Şimdi baştan söylüyüm lütfen kalp kurmayalım çok şükür Rabbime bi evladım var erkek pcom var ve doktorların ortak kararı ile bebek fikrini hemen gerçekleştirmem lazım yumurtalık rezervinden dolayı bi oğlum var dediğim gibi kuzum olmasını çok isterim 30 yaşındayım 30 yaşında Mart Nisan ayında hamile kalan var mı ya da ben şunu Yaptım Rabbimde nasip etti diye bugün kandil günü lütfen dualarınız da bana da yer verin Saliha bi kuzum olsun sağlıklı sihhatli inşallah
İstiyorum canım önce sağlıklı olanı Rabbim sağlık sihhat versin ama işte gönlümden Saliha bi kız geçiyor doğum tarihin neydi bi de son adetin bi de bn baksam olur mu
Tamamen nasip kızıma Temmuz’da hamile kalmıştım oğluma da yine Temmuz sonları o yüzden ben bu konuları allahtan başka kimse belirleyemez diye düşünüyorum herşey nasip bu mübarek günde rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Tamamen nasip kızıma Temmuz’da hamile kalmıştım oğluma da yine Temmuz sonları o yüzden ben bu konuları allahtan başka kimse belirleyemez diye düşünüyorum herşey nasip bu mübarek günde rabbim gönlünüze göre versin inşallah
İstiyorum canım önce sağlıklı olanı Rabbim sağlık sihhat versin ama işte gönlümden Saliha bi kız geçiyor doğum tarihin neydi bi de son adetin bi de bn baksam olur mu