kız bebeği olacaklar

pembems

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
304
19
118
Ankara
artık bu cahiliye dönemi insanlarından bıktım cahiliye diyorum çünkü Peygamber efendimizin cahiliye döneminde ugraştığı kızlarını diri diri toprağa gömen kızlarını insandan saymayan insanlardan ne farkları var.neyin olacak diyorlar kızım diyorum .''olsun canım hayırlısı sağlıklı olsun da'' diyorlar bana..OLSUN CANIM demek ne demek ya.kendi ailem ve eşimin ailesi hariç herkes böle.yazık hala bu zihniyete.ama ben KIZIM OLACAĞI İÇİN ÇOKKKKKK MUTLUYUM....HIHHHHH.onu doğmadan bile babasıyla ergün seviyoruz

Şanslı annenin ilk çocuğu kız olurmuş.

Benimde bir kızım oldu nasıl tatlı aman Allahım görmeniz lazım. pembeleride giyiyor pamuk şeker gibi oluyor.

Kız gibi malın olsun demişler vallahi 5 tane daha kızım olsa isyan etmem

aynen ne yalan söyliyim doktor kız deyince içim bi hoş oldu çok sevindim ona pembiş pembiş bir sürü şey aldım..erkekte olsa kızda olsa senin sonuçta..hala toplumda erkek bağ elması kız dağ elması düşüncesi hakim kız başkasına gidecek yaa..

evladın erkeği kızımı olurmuş, benim iki erkekden sonra allah nasip ederse kızım olacak bizde çok mutluyuz

bu zihniyetten bende nefret ediyorum.
benimde kızım olacak Allah nasip ederse.
doktor ilk baktığında erkeğe benziyor demişti.
sonradan kız olduğu kesinleşti ve kv ye söylediğimde:''olsun olsun o da iyi'' dedi bana
olsun ne demektir?!
ve çevremde de rastlıyorum böyle cümlelere sinir oluyorum.
annem hep dedi,Allah hayırlısını versin tabide ilk çocuğun kız olsa sana iyi olur,yoldaş olur ilerde diye.
ben ayırmamakla birlikte,kız olmasından yanaydı kalbim.
bu kayırmacalık nedir anlamıyorum...
insan takmamaya çalışıyor ama hamileliğin verdiği psikoloji işte,
ne kadar cahilce konuştuklarını bilsende ister istemez takıyorsun niye böyle diyor diye

bizim de bi kızımız olucak ins ben ilk hamile oldugumu ogrendiğimden beri kız olucagını biliyodum sanki.. 3 tane doktora gitmek zorunda kaldım hepsine de gittiğimde cinsiyetini sordum hepsi de kız dedi ama hala insanlar gobegime bakıp bu erkek gobegi diyo kız iste artık kabul edin.. tabiyiki de farketmez cinsiyeti ama artık bu kadar kesinken erkek olabilir denmesi insanı çileden çıkartıyo gerçekten

inşallah oglun olur demiyolar mı bide.oğlan bakarmışta Allah saglık versin de gerisi boş bebeğin geriden geliyo dediğinde ömrümden ömür gitti.

canım hiç kafana takma benim 3. bebeğim kız olack ilk ikisi erkekti kyınvalidem dahil herkes bir kız doğurmadın diyip duruyordu. ben bebeğin cinsiyetiyle ilgili bu tarz yorumlra bende sinir oluyordum ister kız olsun ister erkek allah ne verirse baş tacı. yeterki sağlıklı olsun..hayırlı evlat olsun.. bunu diyenler bir de engelli çocugu olan ailelerin ömür boyu çektiği sıkıntıları gözönüne almalı. bebek dünyaya gelene kadar ne riskler atlatıyoruz ne sıkıntılar çekiyoruz bütün bunların üstüne birde kızmıydı erkekmiydi keşke kız olaydı keşke erkek olaydı gibi yorumlar bana çok saçma geliyor.

inşallah oglun olur demiyolar mı bide.oğlan bakarmışta Allah saglık versin de gerisi boş bebeğin geriden geliyo dediğinde ömrümden ömür gitti.

