Kız bebeği babası mı değişirmiş?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok enteresan herkes şöyle bir durumda babaları sapık yapmış, sapık olma olasılığını şiddetli derece ele almış.

Ne alaka ya ne alaka!

Tabi sapıklar çıkabilir ama bu başka bir şey.

Kaldı ki bazı uzmanlar bebek yeni doğmuşken bile anne babanın bebeğin yattığı odada birlikte olmasını onaylamıyor. Bunu diyenler gerici ya da dinci değil. Okumadan, araştırmadan sapık veya değil, olur ya da olmaz gibi basit kuramlara yükleyerek çocuk büyütmek ne kadar yanlış. Banyoda 5 yaşındaki bir kız çocuğu yıkanırken de iç çamaşırı giydirilmeli diye savunuyor bir çoğu. “Babalar sapık amanın kadınlar önleminizi alın” diye değil. Tehlikeli bir topluma karşı bilinçli bir çocuk yetiştirmek için.

Sapık diyen oldu mu babalar için?????????????

Ayy ne iğrenç seyler bunlar
Babası tabiki altında alır banyoda yaptırır
Baba sonuçta hayatta güvenebileceğin anne baba kardes. Onu söyleyenler zaten zihniyeti bozuk pis sapıklar

kalkıp bu durumları da hayatınızın merkezi haline getirmeyin.. bu şekilde yaklaşılırsa bu sefer, çocuk piskolojisi o yöne kayar.. yemek yemek nasıl normal birşeyse, çocuğun iç çamaşırıyla duşa girmeside bukadar normalmış gibi davranılmalı..

Bence kız erkek farketmez mahremiyet duygusunu kazanması için ben alt değiştirirken çok dikkat ettim şimdi daha da dikkat ediyorum. Babası için konuşmuyorum başkalrının yanlnda dikkat edilmeli bencen. Erkek anneleri bakıyorum çok rahatlar altını açabiliyorlar herkesin içinde ben onu da çok yanlış buluyorum. Kendisi utanana kadar babasıyla ilgili bir kısıtlamada bulunmam ama başkalarının yanında dikkat edilmeli diye düşünüyorum

Neden peki? Yanlış anlamayın eleştirmiyorum sadece sebebini öğrenmek istiyorum. O zaman erkek bebeği de annenin değiştirmemesi gerek size göre. Öyle mi?
ee yanii. bunun o kısmıda var. olay babayı sapıklıkla suçlamaksa annede sapık olabilir o zaman. hey yarabbim neler okuyacağım bu kkda.
adam sapıksa zaten her koşulda sapıklığını yapar aynı evde çünkü.

Ne sacma sey bu yahu ben hatirliyorum 5 6 yasindaydim galiba annem hastaneye gitmisti ameluyat oldugunda 1 hafta toaletten sonra falan hem babam yikardi beni ee napalim gunah diye boklu mu gezdirseydi :D baba o sonucta aldirma sen

ha ayrıca ben konuya yazdım neden üstüne alınıyor bazıları. ayıptır günahtır denmiş konu ssahibine. ona yazdım. diğer mesajları şimdi okuyorum

ne saçmalık. peki anne vefat etti mesela doğumda ,
o baba bebeğine bakamayacakmı. milletin aklı fikri belinden aşağı işliyor işte

A olur mu o erkek çocuk bakamaz. Ya hemen evlendirilir o baba ya da Anneanne babaanne babanın yanına gelip yardım eder. Toplumdaki düşünce bu

Komik valla ya komik.:KK70::KK70::KK70:

“Belden aşağı düşünmek mi lazım diyen herkes belden aşağı” düşünüyor.

Kimse şurada “baba sapık olabilir, her an çocuğu taciz edebilir” demedi ki.
yorumları okurken düşündüklerimi yazayım derken bakıyorum siz yazmışsınız.bana görede ters kız olsun erkek olsun altının ortada açılması.

puhahahahahaha ben bebeğin altını baba değiştirmemeli demedim. "amanın günah, ayıp adam tahrik olur" demedim.
Zaten bu benim bakış açıma ters. Günahı da kitaplardan okuyarak günah olduğuna karar verip yaşarım dedelerden her duyduğuma günah demem.
Ancak çocuğun kötü bir topluma hazırlanması için doğal hayat içinde maheremiyeti öğrenmesi lazım. Yoksa babası banyoya girmesin bilmem ne çok komik. Ulu orta yerde analar bezleri gözler önüne sermesin dedik. Yabancı kadın ya da erkek görmesin dedik. 5 yaş gibi bir yaşta iç çamaşırıyla banyo yaptırsın dedik
Bunlardan babaların sapık olma olasılığını çıkaran zihniyetleri ayakta alkışlıyorum.

puhahahahahaha ben bebeğin altını baba değiştirmemeli demedim. "amanın günah, ayıp adam tahrik olur" demedim.
Zaten bu benim bakış açıma ters. Günahı da kitaplardan okuyarak günah olduğuna karar verip yaşarım dedelerden her duyduğuma günah demem.
Ancak çocuğun kötü bir topluma hazırlanması için doğal hayat içinde maheremiyeti öğrenmesi lazım. Yoksa babası banyoya girmesin bilmem ne çok komik. Ulu orta yerde analar bezleri gözler önüne sermesin dedik. Yabancı kadın ya da erkek görmesin dedik. 5 yaş gibi bir yaşta iç çamaşırıyla banyo yaptırsın dedik
Bunlardan babaların sapık olma olasılığını çıkaran zihniyetleri ayakta alkışlıyorum.
ipek neden üstüne alınıp duruyorsun. ben konu sahibinin olayına yazdım. nedir sorun

Valla ben de duydum böyle şeyler. Çok da yadırgamıyorum ensest bu kadar yaygınken. Hele eskiden insanlar birbirini hiç bilmeden evlenip hooop çocuk yapıyomuş. Küçücük yaşta. o kadar zamanda adam sapık mı değil mi nasıl anlican. En mantıklısı çocuğunu koruyup önlemini almak sonra başın ağırmaz adam sapıksa da. He şimdi istediğimiz yaşta istediğimiz insanla tanıyarak evleniyoruz. Eşlermizin sapık olmadığına emin olarak evlenebiliyoruz bence az biraz iq yerindeyse. O yüzden siz bu konuşmaları üstünüze alınmayabilirsiniz. Ama hala toplumda iqsu bunlara ermeyecek kadınlar ve sapık erkekler varken bırakın bence babalar kızlarının altını değiştirmez fikri de toplumda kendine bir yer edinsin :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X