Arkadasindan bu kadar rahatsizsan gorusmeyi kesebilirsin. Dert ne anlamadim
yıkanmıyor mu yoksa başka bir rahatsızlığı mı varHerkese merhaba benim derdim arkadasim
cok fena kokuyorr gelip oturdugu sandalye koltuk acayip pis kokuyorr
o gittikten sonra siliyorum ama koku resmen siniyor oraya 3günde fln ancak cikiyor koku
gelme diyemiyorum isim var fln diyorum ozmanda ertesi günü geliyor resmen migdem bulaniyor kokudan
Bi insan nasil olurda bukadar pis kokabilirkiii
Arkadaşım diyorsun o zaman ona bunu anlat ..bazı insanlar artık hastalık mıdır bilmem ama koktuklarını gerçekten anlamıyorlar..belki bir rahatsızlığı vardır..ben olsam arkadaşıma bunu kırılmayacağı bir şekilde anlatırım ki başka insanlara mahcup olmasın..
mantar olabilirHerkese merhaba benim derdim arkadasim
cok fena kokuyorr gelip oturdugu sandalye koltuk acayip pis kokuyorr
o gittikten sonra siliyorum ama koku resmen siniyor oraya 3günde fln ancak cikiyor koku
gelme diyemiyorum isim var fln diyorum ozmanda ertesi günü geliyor resmen migdem bulaniyor kokudan
Bi insan nasil olurda bukadar pis kokabilirkiii
yıkanmıyor mu yoksa başka bir rahatsızlığı mı var
benim de bir tanıdığım vardıYa yikanmiyor da olabilir bilmiyorum
mantar olabilir
Tamam işte kız rahatsızmış daha fazla abartmayalım...acil şifalar arkadaşınıza..bence sizde iyiliği için doktor falan araştırın..Ya yikanmiyor da olabilir bilmiyorum
baya ilerlemiş demekkiOda öyle dedi
ama ceketi bile kokuyor normalmi bukadar kokmasii
benim de bir tanıdığım vardı
sürekli yıkandığı halde çöp gibi kokardı
meğer mantar hastalığı varmış
parfüm falan maalesef bastırmıyor kokuyu ama doktora gitmesi şartAma doktora da gitmiyor
parfüm flnda kullanmiyor
Tamam işte kız rahatsızmış daha fazla abartmayalım...acil şifalar arkadaşınıza..bence sizde iyiliği için doktor falan araştırın..
Cok yakin arkadasinsa onu uyarmanin bi yolunu bulmalisin. Sonucta baskalarinin yaninda da ayni duruma dusuodur. Belki bi rahatsizligi vardir, konusamaz misin?Cok yakin arkadasim cok iyi anlasiyoruz
en kötü zamanlarimda hep o oluyor yanimda
ama cok pis kokuyorr resmen migdem bulaniyor
parfüm falan maalesef bastırmıyor kokuyu ama doktora gitmesi şart
Cok yakin arkadasinsa onu uyarmanin bi yolunu bulmalisin. Sonucta baskalarinin yaninda da ayni duruma dusuodur. Belki bi rahatsizligi vardir, konusamaz misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?