Kız arkadasımın hadsizliği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oldu oldu, çok büyük ders oldu...

Ben sonra öderim diyip ödemezdim borcu. Bir kere hesabı ödediysem diğer hesabı ben ödemem. Böyle arkadaşım var bir kere tatlı kahve ısmarladım diye bir kere daha kahve içmeye çıktık bana şunu alır mısın dedi ben olur diyip parasını istedim. Hani alışıyor bazı insanlar. Yüzsüz olmayı öğrenince herkes yer sanıyorlar.

Bende öyle düşünüyorum Ve sevgilisinin doğum günü pastasına kadar kendisi almış demekki ben gözünde artık değersizim
Zamanla arkadaslik iliskileri degisiyor, dinamikler degisiyor. Sizin de vadeniz dolmuş demek ki. Hayatinizdan tamamen cikartmayacaksaniz bundan sonra siz de ona gerektigi gibi davranirsiniz.

Niye bunları ona söylemiyorsunuz sizinle geldiği için yemek parasını sevgilinizin ödemesi ona normal gelmiştir sadece yemek sonuçta tatil parası değil.220 TL yi de ihtiyacı olduğu için yada prensibi böyle olduğu için istemiş olabilir.Bunlari onunla konuşun yemek parasına birşey diyemem o konunun tek doğrusu yok sana yanlış bana normal sana normal bana ayio gelebilir.Diger konu için konuşun sizde yemek için belki surat yaptınız o da gıcık oldu size aldığın borcu vereydiin kendi yemegimi kemdi paramla yerdim dedi içinden.Nereden bileyim hemen karakteri değişmiş falan sizinde değişmiş sevgili bulunca oda bunu düşünebilir.Bu kadar yakın arkadaşlar böyle olaylar için bu hale geliyorsa problem ikisindedir.Konusmayi bilmiyorlardıir.Sevgilinize anlatıp duracaginiza arkadaşınızı çekin konuşun

Sevmem böyle hareketleri, kaldı ki suyunu cikarmis, bu arada kendi hesabimi da ödetmezdim sevgilime, hoş değil.
Yani benim hesabımı ödemesi bana yanlış gelmiyor çünkü bunu o ödedi başka gün çıktığımızda ben öderim para hiç sıkıntı değil bizim için böyle yapmamız birbirimize daha fazla güven ve bağlılık getiriyor diye düşünüyorum

Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim size sırasıyla açıklayayım. Kız arkadaşım yine bir gün bizimle gelmişti ve yine bile bile elini cebine atmadı ve ben parasının olduğunu yine biliyordum bana staj paramda bursumda yattı dedi önceden ,bunları kendisi anlatır hep. Bu yüzden bu sefer sevgilimin ödemesini istemedim ama ödedi o an ve biz özel olarak konuştuğumuzda sevgilim dedi ki ödemesi için ben lavaboya elimi yıkamaya gittim ben giderken para sayıyordu geldim hâlâ para sayıyor bende neyse dedim onunkini de ödedim. Ve ben ne olursa olsun kız arkadaşıma ufacık bile surat yapmadım. Eve geldi evde durmadan bir ihtiyacın var mı diye sordum sırf kalacak diye abur cubur aldım. Benimle evdeyken hiç sohbet etmedi ya düşünün abur cuburları açtım yerken bile benimle konuşmadı yani burda benim ne gibi bir suçum olabilir? Ben iki yıldır doğru düzgün görüşmememize rağmen elimden geleni yapmama rağmen onda bir çaba göremiyorum bu yüzden derdimi buraya anlattım arkadaşlığıma mesafe koyacağım artık

Otobüs bilet parasına kadar ne var bunda deyip hatta sizi haksız bulacaktım, adam 2 mizinki buradan, diğeri tek ödesin yapamaz ilk defa onlarla çıktıysanız, hoş durmaz.

Ama kız ölücüymüş. Sizin yediklerine içtiklerine say bugünkü diye çat yapıştırmanız gerekirdi. Arsızların karşısına da hep naif tipler çıkıyor.

Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim size sırasıyla açıklayayım. Kız arkadaşım yine bir gün bizimle gelmişti ve yine bile bile elini cebine atmadı ve ben parasının olduğunu yine biliyordum bana staj paramda bursumda yattı dedi önceden ,bunları kendisi anlatır hep. Bu yüzden bu sefer sevgilimin ödemesini istemedim ama ödedi o an ve biz özel olarak konuştuğumuzda sevgilim dedi ki ödemesi için ben lavaboya elimi yıkamaya gittim ben giderken para sayıyordu geldim hâlâ para sayıyor bende neyse dedim onunkini de ödedim. Ve ben ne olursa olsun kız arkadaşıma ufacık bile surat yapmadım. Eve geldi evde durmadan bir ihtiyacın var mı diye sordum sırf kalacak diye abur cubur aldım. Benimle evdeyken hiç sohbet etmedi ya düşünün abur cuburları açtım yerken bile benimle konuşmadı yani burda benim ne gibi bir suçum olabilir? Ben iki yıldır doğru düzgün görüşmememize rağmen elimden geleni yapmama rağmen onda bir çaba göremiyorum bu yüzden derdimi buraya anlattım arkadaşlığım
Birde ilk beraber çıkışımız değil ikinciydi demekki alıştırmışız dilimiz yandı bir daha iyi niyet göstermeyiz. Normalde bunların lafını yapmazdım ama beni ve sevgilimi kullanmış gibi hissediyorum iki yıldır az görüşüyoruz diye böyle değişeceğini düşünmemiştim

Hadi yemek başta normal. Kahveye de tamam. Bari ödemişler diyip parasını istemeseydi kart basarken...... Ayıp etmiş.
Evimde kaldı benimle hiç sohbet etmedi yine para konusunu aşardım ama beni kullanmış gibi hissediyorum

Siz yakın arkadaşım dediginiz için ben farklı bir bakış açısı sunmak adına yaptım yorumu.Sonucta çok yalnizlasmak da iyi birşey olmayabiliyor.İnsanlar sorunları konuşmalı olmuyorsa güzellikle yolları ayırmalı fikrindeyim arkadaşlıkta.Sonucta sevgililer gittiğinde bize kalan onlar oluyor

Yani hicmi iyi gününüz olmadı niye arkadaş oldunuz bunlar önemli şimdi ben sizi tanımam o kişinin de fikrini bilemem tabiki sadece arkadaşlık dediğin de biraz bile iyi gün varsa oturur konuşur kırgınlıklarmi ifade eder mecbur değiliz elbet öyle yoluma bakarım siz elbette nispet laf sokarak da bitirebilir siniz .İnsan kendi bilir tabiki

Yazacaksın kıza sevgilinin adı neyse mesala Ali
Diyeceksin canım kankim bu ay Ali'nin kartları dolmuş durumu epey sıkışık dün yemek+kahve+yemek atıyorum 550 TL kahveyi kendisi ısmarladı 500 TL yollasan yeter
Sana öyle yapana sen de böyle yapacaksın yoksa icerlersin bunu yaşamında huy et kendi kendini yeme
Dersini alsın davranışıni kavrasin yoksa hep böyle pişkin davranır atarsa ve normal devam ederse arkadaşlıga kız esaslıdir ödemez ve uzaklaşırsa kurtulursun

Bu yakın arkadaş değil kullanmak. Yol erin gitsin, görüşmeyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…