Kız bebeği babası mı değişirmiş?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kuranda nisa suresinde buluğ çağına gelme kıstası var ya. işte suistimal edilen kısmı bu. çünkü bazı kızlar 9-10 yaşında adet görüyolar ee adet gördü evlenebilir kafasıyla vermişler kızları. islamiyette var derken bu şekilde işlerine geldiği gibi yorumlayıp kullanan bunu da dine dayandıran çok demek istedim.
ben zaten ateistim beni hiç karıştırmayın bu işlere😂
Her ateist senin gibi olsa basımda taşırım yemin ederim. Bak ben genelleme yapmıyorum her inanamayana (benim gibi olaya bakmayana) gebersin ölsün Allah belasını cahil insanlar demiyorum. Hiç kimsenin yaşadıkları veya dinamiklerini sorgulamak bana düşmez. Cahil olan insanlar. insanların ayeti kuran i kendine göre yorumlayıp yaşaması. Ne kadar güzel açıklamışsin. O düşüncenin nerden geldiğini neden böyle olduğunu. 🤚

Tüm yorumları okumadım ama gene mi dert İslam ya
İslam'ı yeterince bilip bilmeden yorum yapılmasa
Çünkü Kuran da İslam da olmayan bir çok şey sanki Allah'ın emri gibi aktarılıp, uygulanıyor adına da İslam diyorlar sonra vay efendim Müslümanlar şöyle vay efendim böyle. Araştırıp bilip bilmeden hüküm vermek kolay. 9 yaşındaki çocuğa kimse gelin gözüyle bakmıyor bunu hiç bir yerde bulamazsın. Haa bi hoca kılıklı müsvette çıkmıştır söylemiştir bizim akıllar da al işte sana hoca diyor. Hadi aç göster kuran da nerede helalmış kız çocukları ile evlenmek.
Sıkıyorsa gidin başka dinlere yapın bu tavırları Aa yok konu illa İslam olacak

sen anlat bacım ne anlamalıyım çok kafa karıştırıyorsun :KK70:
Bi diyosun tabi dinle ilgili yapılmamalı 3-4 yaşındaki bebeğe baş örtü takılıyor
bi diyorsun ben zaten dine inanmıyorum. Bi gülüyorsun bi şaşırıyorsun Vallah ben seni anlamamışım :KK70:
Anlamayacak bir şey yok ki. Kendisinin hiçbir dine girmemesine böyle saçma kılıflar uydurup islam dinine kin kusuyor sürekli. Oysaki İnsanlar değil islam kusursuzdur. Kadının yazdığı şeye hemen sizin dininizde böyle çünkü , yok 3-4 yaşında baş örtülüyor vs. yazarak kendi inkar duygusunum altını beslemeye çalışıyor. Biraz da zenginlerin yaptığı iğrençliklerden dolayı paradan soğusak ya . Tabi o olmaz bu çok daha kolay. Biz burada yapılan kötü şeyleri nasıl dine bağlamıyorsak böyle sapık düşüncelerle ilgili konularda da hemen dine atıf yapılmasın.

Böyle saçmalık görmedim. Kuran’da nerde yazıyor bunlar Allah aşkına. Biz okurken kör gibi mi okuyoruz Allah’ın kitabını.Anne veya baba alt değiştirebilir banyosuna yardım edebilir yani bir bebeğin ihtiyaçları ne ise birlikte yapılabilir .Belli bir yaştan sonra mahremiyet eğitimi için bebeğin özel alanları sadece baba için değil anne için de mahremdir bu bilinçle davranılmalıdır.

Her ateist senin gibi olsa basımda taşırım yemin ederim. Bak ben genelleme yapmıyorum her inanamayana (benim gibi olaya bakmayana) gebersin ölsün Allah belasını cahil insanlar demiyorum. Hiç kimsenin yaşadıkları veya dinamiklerini sorgulamak bana düşmez. Cahil olan insanlar. insanların ayeti kuran i kendine göre yorumlayıp yaşaması. Ne kadar güzel açıklamışsin. O düşüncenin nerden geldiğini neden böyle olduğunu. 🤚

teşekkür ederim ne kadar incesiniz. malesef ama mutlaka bir yerden birbirimize giriyoruz işte o yüzden dini yorumların yasak olmasını doğru buluyorum. ağzımızdan çıkanlar kimi yaralar kime dokunur düşünmek gerekir. bu her iki taraf için de geçerli. iyi forumlar:)

Anlamayacak bir şey yok ki. Kendisinin hiçbir dine girmemesine böyle saçma kılıflar uydurup islam dinine kin kusuyor sürekli. Oysaki İnsanlar değil islam kusursuzdur. Kadının yazdığı şeye hemen sizin dininizde böyle çünkü , yok 3-4 yaşında baş örtülüyor vs. yazarak kendi inkar duygusunum altını beslemeye çalışıyor. Biraz da zenginlerin yaptığı iğrençliklerden dolayı paradan soğusak ya . Tabi o olmaz bu çok daha kolay. Biz burada yapılan kötü şeyleri nasıl dine bağlamıyorsak böyle sapık düşüncelerle ilgili konularda da hemen dine atıf yapılmasın.
Dediklerinde haklısın bence de amacı o.

Konu eski ama hala aynı şekilde düşünen insanlar var ne yazık ki. Baba alt değistirmesin eşittir baba sapık demektir. Lamı cimi yok. Pedofili olduğu düşünülen adamla neden evlenilir çocuk yapılır? Ya da sanıyor musunuz ki pedofil sapığı önünde alt değiştirmemek durduracak? Böyle niyetleri olan kişiyle çocuk aynı evde imkansız ki zarar görmeden yaşasın. Bunu mutassıp çevrelerde birkaç kere duymuştum her seferinde kan beynime sıçrıyor

Aslında biz bu konuyu daha açıldığı zaman(2015) dini içerikli olduğundan kapatmışız ama yazılımın otomatik güncellemelerinden birinde isteğimiz dışında yeniden aktif olmuş, öncelikle bunun için özür dileriz.

Gelelim günümüz yorumlarına, dini içerikli konu ve mesaj yasaktır.
Hangi din olursa olsun ya da ateizm veya deizm olsun fark etmeksizin bu sitede kimsenin inandıklarını aşağılama, kötüleme, hakaret etme, sövme hakkına sahip değilsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X