Kız bebeğime isim arıyorum

İsmim ipek :) i harfi ile başlayan isimlere çekiliyorum sanırım bu yüzden ama çok yakın bulamadım. Hande yengem burçin güzel ama

Benimde adim gökçe 3 kardesiz kardesimin birinin adi babanin adindan
Benim de babamdan 1 abim 1 erkek kardeşim var onlar da göklü ben de oğluma gökalp ya da göktuğ düşündüm ama erkeklerde savaşlı dövüşlü isim sevmiyorum deniz koydum

Benim de babamdan 1 abim 1 erkek kardeşim var onlar da göklü ben de oğluma gökalp ya da göktuğ düşündüm ama erkeklerde savaşlı dövüşlü isim sevmiyorum deniz koydum
Gökdeniz de olabilirdi

Bi enerji uzmanindan duymustum han eki olan isimler zor insanlar oluyormus
Amcana kolayliklar sfjdgjfk
Onun adında da han var diye koydu zaten BEBEMİN İSMİNİ ÇALDIKLARINI saklamak için han ekşediler hahaha

Onun adında da han var diye koydu zaten BEBEMİN İSMİNİ ÇALDIKLARINI saklamak için han ekşediler hahaha
Sende sadece han de cocuga
Deniz dersem denizhan diyene kadar benim cocugum ona sesleniyorum sanar o yuzden sadece han dicem de
Han han hanhanhanhan

Sende sadece han de cocuga
Deniz dersem denizhan diyene kadar benim cocugum ona sesleniyorum sanar o yuzden sadece han dicem de
Han han hanhanhanhan
hahahahahahahahahah şimdilik sadece kurbağa diyorum benimki 8 aylık onunki 1

Ay listedeki çoğu isim o kadar hoş ki oya,ahu ve pırıl özellikle bu tarz isimlerden Leyla yi da çok beğenirim ben

İnci ismi çok güzelmiş çok hoşuma gitti

Ahu Sezin Soyadınız şeklinde düşününce tını hoş oluyor mu? Bana böyle beraber söyleyince hoş geldi
Ahu Bige de hoş oluyo
Ahu yu sevdim sanırım bayadır duymadım

Kızımın bir adı da Işıl, Pırıl da çok hoş bence ama muhtemelen piril falan derler çocuğa hoş olmaz. Parla da hoşuma giden bir isim.

`