Bu arkadaşınızın evi de ahir gibi kokuyordu eşi nasıl dayanıyor ki burun tembelliği olmuştur hissetmiyordur yoksa boşanma sebebi bile olabilir
Insallah bos bos konusuyorum diye azar yemem burdada
Ilk once kizkiza eglencez vsvs diye bi bahane bul hamama gotur, internetden otellerinin spa indirimlerinide bulabilirsin . Bak sonra hala kokuyormu diye eger kokuyorsa zorla doktora gotur. Karaciger problemide koku yapiyor...
Allah sifasini versin....
arkadaşlar malesef böyle kokan insanlar var hayatımda iki arkadaş tanıdım böyle kokan 1. küçükken bir kız arkadaş bizden önce ergenliğe girmişti ve malesef leş gibi kokardı ve ergen olunca bizde mi böyle kokacağız diye kalan kızlarla konuşurduk dışarıda ip atlarken o koku hiç gitmezdi açık hava sonuçta.2.çalıştığım dönem erkek arkadaşalrdan biri yanımdan geçerken nefesimi tutardım o kokuyu tenefüs etmemek için düşünün çok çok kötü bir koku bulunduğu yerden o koku gitmez oda spreyi sıkardık mağazaya.ve bu dönemde de eşimin nerdeyse birsürü personeli var 3 ü böyle kokuyormuş nerede çalıştırsam diye kafayı yiyor depo mu reyon mu kasa çevresi mi leş gibi bir koku müşteriler bile rahatsız oluyormuş personellerle birebir konuşulmuş ve hergün duş aldıklarını ama bu kokunun gitmediğini söylemişler
Teriniz neden kötü kokuyor?
Her gün yıkanıyorsunuz ama teriniz çok fena kokuyor. Bunun sebebi pis olmanız değil biyolojik olarak programlanma şeklinizdir.
3 çeşit ter vardır: sıcaktan kaynaklanan, spordan kaynaklanan ve stresten kaynaklanan. Kötü kokması engellenemeyen ter stresten kaynaklanmaktadır. Stresli durumlarda teriniz kokuyorsa biyolojik olara böyle programlanmışsınız demektir.
Normal şartlar altında terleme vücudun serinleme şeklidir. Sıcak olduğunda veya fiziksel olarak hareket ettiğinizde terleme gereklidir. Vücudunuzun termostatı olan hipotalamus,vücudunuzdaki milyonlarca ter bezine ter üretmesi emrini verir. Bu sayede serinlersiniz.
Stresli olduğunuz anlarda ise bambaşka bir mekanizma harekete geçer. Gergin olduğunuzda adrenalin ve kortizol dolaşım sistemine hücum eder. Kalp atışınız artar ve birden terlemeye başlarsınız. Özellikle koltukaltı ve genital bölgeniz terler. Terleme bir anda olur. Vücudun seviyeli olarak ısınması söz konusu değildir. Stres söz konusu olduğunda teriniz kötü kokar.
Terlediğinizde cildinizde yaşayan bakterileri beslemiş olursunuz. Bu bakteriler kötü kokuya neden olur. Çünkü sıcak nedeniyle görülen terin %99'u sudur. Stres kaynaklı terin ise %20'si protein ve yağdır. Bakteriler bu maddelere bayılır ve bu maddeleri sindirdikçe kötü koku yayarlar. http://www.milliyet.com.tr/teriniz-neden-kotu-kokuyor--pembenar-detay-ciltbakimi-1701144/
Yurt disindamisiniz ? Eger oyleyse havuza gidelim yada sirtim agrio saunaya gidelim dersin :)Iyii fikirmis cnm ama burda hamam yokkii
Şuan hamileyim, koku hassasiyetim üst boyutta.Yani benim kiz kardesimde de olmustu ama hic kokmuyorduu
ya yemin ederimkii abartmiyorum
koltuktan 3günde zor geciyor koku
parfüm kolonya spreyy deo bütün herseyle siliyorum ama cikmiyorr kokuu
sanki fare ölmüs koltukta
ceketini sandalyeye asiyor oturmadigi halde sandalye cok pis kokuyor
esimde cok rahatsiz oluyor
Dost acıyı tatlı söylermiş. .madem ki çok yakın bir arkadaşınız alın karşınıza konuşun açık açık.
Doktora gitmesi için ikna edin.sık sık duş almasını önerin.
Dost acıyı tatlı söylermiş. .madem ki çok yakın bir arkadaşınız alın karşınıza konuşun açık açık.
