Fücudu güzel olan X-Men mi bu aklinialirimsmile
Kafa yapımın onunla farklı olduğunu anlamışsam,bişiy demem ki ben bilmiyorumkismile He Allah mutlu etsin dirim.
Ben ılımlı bir tavır sergileyemezdim açıkçası...
Yakın arkadaşın her şeyden haberi olsun ama benle olmadı diye gitsin onla bir şeylere başlasın...
Arkadaşlık bunu mu gerektirir..
Bence hayır..Bana ters bir durum...
Nasıl size normal geliyor bilmem ...
kızın saçını başını yolarım alsanaalsanasmile
tepki vermem
Bu durumu daha önce yaşamıştım :)
Tepkim o kızın yanında olmaktı,ilk başlarda tepki göstermiştim.
Ama anladım ki gönül bu,ona laf geçmiyor.
Sonra o kız,kardeşim dediğim kişi oldu,zaten onlarda ayrıldılar.
Sen yoluna,ben yoluma durumu oldu artık :)
Kızlar Küçük Sırlar dizisini izledim yarım yamalak bu akşam , sürekli takipçisi falan da değilim hani gözüm kaydı öyle..
Konuda ordan aklıma esti , birebir aynı durum sözkonusu olmasa bile aşağıda anlatacağım durum başınıza gelse , tepkiniz nasıl olurdu?
Çok yakın bir kız arkadaşınız var , sizin arkanızdan iş çevirmeyeceğine inandığınız , güvendiğiniz , sevdiğiniz. Bugüne kadar sizi kırmamış , hep yanınızda olmuş..
Derken siz X-Men ile karşılaşıyorsunuz o anda bi elektriklenme oluyor , hani acaba olur mu olmaz mı derken , kendinizi birlikte çay içip , sohpet ederken buluyorsunuz. Ama işler beklendiği gibi gelişmiyor , çünkü muhabbeti sizi açmıyor , kafa yapınızın farklı olduğu da iyice belli olmaya başlamış , anlık bir elektrikmiş bu diyerek siz başlayamamış bu ilişkiyi noktalıyorsunuz.. İçinizde X-Men e karşı bi hoşlanma durumu da yok bu saatten sonra , yani birlikte geçirdiğiniz 2-3 gün olmadı 1 hafta, yaptığınız aktivite çay içmek , sohpet etmekten öteye geçmemiş.. X-Men de anlayışlı biri sağolsun durumu o da idrak ediyor size hak vererek olgun bir şekilde yolları ayırıyor ama tabi birbirini tanıyan iki kişi gibi davranmanızı umuyor ayrılırken..
Kız arkadaşınız bu durumdan haberdar ve siz X-Men 'le onu tanıştırmışsınız vakti zamanında.. O zamanlar aralarında merabadan öteye geçmeyen bi tanışıklık zamanla birbirlerine ilgi duymaya gitmiş siz ilişkiyi noktaladıktan bir zaman sonra.. Kız arkadaşınız ilk zamanlar size durumu anlatamamış yanlış anlamanızdan korkarak (hani acaba benim yüzümden ayrılmışlar gibi hisseder mi? ) diye düşünerek..X-Men e de ilk zamanlar hayır demiş ama gönlüne söz geçiremeyeceğini anlayarak başlamışlar birbirlerini tanımaya.. Gel zaman git zaman artık saklanamayacak şekilde ilişkilerinin adı konmuş gelip size anlatmış durumu?
Tepkiniz ne olurdu?
hmm canlı bi örnek desene..
bi erkek için birbirimizi kırmaya değmiyormuş demek ki kaydirigubbakcemile5
Sizin aranızda bir hissiyat oluşmadı diye kafa yapısı uyumlu, birbirinden etkilenen insanların beraberliğine sırf kız sizin arkadaşınız diye tepki göstermek bencilliktir, kendine güvensizliktir. Nedenlerine gelince:
1)"Adam beni beğenmedi, arkadaşımı da beğenmesin, o benden daha mı güzel, akıllı, çekici de beraber oluyorlar!" diye çocuk gibi tepine tepine mızmızlanmak, arkadaşını kıskanmaktır.
2) Size daima iyi niyetli yaklaşan arkadaşınıza "sevgilinizi elinden alan kötü kadın" muamelesi yaparak günaha girmektir.
3) "Bizimle sadece görüşen, ortak bir anı paylaşıp birbirimizden etkilenmediğimiz (yani neredeyse sokakta rastladığımız) erkekler kısırlaştırılsın ki arkadaşlarımıza da bakamasın, onlarla mutlu olup hayatı paylaşamasın!" kampanyası yürütüp imza toplamaktır.
4) "Adam benden etkilenmedi, arkadaşım "salça" olmasaydı belki biraz daha peşimde koşardı" diye ümit edip elleri boş dönmektir. (Madem öyle düşünüyordun adamla hislerini neden paylaşmadın, bir maziniz yok ki, sevgili olmamışsınız. )
5) "Bana başkası bakmaz, o adamı da arkadaşıma kaptırdım, şimdi evde kalırım ben!" diye türbe türbe dolaşıp adak adayarak iyi kalpli arkadaşının mutluluğunu çekememek, "Onlar da mutlu olamasın!" demektir. (Madem öyle düşünüyordun adamla hislerini neden paylaşmadın, bir maziniz yok ki, sevgili olmamışsınız. )
6) "Herkes bana baksın, aşık olsun, ben reddetsem bile ayaklarıma dolansın" diyerek boş hayale kapılıp sevgili olmayı beceremediği adamı arkadaşının düğününde arkadaşının eşi olarak tebrik etmek zorunda kalmaktır.
7) Aslında kendinden korkmak, "Ben beğenmedim ama sevdiğim, beğenisine güvendiğim arkadaşım onu seçti. Fena adam değilmiş sanki, tüh kaçırdım!" diye hissetmekten çekinmektir...
8) Arkadaşı sevgili olmadıkları halde onları ayırmış gibi davrandığına göre kendisi potansiyel tehlikedir, yarın bir gün adama kaçamak bakışlar atmak, dost sohbetlerinde yayıla yayıla "Ya bu Ahmet zamanında az peşimden koşmadı!" diyerek gülünç duruma düşmektir...
Kısacası;
Sizin platonik ya da karşılıklı aşk yaşamadığınız, beğenmediğiniz bir adamla arkadaşınızın mutluluğundan rahatsız olmak abesle iştigaldir...
Sevgili konu sahibi;
Eşinizle böyle bir durumu neden tartışma gereği duyduğunuzu anlamadım fakat yukarda sıraladığım maddeleri kendisine iletmenizi rica ediyorum. Neticede dünya bizim etrafımızda dönmüyor, elimizden alınmamış olan bir beraberlikten neden rahatsız olalım? Bu durumda arkadaşımız bize zarar vermiş olmaz, asıl biz onu mutsuz etmiş oluruz...
yaz kızım : dava düşmüştür :roflol:
uzuuuuun , açıklayıcı ,kendimizi devlet kurumunda üst düzey bir memuru önünde bilgi sahibi oluyor gibi hissettiren maddeleriniz için teşekkür ederiz.
neden tartışma gereği duymama gelince koca benim değil mi yahu istediğimi tartışırım kime ne :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?