kiz arkadasim kokuyorr

Allah kocasına sabır versintedavi ol ucak madem rahatsız acaba kendi kendine kokmuyormu?
Ama bir insan böyle kokarca gibi de dolanmazki

Konustum cnm
Esim bile diyorki disarda bulusun gelmesin diyor
kizimi kucagina aliyor o gittiginde hemen yikiyorum kizimi ona siniyor o koku
Yazik kadina da uzuldum, hastalikmis sonucta. Onu dr a gitmeye ikna etmelisin ozmn baska yoku yok. Ya da o geldiginde burun deliklerine viks surersen kotu kokuyu almazsin

Şuan paranoyak oldum, acaba ben de kokuyor muyum, insanlar arkamdan konuşuyorlar mıdır diye...
Farkında olup, önlem almaması tuhaf.
Çünkü bahsettiğiniz gerçekten abartı bir koku ve bununla nasıl yaşanır bilemiyorum.
Ne mantarı ki böyle bir sonucu var, onu da anlamadım.

Bende bunu merak ediyorum
vajinada olan bi mantar bukadar kiyafetlerine sinebilirmiki

Ne mantariymiski bu böyle koku yapıyor mantar kaşıntı yapar diye biliyorum.bence günlük banyo yapmıyor hijyen konusunda sıkıntı var gibi

Bende bunu merak ediyorum
vajinada olan bi mantar bukadar kiyafetlerine sinebilirmiki
Vajinal mantar sıkıntısını kısa süreli yaşadım fakat idrar hariç koku hissetmedim.
Hatta kokuyordur belki diye günde 3 defa çamaşır değiştirmeye, bikini ve kasık bölgesine kremler sürmeye başlamıştım ki geçti gitti çok şükür.
Hele de kıyafete sinecek bir koku ancak temizlik eksikliğinin belirtisi olabilir.
Düzenli duşunu, vücut ve genital temizliğini yapan bir kadının bu derece koltuğu kokutacak kadar kokması mümkün değil.
Gene iyi dayanmışsınız bence.
Kırmadan açık açık böyle olmayacağını, bir şekilde çare bulmanız gerektiğini anlatın.
Hastalık olsa bile kabullenemeyecek bir şeydir bu durum.
Eşine yazık ya...

Insallah bos bos konusuyorum diye azar yemem burdada

Ilk once kizkiza eglencez vsvs diye bi bahane bul hamama gotur, internetden otellerinin spa indirimlerinide bulabilirsin . Bak sonra hala kokuyormu diye eger kokuyorsa zorla doktora gotur. Karaciger problemide koku yapiyor...
Allah sifasini versin....

arkadaşlar malesef böyle kokan insanlar var hayatımda iki arkadaş tanıdım böyle kokan 1. küçükken bir kız arkadaş bizden önce ergenliğe girmişti ve malesef leş gibi kokardı ve ergen olunca bizde mi böyle kokacağız diye kalan kızlarla konuşurduk dışarıda ip atlarken o koku hiç gitmezdi açık hava sonuçta.2.çalıştığım dönem erkek arkadaşalrdan biri yanımdan geçerken nefesimi tutardım o kokuyu tenefüs etmemek için düşünün çok çok kötü bir koku bulunduğu yerden o koku gitmez oda spreyi sıkardık mağazaya.ve bu dönemde de eşimin nerdeyse birsürü personeli var 3 ü böyle kokuyormuş nerede çalıştırsam diye kafayı yiyor depo mu reyon mu kasa çevresi mi leş gibi bir koku müşteriler bile rahatsız oluyormuş personellerle birebir konuşulmuş ve hergün duş aldıklarını ama bu kokunun gitmediğini söylemişler

Universitedefryken oda arkadaşım iğrenç kokardi ama o banyo yapmıyordu saçlarından yağ adamlardı resmen birde ayda bir banyo yaptıysa üzerinden çıkan kıyafetleri geri giyerdi kızın lakabida kokarcaydi.en son baktım olmuyor odamı degistirmistim

bir cildiye doktoruna sormak aklımdan geçmiyor değil bir çaresi vardır diye düşünüyorum her insan terlediğinde kokabilir ama burada bahsettiğim çok farklı mide bulandırıcı gerçekten olana allah kolaylık versin

Yani benim kiz kardesimde de olmustu ama hic kokmuyorduu
ya yemin ederimkii abartmiyorum
koltuktan 3günde zor geciyor koku
parfüm kolonya spreyy deo bütün herseyle siliyorum ama cikmiyorr kokuu
sanki fare ölmüs koltukta
ceketini sandalyeye asiyor oturmadigi halde sandalye cok pis kokuyor
esimde cok rahatsiz oluyor

Oturdugu yere siniyormuyduu o pis kokusu

evet vajinal mantar koku yapar ama bu kokuyu sadece kişi yada eşi anlar diye düşünüyorum .bu tendeki ter kokusu kimilerin ter kokusu böyle kokuyor

Bu arkadaşınızın evi de ahir gibi kokuyordu eşi nasıl dayanıyor ki burun tembelliği olmuştur hissetmiyordur yoksa boşanma sebebi bile olabilir

Aynenn cok mide bulandirici
valla dayanamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…