadiginizi söyleye bilirsiniz...:KK14:

Kimileri hefiyeye önem verir, kimileride vermez ben olsam bende alırdım kendinizi doldurmayın çok normal hefiye alması

ben erkek arkadaşımla daha ilişkiye başlamadan soylenistim ben çok kiskanc biritim benimle birlikge okucaksan hayatından kız arkadadlari cikaricaksin diye oda seve seve kabul etti zaten .. senin yerinde olmak istemezdim ben olsam erkek arkadasima kizardim önce sonra kızın nosunu isterdim bide onunla kavga ederdim sonra erkek ark.dasima numarasini degistirnesini söylerdim ben böyle dedim diye doğru olan bu yada değil onun için söylemiyorum ama benim dogrum bu erkek arkadaşımda huyumuz bildiği için zorlamaz zaten :-) :-)

Ben olsam ben de hoşlanmazdım.
Yakın kız arkadaş ortak alınan hediyeye katılabilir ya da arkadaşları için bi doğumgünü planlayıp pasta yiyebilirler arkadaşları ile hep birlikte. Ama benim sevgilime gidip bireysel bir şekilde kazak alamaz.

Alamaz efendim.Benim sevgilime başka bir kız doğum günü hediyesi alamaz.Kimse kusura bakmasın da hiç de normal gelmiyor bana.Ben bu konularda özellikle çok despotumdur.İş yerinde herkes birleşip bi hediye alır ya da herkes birer hediye alır eyvallah ama diğer türlüsü mümkün değil.Ha eğer alıyorsa da sevgilimi suçlarım bu kız sana hediye alabilecek cesareti nerden buluyor diye..Ben böyleyim,sevgilim de bilir bunu ve ona göre davranır.Ben kendim rahatsız olduğum için sevgilimi de rahatsız etmemek adına zaten böyle samimiyetliğe müsade etmem kendi iş yerimde de..

aynen banada hic normal gelmiyor cok haklisiniz ikinizde.. sevindim ayni dusuncede olanlar varmis

iyi aksamlar
moralimm cok bozukk..
Bilenler vardir erkek arkadasim uzakta oturuyor pek görüsemiyoruz
Bugün onun dogum günü ve ben yaninda degilim olamadim bazi sebeplerden dolayi.
Herneyse kutlama gibi birsey olmamis
benim sorunum bunun bir kac normal kiz arkadaslari var tamam anlayisla karsiliyorum
Bugünde birtanesi buna dogum günü hediyesi almiss sinir oldum ayrica ben hediyeleri sormasaydim hic anlatmaya niyeti yoktu sanki.
Kiz buna görüsemediler diye bir ortak arkadasiyla yollamis hediyeyi (Kazak) sonra yazismislar. Kiz sormus oldumu kazak diye buda demis cok güzel oturdu renginide cok begendim tsk vs. Kiz demis 'zaten kilo almissin gibi ' neyse öyle bir sohbet olmus iste. (Konusmalari erkek arkadasm yolladi bana)
Bende buna gece 12de kendimden video yollamistim zaten güzel sözlerle vs.

Neyse ben cildirdim tabi hala icim icimi yiyor ama belli etmemeye calisiyorum dogum gününü maf etmek istemiyorum. Sadece üzüldügümü ve ben onun yaninda yokken baskalarinin hediye vermesi zoruma gittigini söyledim. Oda en güzel süprizi benim yaptigimi söyledi tekrar asik oldugunu vs vs..

ama yinede kizginim haksiz miyim? Ben onun yaninda olamazken baska bir kizin ona hediye vermesi zoruma gitti..Bu arada bu onun eski okul arkadasi. ama yani ne diye hediye veriyor ki?
Erkek arkadasimin baska kiz arkadaslarida var onlar neden almadi tek bu aldi?

Suan onunla icimden konusmak gelmedigi icin bellide etmek istemedigim icin evde misafir oldugunu onlarla oturdugumu söyledim..

NOT: Sorun hediye degil..bende ona kargoyla birseyler yolladim ama henüz ulasmadi o ayri.
Sorun o kiz neden buna hediye aliyor yada normal birseymi ? benmi cok abartiyorum
Siz olsaniz ne yapardiniz?
Ve aynisindan basina gelen biri varmi
kimse sevgiline hediye almasın hatta sevgilin kızlarla arkadaşlık etmesin de. hatta senden başka kimseyle konuşmasın

Back
X