- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.231
- 498
- Konu Sahibi evinincicegi
Zaten sapıklığın özü bizim cinsel kimlik yetersizliğimizden kaynaklanıyor. Kadınları bir obje erkekleri ise dürtüleri onları tecavüze götürse bile "ihtiyaç" saydıran bir toplumun içinden çıktık.Aslında bu sapık kisileride biz yetiştiriyoruz,özellikle erkek bebekler için konuşuyorum..ulu orta alt degistirmek,yerim senin pipini gibi laflar kullanmak,pipiyi-popoyu temizlemek amaçlı bile olsa gereksiz ve fazla dokunmak,aç oğlum pipini amcalar görsün demek..
Bunlar önemsiz gibi görünüyor ama bu yaşlarda yapilan hatalar,o bireylerin cinsel gelisimlerini olumsuz etkilemekle kalmiyor, pipileri var diye üstün insan olarak goruyolar kendilerini
Erkek evlat yetistirirken lütfen dikkat edin,bir erkek evladim var ve en cok dikkat ettigim durumdur bu
Konu sahibi kusura bakma erkek anasi olarak hazir konu acilmisken araya gireyim dedim :) :)
Eline 2-3 yaşında sigara verip bir de resim çeken bir kuşakta büyüdük biz. Allah'tan yeni nesil çok daha bilinçli.
Aynen dediğin gibi dudağından öpmek bilmem ne bunlar bize göre zararsız ancak özünde çocuğun dünyasına zarar verecek şeyler.