Kız bebeğime isim arıyorum

Kardelen: mağdur adı gibi sjdjdjdjd gece gece ya

Ya ben hep mercan ismine çok yükseliyordum işte bi kızım olursa adını mercan koyucam falan diye. Kardeşim o ne ya İzmirli mercan shsddf dedikten sonra isimden soğudum cidden objektif yorumlar önemli o değilde aralarından en iyi isim ahu

Bende Türkçe kökenli olsun tek isim olsun kısa olsun dedim ezgi koydum şükür okula falan gittiğinde hiç sınıfında ikinci bi ezGi olmadı.mesela.iki Defne vardı küçük Defne büyük Defne diyorlardı bu sene de sinifta tek isimli iki kızdan biri ezgi kuşum
Çolpan Karaca Kumru balca direk eledim rengin ve inci olabilir ozellikle inci İpek gibi isimler güzel

Ahu Sezin Soyadınız şeklinde düşününce tını hoş oluyor mu? Bana böyle beraber söyleyince hoş geldi
Ahu Bige de hoş oluyo
Ahu yu sevdim sanırım bayadır duymadım
Ahu neden bu kadar nadir ben de anlamıyorum çok güzel halbuki

Ebrar su benim kızımın adı

Ezgicik Allah bağışlasın benim kendi ismim ipek çok seviyorum

Bu arada listeye eklemeler yaptım
Birce, burçin, günsu, selcen, ışıl, Çiğdem, bengi, ilke, petek, göksu

Ben Ahu ismine bayılıyorum kızım olacak benimde adını Ahu Güneş koyacağım adlarıyla yaşasınlar minikler

Işıl’ı da listeme aldım sakıncası yoksa
Beğendiğinize sevindim, aslında Işıl hiç hesapta yokken babasının koyduğu bir isim, ben de daha önceden aklımda olan ismi koydum. Genelde beğenilen, çok yaygında olmayan hoş bir isim. Sağlıkla gelsin inşallah

Işıl güzel de mail adresi falan alırken 'isil' oluyor çocuk ya

Ahu neden bu kadar nadir ben de anlamıyorum çok güzel halbuki
Kızımın adı Çağla. İlerde yurtdışı düşünürse diye Arya da ekledik. Öyle Esilanur parla falan sevemiyorum ben

Güzel olmuş ama amin teşekkür ederim

Kızımın adı Çağla. İlerde yurtdışı düşünürse diye Arya da ekledik. Öyle Esilanur parla falan sevemiyorum ben
Çağla da çok güzel onu eleme sebebim malesef son zamanlarda gündemde olan talihsiz bir olayı hatırlatması bana haberim olmasa koyardım belki. Ben de universal isimleri sevemiyorum kültürümden olması yabancıların telaffuz edememesinden daha önemli benim için benim kızım Türk ve Türkçe ismini bir zahmet öğrenecekler öyle bir durumda

`