geçen bi kız mevlüdüne gittik babannem aman kızın mevlüdü mü olur diyo tabi o yaşlı öyle görmüş ama bunu yapan gençlerde var..benim eşimde öle çok heycanlı ve kızıyla onu hayal ettikçe çok mutlu oluyorum
çok biliyorlar :):) arkadaşlar gerçekten takmamak lazım ha ha diyip geçmek lazım her annenin bir kızı olmalı kesinlikle o pembişleri giydirmeli ona yoldaş olmalı ,bir de erkek evladı olmalı onu korumalı ona bakmalı ama erkek bebeğin dünyaya gelmesindeki bence en önemli sebep perde asma,çöp dökme ve bakkala gitmede çok işe yarıyor olmaları :):):) şaka bir yana da benım de Allahın izniyle eğer tam vaktinde olursa 7 Martta bir kızım olacak adı DENİZ olacak ama erkek bebek te istiyorum inşallah ikincisi de erkek olur :)
" kız evden gider, oğlan elden gider" derler bizim buralarda :) oyy bende kızım olsun istiyorum 9 haftalik olduk gerci ilk cocugum annem ne farkeder ikisine de muhtaciz diyo :) kayinvalide kız olsa cok sevinir bence ama oda saglikli olsun o yeter bana diyo gonlumden ilk bebegim kız olsun bana yoldaş olsun geciyor rabbim yinede hayirlisini versin
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
artık bu cahiliye dönemi insanlarından bıktım cahiliye diyorum çünkü Peygamber efendimizin cahiliye döneminde ugraştığı kızlarını diri diri toprağa gömen kızlarını insandan saymayan insanlardan ne farkları var.neyin olacak diyorlar kızım diyorum .''olsun canım hayırlısı sağlıklı olsun da'' diyorlar bana..OLSUN CANIM demek ne demek ya.kendi ailem ve eşimin ailesi hariç herkes böle.yazık hala bu zihniyete.ama ben KIZIM OLACAĞI İÇİN ÇOKKKKKK MUTLUYUM....HIHHHHH.onu doğmadan bile babasıyla ergün seviyoruz
abllarım bn tam bilmiıorm annem olmadgı ıicin soramıyorumda kimseye adetim 3gn gecikti belim aşırı şiddeli agrıyor kasıklarmd agrı goguslerimi sormayın dolgun sert oldu bnm gögüsler degl sanki ayaklarmda Agrrıor halsizim uykum var surekli sizce hamilemiyim ilk cocuk olcak 20 yaşindayım optüm sizleri
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sekme olurdu ama bole belirtiler olmuyordu abla norml karn agrısı bnda belim inanilma agrı ayaklarmda uyusma kasıtdı gögüslerim taş gbi dolgun sert abla halim hic yok uyukluyorm adet 3gün geckti idrarda cıkmaz mış abla en az 10 gun gecmzi laZım mış bu belirtiler ne ama sendede oldumu
tamm cnm yarn sabah gidecn hab verr yazarm buraya dua edersn bnm icin cok sevınırım
Evet canım oluyo öyle insanlar bende ikinci bebeğime hamileyim kv in 4 oğlu var benim de ilk bebeğim erkek kadının birisi mevlitte sordu bebeğinin cinsiyeti ne diye bende kız dedimartık bu cahiliye dönemi insanlarından bıktım cahiliye diyorum çünkü Peygamber efendimizin cahiliye döneminde ugraştığı kızlarını diri diri toprağa gömen kızlarını insandan saymayan insanlardan ne farkları var.neyin olacak diyorlar kızım diyorum .''olsun canım hayırlısı sağlıklı olsun da'' diyorlar bana..OLSUN CANIM demek ne demek ya.kendi ailem ve eşimin ailesi hariç herkes böle.yazık hala bu zihniyete.ama ben KIZIM OLACAĞI İÇİN ÇOKKKKKK MUTLUYUM....HIHHHHH.onu doğmadan bile babasıyla ergün seviyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?