İsmim ipek :) i harfi ile başlayan isimlere çekiliyorum sanırım bu yüzden ama çok yakın bulamadım. Hande yengemBurçin ve hande'de güzel biri yine geyik biri de gülüş demek. Ahu inci buket bahar bencede bunlar güzel. Tek isim koyun cidden. Kendi isminize yakın harfler olan da seçebilirsiniz mesela nilay-nil gibi emine-mine gibi asude-asu gibi
Aynı sebepten ben de ama hepsini çok seviyorum. Parla da mı yaİnci asya bilge umay parla acayip popüler bu ara kesinlikle sınıfında beşer tane olacak diye koyamıyorum
Benim adım gökçe severim adımıGökçe öztürkce isim️ ️
Nazlı çok güzel bence de ama aklıma yabancı damat nazlı geliyor uyuz oluyorum onaİnci
İpek
Naz
Nazlı
Nehir de çok güzelKızım olursa adını nehir koymak istiyorum
Benimde adim gökçeBenim adım gökçe severim adımıbabamın adı gökhan ona uyumlu diye konulmuş
GökçeGökçe öztürkce isim️ ️
Benim de babamdan 1 abim 1 erkek kardeşim var onlar da göklüBenimde adim gökçe3 kardesiz kardesimin birinin adi babanin adindan
Bi tanidik Gökçe Çiçek koymustu cocugunaGökçeçok yaygın diye eklememiştim ama güzel
Gökdeniz de olabilirdiBenim de babamdan 1 abim 1 erkek kardeşim var onlar da göklüben de oğluma gökalp ya da göktuğ düşündüm ama erkeklerde savaşlı dövüşlü isim sevmiyorum deniz koydum
Çok uydurma ya hahahahay amcam benden sonra denizhan koydu mesela ıyy diyprumGökdeniz de olabilirdi
Bi enerji uzmanindan duymustum han eki olan isimler zor insanlar oluyormusÇok uydurma ya hahahahay amcam benden sonra denizhan koydu mesela ıyy diyprum
Onun adında da han var diye koydu zaten BEBEMİN İSMİNİ ÇALDIKLARINI saklamak için han ekşediler hahahaBi enerji uzmanindan duymustum han eki olan isimler zor insanlar oluyormus
Amcana kolayliklar sfjdgjfk
Sende sadece han de cocugaOnun adında da han var diye koydu zaten BEBEMİN İSMİNİ ÇALDIKLARINI saklamak için han ekşediler hahaha
hahahahahahahahahah şimdilik sadece kurbağa diyorum benimki 8 aylık onunki 1Sende sadece han de cocuga
Deniz dersem denizhan diyene kadar benim cocugum ona sesleniyorum sanar o yuzden sadece han dicem de
Han han hanhanhanhan
Arap dünyasının en popüleri Leyla.Ay listedeki çoğu isim o kadar hoş kioya,ahu ve pırıl özellikle bu tarz isimlerden Leyla yi da çok beğenirim ben