Doktora gitmesi için ikna edin.sık sık duş almasını önerin.
ben kendi adıma diyorum ki istersen suda yaşa bu koku asla gitmez terleyince yine kokar yapı ile alakalı kesinlikle biyolojik demiş ya yazıda .çocukluk arkadaşım hala öyle kokarAma bu kisin buz gibi havada bile kokuyor
mantarın tedavisi yok mu varrSabah söylicem artik gerci söyledim ama umursamiyorki mantar var bisey yapamamki diyorr
inanın ne kadar parfümn sıksan da o koku gelirben kendi adıma diyorum ki istersen suda yaşa bu koku asla gitmez terleyince yine kokar yapı ile alakalı kesinlikle biyolojik demiş ya yazıda .çocukluk arkadaşım hala öyle kokar
Yurt disindamisiniz ? Eger oyleyse havuza gidelim yada sirtim agrio saunaya gidelim dersin :)
Ama kokuları bastırmanın çeşitli yolları var.ben kendi adıma diyorum ki istersen suda yaşa bu koku asla gitmez terleyince yine kokar yapı ile alakalı kesinlikle biyolojik demiş ya yazıda .çocukluk arkadaşım hala öyle kokar
inanın ne kadar parfümn sıksan da o koku gelir
seni çok iyi anlıyorum malesefYanii koltuktan cikmayan bi koku düsün artikk
Şuan hamileyim, koku hassasiyetim üst boyutta.
Duştan çıktığım an bornozum üzerimdeyken bile sanki kokuyormuşum gibi geliyor, kendi ten kokuma bile tahammülüm yok.
Çevremdeki herkes beni parfüm kokumla tanır, buna rağmen temiz hissetmediğim zamanlar oluyor.
Çoğu kadın bizler gibidir, saçı şampuan, teni mis koksun ister.
Eline, vücuduna kremler sürer en ufacık koku hissettiğinde.
Tuvalet kağıdını bile parfümlü kullanıyorum, o derece takıntılıyım kokuya.
Nasıl bir insan koka koka gezmeyi kabul edebilir, aklım almıyor.
Pisliktir ya bu, başka bir şey değil.
Konuyu okudukça valla ne yalan söyleyeyim, taa buradan midem kalkıyor.
Sizin yerinizde olsaydım çoktan arkadaşlığımı keserdim.
Her şey bir yere kadar yahu...
Şuan hamileyim, koku hassasiyetim üst boyutta.
Duştan çıktığım an bornozum üzerimdeyken bile sanki kokuyormuşum gibi geliyor, kendi ten kokuma bile tahammülüm yok.
Çevremdeki herkes beni parfüm kokumla tanır, buna rağmen temiz hissetmediğim zamanlar oluyor.
Çoğu kadın bizler gibidir, saçı şampuan, teni mis koksun ister.
Eline, vücuduna kremler sürer en ufacık koku hissettiğinde.
Tuvalet kağıdını bile parfümlü kullanıyorum, o derece takıntılıyım kokuya.
Nasıl bir insan koka koka gezmeyi kabul edebilir, aklım almıyor.
Pisliktir ya bu, başka bir şey değil.
Konuyu okudukça valla ne yalan söyleyeyim, taa buradan midem kalkıyor.
Sizin yerinizde olsaydım çoktan arkadaşlığımı keserdim.
Her şey bir yere kadar yahu...
kesinlikle haklısın bu durum kendiliğinden geçmez demek istedim koku gidericeler çok zor işe yaraması o kokuyu yine alırsın ama terbezi operasyonu kesinlikle düşünülebilirAma kokuları bastırmanın çeşitli yolları var.
Bunları denememek ya da bu kokuyla yaşamayı kabul etmek kadar saçma bir şey olamaz.
En başta insan ilişkileri sıfıra iner.
Parfüm, losyon, terbezi operasyonları vs birçok şey mevcut.
Ayrıca yenilen yiyecekler, giyeceklerin de insan tenine kattığı kötü kokular mevcuttur.
Yıl 2016 da sıcak aylar hariç, koku tahammül edilebilir, hoş görülebilir olması mümkün değil.
Çok bilgim olmamakla birlikte koku yapan mantarlar olduğunu anımsıyorum .
Ben de mantar var demiş arkadaşın da bu mantar kaşındırır ağrı yapar , mantar değilde tuvalet temizliğine dikkat etmiyor olabilir , kimisi yıkamadan çıkıyor çünkü.
Gardnerella vajiniti vajinitler arasında en sık görülendir ve direkt cinsel yolla bulaştığı düşünülmemektedir.
Bu vajinit türünün en sık görülen belirtisi sarı-gri renkli akıntı ve özellikle cinsel ilişkiden sonra belirginleşen kötü kokudur. Bu koku çoğu durumda balık kokusuna benzer.
Ben de mantar var demiş arkadaşın da bu mantar kaşındırır ağrı yapar , mantar değilde tuvalet temizliğine dikkat etmiyor olabilir , kimisi yıkamadan çıkıyor çünkü.
Gardnerella vajiniti vajinitler arasında en sık görülendir ve direkt cinsel yolla bulaştığı düşünülmemektedir.
Bu vajinit türünün en sık görülen belirtisi sarı-gri renkli akıntı ve özellikle cinsel ilişkiden sonra belirginleşen kötü kokudur. Bu koku çoğu durumda balık kokusuna benzer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?