- 28 Mart 2020
- 4.098
- 16.737
- 208
- Konu Sahibi evinincicegi
kaç yıllık konuyu böylesine hortlatmak ne bileyim valla beynim uçuyor şuanHala okumus deyip duruyor.. hoca olsa ne yazar haci olsa ne yazar. Dogruyu yapmadiktan sonra etiketi baglamaz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç yıllık konuyu böylesine hortlatmak ne bileyim valla beynim uçuyor şuanHala okumus deyip duruyor.. hoca olsa ne yazar haci olsa ne yazar. Dogruyu yapmadiktan sonra etiketi baglamaz
Aynen oyle ne dedigi belli degil kendi beyni yanmis bizimkide suphelikaç yıllık konuyu böylesine hortlatmak ne bileyim valla beynim uçuyor şuan![]()
Ben öyle dinin taaaaa...Dinle alakası olmazsa 3 4 yaşındaki bebeğin başını örtmezler
Birebir dinle alakalı
Dinde 6 yaşındaki kız çocuğuna nikah olur
9 yaşında ise birlikte olunabilir
Öyle birşey yoktur demeden araştırın öyle gelin
Babaannemin babası mollaydı
Babaannemi 9 yaşında dedeme vermişti
Evet çok ince bir çizgitamam da tontriko sana hicbir dini kaynakta 6 yasindaki cocukla nikah olmaz diyor, niye o zaman “virt zirt dedem bilmiyor da sen biliyorsun” diyorsun? dogru mu yani sence 6 yasinda cocugun evlenmesi?
bence git yazdiklarini bi bastan oku. bir o tarafa bir bu tarafa seyler yaziyorsun. konustugun konu cok ince bir cizgide. gercekten sinirlerim zipladi bu nedir bir de hoca yetistirmis falan yazmissin. onlarin her tarafi hoca olsa kac yazar acaba.
Islamla ilgili degil bu, cahiliye doneminde kiz cocuklarini gomerlermisBu İslam dininin kız çocuklarıyla alıp veremediği ne ben anlamadımne olsa hoooop kız çocuklarıyla ilgili bı ayet,hadis,şu,bu.Kiz bebeğim var ve altını da babasi degistirio,banyosunu da babasi yaptirio.Hic de böyle sapıkça bişi aklıma gelmedi.Ama bu bizim milletin düşüncesi hep sapıklık.Tiksindim artık. Cidden tiksindim.
Guzel seyler yaptigini inkar edemem. Sevgi izi mesela cok büyük bir proje. Kayiplari bulmak konusunda çok hızlı. Çaresizlere yardim etmesi çok guzel. Mesela kimligi olmayan teyzenin kimligi çıktı. Anne babasini arayanlar kolayca buluyor. Bunlar güzel. Ama diger konularda çok iticileşti. Çok sıkı takipçisi degildim, belki eskiden de boyleydi.Müge Anlı İnanılmaz bağnaz bir kadın yargı dağıtıp dağıtıp insanları aşağılıyor. Tamam işini iyi yapıyor ama düşünceleri hiç hoşuma gitmiyor.
Kadının şahitliği de sayilmiomusIslamla ilgili degil bu, cahiliye doneminde kiz cocuklarini gomerlermis
Mesela..
neyse peki umarim gercek dusunceniz bunlardir. iyi forumlar.Evet çok ince bir çizgi
Ve savunduğunun tam tersi yönünde yargılanabilirsin
Bu toplumun o kadar yanlışı varki hep bu hacı hocalar yüzünden
Baştada benim dedem
evet2 kadin 1 erkek sayiliyormus. Yani erkeklerde gayet kadin gibi kivrak olabiliyor..Kadının şahitliği de sayilmiomusnasıl bir cehalettir yahu.
Bence yazdıkları inançsız bir insana göre gayet tutarlı ya. Dinde böyle böyle saçma, iğrenç şeyler var o sebepten ben de inançsız oldum diyor. Birçok inançsız insanın argümanı da böyle değil mi zaten? Pedofiliyi güpegündüz savunacak hali yok herhalde. Ha derseniz ki dini kötülüyor, yok böyle bir şey o başka.tamam da tontriko sana hicbir dini kaynakta 6 yasindaki cocukla nikah olmaz diyor, niye o zaman “virt zirt dedem bilmiyor da sen biliyorsun” diyorsun? dogru mu yani sence 6 yasinda cocugun evlenmesi?
bence git yazdiklarini bi bastan oku. bir o tarafa bir bu tarafa seyler yaziyorsun. konustugun konu cok ince bir cizgide. gercekten sinirlerim zipladi bu nedir bir de hoca yetistirmis falan yazmissin. onlarin her tarafi hoca olsa kac yazar acaba.