benimde iki oğlum vrken bir kız doğur hastalandığında sana bakar derlerdi çok sinir olurdum.şimdi martta kızm olacak inş. bu vicdani bir mesele hayırsız evlat olursa kızda olsa erkekde olsa bakmaz

benimde iki oğlum vrken bir kız doğur hastalandığında sana bakar derlerdi çok sinir olurdum.şimdi martta kızm olacak inş. bu vicdani bir mesele hayırsız evlat olursa kızda olsa erkekde olsa bakmaz

valla bu millete zaten yaranılmaz.en ufak bi sorun var dediğinde ne kadar üzüldük Rabbim sağlık versin de.bi de soy ilerlemiycek muhabbeti varya erkek olmuyo soyu nasıl gidecek hep verdiğim örnek Peygamberimizin soyu kızlarından ilerledi herşey ortada ama anlayan yok.sağlıklı olsunlarda kız veya erkek sonuçta Rabbim vermiş..

aynen canım sana katılıyorum benimde sivri bir karnım var çünkü fazla kilo almadım ama insanlar bunu anlamıyor senin karnın sivri erkek gibi duruyor ama deyip duruyorlar bende 3 doktordan öğrendim kız olduğunu hala insanlar falan kişinin de böyleydi kaç tane doktora gitmiş kız demişler doğumda erkek oldu diyolar bende olsun diyorum kız da olsa benim evladım erkek de olsa benim evladım dünyaya hangisi gelirse gelsin biz onu herşeyden çok sevicez babası görmeden bile karnımda bu kadar seviyorsa gerisi kimseyi ilgilendirmez

Aynen canım sana katılıyorum "olsun sağlıklı olsun da" ne kadar gıcık bi cümle ya. İnsanı deli eder bu cahilller. Cahiliye devri bitmedi ki zaten halen devam ediyor, cehalet her zaman var maalesef. Evladın hayırlısı da kız evlattır ayrıca. Genel kanı bu yönde. Ben de çoookK mutluyum kızım olacağı için, Allah'ın şanslı kuluyum diyorum. Babası da bayılıyor kızına, doğsa da sevsem diyor. Daha bugün gördük ultrasonda prensesimi, ne de tatlı uyuyordu. Kaynanam erkek torunlarına altın alıyor kıza almıyor. Ama sorsan ayrım yapmıyormuş. Kızım doğsun ben ona neler alıcam.

geçen bi kız mevlüdüne gittik babannem aman kızın mevlüdü mü olur diyo tabi o yaşlı öyle görmüş ama bunu yapan gençlerde var..benim eşimde öle çok heycanlı ve kızıyla onu hayal ettikçe çok mutlu oluyorum

Amaaaan ne derlerse desinler, mevlüt te yapıcam kızıma hem de kaynanama gidince onun evinde. Mevlüt elbisesi de alıcam en güzelinden. Çatlasın herkes

Amaaaan ne derlerse desinler, mevlüt te yapıcam kızıma hem de kaynanama gidince onun evinde. Mevlüt elbisesi de alıcam en güzelinden. Çatlasın herkes

bunu yapanlar bi de bayanlar Allahtan çok yakınımda yok böyleleri canım kızıma hep alıyoruz cıvıl cıvıl kıyafetler :) Rabbim aratmasın yokluklarını

Aynen kizlar dun kaynim geldi arrkadasiyla esim falan oturuyoruz arkadasi soruyor kiz mi erkek mi bize soruyor kaynim malesef kiz demez mi ben arkadasinin yaninda bozmak istemedim esim cevabini verdi 40 yasina gelmis evlenmemis evlen de erkegi sen yap dedi.sinir oldum biz sagsalim kucagimiza alalim diye dua ediyoruz.sorumluluk almayi bile beceremeyen insanlar bos bos konusuyor.sonra da iste hayirlisi olsun 2.si erkek olur ins. Falan ona sorcaktim 2.sini yapip yapmayacagimi sanane kardesim kiz bizim oglan bizim cahil insanlar iste ne desen bos

benimde kuzen,n ( erkek) sordu bana kız dedim bu aralar etrafta çok kişinin kızı oluyo .bana dedi ki Allah Allah biri bize beddua mı etti hep kızı oluyo etraftakilerin :) komikler sadece

benimde kuzen,n ( erkek) sordu bana kız dedim bu aralar etrafta çok kişinin kızı oluyo .bana dedi ki Allah Allah biri bize beddua mı etti hep kızı oluyo etraftakilerin :) komikler sadece
aynen cnm cok komikler Allahin bu guzel mucizesini yasadigim icin ben cok mutluyum.Allahim isteyen kiymet bilen herkese tattirsin.biz bosverelim cahil insanlari dusundukce sinir oluyor insan zaten hassasiz bebislerimizi de etkilemeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…