- 1 Aralık 2020
- 5.020
- 55.111
- 498
- Konu Sahibi evinincicegi
Aynen canım kesin çok araştırdınAraştırdım aslında Calciferim.Bana pek de mantıklı gelmedi.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım kesin çok araştırdınAraştırdım aslında Calciferim.Bana pek de mantıklı gelmedi.
benim dini bir hassasiyetim yok. hicbir dini de savunmuyorum. siz peki benimle buradan veya ozelden kaynak paylasabilir misiniz sadece islamiyet degil herhangi bir dinde 6 yasindaki cocuklarin evlendirilebilecegiyle ilgili? cunku ben bunun bazi sapiklarin kendilerini korumak icin uydurduklari seyler oldugunu dusunuyorum, tepkim de buna gore. sadece islamiyet acisindan da degerlendirmiyorum. varsa eger boyle bir sey yani “evet su dinin su hukmunde bu boyledir” diyebilecegimiz net bir sey, ben de ogrenmis olayim. mesaji yazan kisiye de kusura bakmayin derim o zaman.
kendim arastirmadim cunku herhangi bir dinde hangi hukumlerin baglayici oldugunu hangilerinin olmadigini bilmiyorum.
Sanane tatlım.Sen neden bu kadar gerildin hayırdırAynen canım kesin çok araştırdınkaynak at desem bön bön bakarsın
Bende senin taaaaaa...terbiyesizliğin luzumu yok haddinizi bilin
Sizin babaanneniz 9 yaşında evlendirilmiş diye bunu dinimize bağlayamazsınız! Büyükdedeniz mollaymış ee napalım? Kusura bakmayın da demekki hakiki bir mümin değilmiş.Dinle alakası olmazsa 3 4 yaşındaki bebeğin başını örtmezler
Birebir dinle alakalı
Dinde 6 yaşındaki kız çocuğuna nikah olur
9 yaşında ise birlikte olunabilir
Öyle birşey yoktur demeden araştırın öyle gelin
Babaannemin babası mollaydı
Babaannemi 9 yaşında dedeme vermişti
Aah canım yaa kıyamam sana üzüldüm bakHiii ok ok.Ay çok korktummmmm
![]()
Halbuki ebeveyn olmak birisinin bir adım önde diğerinin geride olmasını gerektirmiyor. Bebeğin ihtiyacı ikisinin de ilgisi. Kesinlikle katılmıyorum. Özbakım dahil her alanda her ihtiyaçta bebeğin etrafında ikisininde olması. Tabi istisnai durumlar haricinde mümkün olduğunca. Kızımızı böyle büyüttük nasipse oğlumuzu da böyle büyüteceğiz.Adem Güneş tarzı bunlar. Onunda açıklamasına göre bebekler 3 yaşına kadar öz bakımı anne ilgilenmeliymiş. Baba geride durmalıymış. Zırvalık hepsi
Kardeşim sen hayırdır bana sardin.Kocanla mi kavga ettinAah canım yaa kıyamam sana üzüldüm bak![]()
Yok canım çok şükür kocamla bi derdim yok. Benim sıkıntım kendini bilmez dine küfür savuranlarlaKardeşim sen hayırdır bana sardin.Kocanla mi kavga ettin![]()
Böyle bir durum var örneği de Peygamber Efendimiz deriz. Evet iyice araştırmadan etmeden babannenizin babası neden vermiş kızını o yaşta ve dedeniz neden evlenmiş 9 yaşında bir çocukla?Ben nedenini merak ettim.Dinle alakası olmazsa 3 4 yaşındaki bebeğin başını örtmezler
Birebir dinle alakalı
Dinde 6 yaşındaki kız çocuğuna nikah olur
9 yaşında ise birlikte olunabilir
Öyle birşey yoktur demeden araştırın öyle gelin
Babaannemin babası mollaydı
Babaannemi 9 yaşında dedeme vermişti
İslam şefkat ve merhamet dini. Kişi bağlamında düşünmemek lazım.Adam öldürürler İslam böyle değil aslında,kız çocuklarını evlendirirler islam böyle değil aslında,erkek çocuklarına tecavüz ederler Kur'an kurslarında İslam bu değil aslında.E neymiş bu İslam o değil bu değil.
Sanane.Sana mi sorucam yazarken![]()
Araştırmakla da ilgisi yok. Ya bunun doğru olduğuna inanan binlerce insan var. Ülkeden ülkeye bile değişiyor inanç şekli. Aynı din olmasına rağmen. Onlara sorsan biz inançsısız bize sorsan onlar dini çarpıtıyor falan filan. Yıllar önce bi mısırlıyla tartışmıştım, hepimiz yanlış anladık islamı bi siz türkler mi doğru anladınız demiştiBunun inanmayla ilgisi yok.. arastirmamayla ilgisi var.. arastirip baksin boyle birsey var mi diye.. tabiiki kolayina gidiyor dedem islamin temsilcisi ondan iyi mi bilceksiniz? Demek.. arastirsa cok kolay cevabi olan seyi burda gelmis dogrusu bu diye savunuyor
Araştırmakla da ilgisi yok. Ya bunun doğru olduğuna inanan binlerce insan var. Ülkeden ülkeye bile değişiyor inanç şekli. Aynı din olmasına rağmen. Onlara sorsan biz inançsısız bize sorsan onlar dini çarpıtıyor falan filan. Yıllar önce bi mısırlıyla tartışmıştım, hepimiz yanlış anladık islamı bi siz türkler mi doğru anladınız demiştineyse konu dine girdi iyice, banlanmak istemiyoruuuum
![]()
Bilmiyorum ben doğduğumda sadece babaannem hayattaydıBöyle bir durum var örneği de Peygamber Efendimiz deriz. Evet iyice araştırmadan etmeden babannenizin babası neden vermiş kızını o yaşta ve dedeniz neden evlenmiş 9 yaşında bir çocukla?Ben nedenini merak ettim.