kız bebeği olacaklar

kızlar şu erkek sever akrabaları bana yollayın benim ki erkek.. ve erkek olmasına sevinen tek kişi bendim diyebilirim.. babamız kız çocuk babacı olur diye kız istiyordu, annemin tek çocuğu benim tamamemen kızcı, kv'dem çocukları erkek, torun erkek bu torun kız olsun istiyordu ve saire.. ben erkek olacağını biliyordum zaten, hissediyordum.. arttık alıştılar. en son 3 boyutlu bibi resmi yolladım
neyse sıkmayın canınızı zamanında benim öz babam beni istememiş kızım diye .. bu kafalar kalmasın artık bu devirde kız da çok güzel, erkek de çok güzel... her türlü bebek itinayla sevilir

çok biliyorlar :):) arkadaşlar gerçekten takmamak lazım ha ha diyip geçmek lazım her annenin bir kızı olmalı kesinlikle o pembişleri giydirmeli ona yoldaş olmalı ,bir de erkek evladı olmalı onu korumalı ona bakmalı ama erkek bebeğin dünyaya gelmesindeki bence en önemli sebep perde asma,çöp dökme ve bakkala gitmede çok işe yarıyor olmaları :):):) şaka bir yana da benım de Allahın izniyle eğer tam vaktinde olursa 7 Martta bir kızım olacak adı DENİZ olacak ama erkek bebek te istiyorum inşallah ikincisi de erkek olur :)

Rabbim hayırlı versinde ben sağlıklı hayırlı bi evlat olmasına vesile olayımda kız olmuş erkek olmuş farketmez.tabi ikiside olsa fena olmaz :)

" kız evden gider, oğlan elden gider" derler bizim buralarda :) oyy bende kızım olsun istiyorum 9 haftalik olduk gerci ilk cocugum annem ne farkeder ikisine de muhtaciz diyo :) kayinvalide kız olsa cok sevinir bence ama oda saglikli olsun o yeter bana diyo gonlumden ilk bebegim kız olsun bana yoldaş olsun geciyor rabbim yinede hayirlisini versin

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Kızsız ev tuzsuz evmıs derler bende kız bebık annesıyım kızım 4 bucuk aylık su an uyuyor rabbım sonuna erıstırsın ınsallah

Benim ilk çocuğum kız hep kız olsun abla olsun istedim.hergun o mis kokusunu içime çektiğim her ana sukur ediyorum. Şimdi 2.yavruma hamileyim. Ister im birtane de oğlum olsun. Önceliğimiz sağlığı Rabbim ne verirse başınızın üstüne. Benim canım kizimin tek bir saç telini bile bize veren bu duyguyu bize yaşatan Rabbim e şükürler olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

abllarım bn tam bilmiıorm annem olmadgı ıicin soramıyorumda kimseye adetim 3gn gecikti belim aşırı şiddeli agrıyor kasıklarmd agrı goguslerimi sormayın dolgun sert oldu bnm gögüsler degl sanki ayaklarmda Agrrıor halsizim uykum var surekli sizce hamilemiyim ilk cocuk olcak 20 yaşindayım optüm sizleri

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ah ah canım bu zihniyet nezaman değişir ben de çok merak ediyorum. Ili kızım var çok şanslıyım çok güzel vakit geçiyor onları sevmeye doyamıyoruz. Yolda biri görse ikiside kız olsun. Büyüyünce sana yardım ederler. Sanki kız değil köle ay okadar sinir oluyorum ki. Bana yardım etsinler diye doğurmadım dedim birine. Allah akıl fikir versin ne diyelim.Şimdi 3. Yü düşünüyoruz gönlümden geçen erkek evladınıda tadmak ama erkek olsun diye hamile kalmak değil

Tevekkül eden insan huzurlu insandır.

idrar testi alip evde yapabilirsin adetin ilk defami gecikti yoksa normaldede boyle sekme oluyormuydu

sekme olurdu ama bole belirtiler olmuyordu abla norml karn agrısı bnda belim inanilma agrı ayaklarmda uyusma kasıtdı gögüslerim taş gbi dolgun sert abla halim hic yok uyukluyorm adet 3gün geckti idrarda cıkmaz mış abla en az 10 gun gecmzi laZım mış bu belirtiler ne ama sendede oldumu

belirtiler hamilelik belirtileri gibi ama umitlenme sonradan uzulmeni istemem bende hamile oldugum zaman goguslerimde hasasiyet agri olur ama bilemiycem idrarda bi haftada veya 5 gunde cikiyo diye biliyorum ben kan tahlili yaptirabilirsin ama onda bi gunun bile gecse belli oluyo

tamm cnm yarn sabah gidecn hab verr yazarm buraya dua edersn bnm icin cok sevınırım

Bizdede herkez kız bekliyordu eşim öğrenene kadar pek bişi demedi ama kız olacağını duyunca pek bi sevindi bende öyle ama ben erkek olsada sevinirdim benim için sağlıklı olmasi önceliğim gerçekten

Kız evlat hayırlı evlat derler,öyle gerçekten biz üç kız kardeşizkuzenlerin çoğu erkek anne babaları hep kız olmadıklarından yakınırlar... Benimde dünyalar tatlısı bi kızım var gülünce dünya duruyor sanki benim için, bide zeki ki bıcır bıcır konuşuyor tüm gün her gün yeni şeyler öğrendiğini büyüdüğünü gördükçe hem çok mutlu oluyorum hemde yanımdan ayırıp anaokuluna bile göndermek gelmiyor içimden yanımdan hiç ayrılmasın hep gözümün önünde olsun diyorum...Uyuyunca en az on kez gidip bakıyorumdur, uyurken öper dururum sabahına uyanınca anneciğim günaydıııııın yada ben geldiiim diye yanıma gelip sarılıyor sanki günlerce görmemişiz gibi sarılıyoruz birbirimize...Eminim kız olmasada değişmezdi evlat sonuçta ama kız çocuk başka benim için bi başka güzel oluyorlar...Babasının prensesi benim balım o, böyle severiz hep...Şimdi ikinci kızımız olacak inşallah evdeki güzelliği gördükçe beş tane daha olsa bundan diyorum babasıda bugün bizim prensesten bi kaç tane daha olsa ne güzel olurdu dimi diyor ...Sen duyma canım cahilleri olunca ne büyük bir güzellik olduğunu göreceksin inş. iyiki var diyeceksin, büyüyünce de hem arkadaşın hem vefalı bi evladın olacak...

Evet canım oluyo öyle insanlar bende ikinci bebeğime hamileyim kv in 4 oğlu var benim de ilk bebeğim erkek kadının birisi mevlitte sordu bebeğinin cinsiyeti ne diye bende kız dedim
Kadın: olsun yaa bir daha ki oğlan olur gibi birşey dedi
Bende : biz zaten kız istiyorduk oğlum var Allah'a şükür ayrıca biz de erkek değil kız bebek arzusu var bütün herkes kız bebek beklentisinde :) gıcık oldum kadına

Bizimde kizimiz olucak insallah. (Rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin)
Ben cok mutluyum valla, kiz evladi gibisi varmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…