Aslında tam tersi İslam dini kız çocuklarını koruyor. Bu dinin gelmesiyle cahiliye devrinde yapılan saçmalıklar son bulmuştur. Lütfen cahil insanlar ve onların geleneklerini İslam dininin emirleriymis gibi yaşamalarını dine genelleme yapmayın. Herkesin inanışina yada inanmıyorsa dahi buna saygım olur. Söyle saçma sapan insanlar yüzünden dinime yapılan yorumlar aşırı üzüyor.Bu İslam dininin kız çocuklarıyla alıp veremediği ne ben anlamadımne olsa hoooop kız çocuklarıyla ilgili bı ayet,hadis,şu,bu.Kiz bebeğim var ve altını da babasi degistirio,banyosunu da babasi yaptirio.Hic de böyle sapıkça bişi aklıma gelmedi.Ama bu bizim milletin düşüncesi hep sapıklık.Tiksindim artık. Cidden tiksindim.
Ben dinin cehalet olduğunu dusunuorum artık.Kusura bakmayın ama böyle.Kadının şahitliğinin sayilmamasinin başka nasıl bir açıklaması olabilir ki.Bana hiçbir açıklama tatmin edici gelmez gelemez.evet2 kadin 1 erkek sayiliyormus. Yani erkeklerde gayet kadin gibi kivrak olabiliyor..![]()
Ne saçmalıyosun ya? İkiniz de haddinizi bilin.Ben öyle dinin taaaaa...![]()
Dinde boyle dedemBence yazdıkları inançsız bir insana göre gayet tutarlı ya. Dinde böyle böyle saçma, iğrenç şeyler var o sebepten ben de inançsız oldum diyor. Birçok inançsız insanın argümanı da böyle değil mi zaten? Pedofiliyi güpegündüz savunacak hali yok herhalde. Ha derseniz ki dini kötülüyor, yok böyle bir şey o başka.
Sanane.Sana mi sorucam yazarkenNe saçmalıyosun ya? İkiniz de haddinizi bilin.therealsinner
Bar_na
Yarım yamalak bilgilerinizle gelmiş burda ahkam kesiyosunuz. Birisi gelmiş küfür etmeye kadar vardırıyor işi. Sizinle gerçekten adam akıllı oturur şu konuyu tartışırdım ama işi küfür boyutuna vardıran terbiyesiz insanlarla insan gibi münakaşa edilebileceğini düşünmüyorum. Her konuyu din ekseneni çekmese ölücek hastalığına tutulan sana da şifa diliyorum durumun hiç iyi değilBar_na
benim dinle alakali bir hassasiyetim yok. yazdiklarini da tutarli degil sacma buldum. kendisine dinde boyle bir sey yok diyen birine “evet sapik insanlarin uydurmasi” demek baska, “bilmem kimlerin ogrencisi, kac kisinin hocasi adam degil sen mi biliyorsun” demek baska.Bence yazdıkları inançsız bir insana göre gayet tutarlı ya. Dinde böyle böyle saçma, iğrenç şeyler var o sebepten ben de inançsız oldum diyor. Birçok inançsız insanın argümanı da böyle değil mi zaten? Pedofiliyi güpegündüz savunacak hali yok herhalde. Ha derseniz ki dini kötülüyor, yok böyle bir şey o başka.
tamam da tontriko sana hicbir dini kaynakta 6 yasindaki cocukla nikah olmaz diyor, niye o zaman “virt zirt dedem bilmiyor da sen biliyorsun” diyorsun? dogru mu yani sence 6 yasinda cocugun evlenmesi?
Emin olabilirsin budur ve bu topluma öğretilere çok öfkeliyimneyse peki umarim gercek dusunceniz bunlardir. iyi forumlar.
neyini anlamadınız kadının yazdığının ben de ona şaşırdım. dedesi dini çok iyi bildiği için yapmış bunu çünkü islamiyette böyle bir şey var. boşuna kimse inkar etmesin. kadın bunu savunmuyor yani. din adı altında yapılıyor diyor.
Şurda şöyle olmuş demek ki ordaki tüm insanlar tecavüzcü gibi bir tümevarıma varan cahil ve muhakeme yeteğinden yoksun insanlara genel bir cevabım olsun bu. onur romano’yu googleda aratmalarını tavsiye ederim. Kendisi ateizm derneği eski başkanı. Hükümlü bir tecavüzcü ülkeden kaçtı ve ateizm derneği de kendisine sahip çıktı. Ancak ben burdan tüm ateistler böyle gibi bir tümevarıma varmam çünkü akıl sahibi bir insanım. Dürüst, insancıl ateistlere de rastladığım için onlara saygımdan böyle konuşmam. Size de aynısını tavsiye ederim.Adam öldürürler İslam böyle değil aslında,kız çocuklarını eğlendirirken islam böyle değil aslında,erkek çocuklarına tecavüz ederler Kur'an kurslarında İslam bu değil aslında.E neymiş bu İslam o değil bu değil.
Sanane.Sana mi sorucam yazarken![]()