- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi Chivas Regal
-
bu konu bana kedılı bır konuyu hatırlattıSelam kızlar . Başlıktan da anlaşılacağı gibi bugün kızıma oyuncak bebek alayım dedim . Malum biliyorsunuz artık bebeklerde ateş pahası . Küvetli banyo yapan bebek diye bir bebek aldım kıyafet ve küveti pembe olanda vardı mavi olan da . Biz kızımız olduğu için pembe aldık ve 110 tl ödedik . Ama eve gelince bebeğin kıyafetini çıkarttım ve resmen bebeğin pipisi var . Bebeğin saçı vs yok ama yüzüne bakınca bildiğiniz kız bebek alta bakınca pipi var . Ben bu bebeği değiştirmek istiyorum ama kutusunu açarken yırtmıştım . Sizce bu bebeği değiştirler mi ?Yoksa önemsiz mi sizce ? Kızım şuan iki yaşında bir sene sonra bu ne der diye çekiniyorum .
Valla benim de aklima o geldibu konu bana kedılı bır konuyu hatırlattı
cekın resmını koyun buraya bakalım bır
Aaa pipiliBebek bu arkadaşlar Eki Görüntüle 2588229 Eki Görüntüle 2588232
Konu hakkında bilgim yok resmi aşağıya ekledimbu konu bana kedılı bır konuyu hatırlattı
cekın resmını koyun buraya bakalım bır
aynen yapılmıyor bende o yuzden resım ıstedımÖnemli olan sağlıklı olması
Şaka bir yana da oyuncak bebeklere cinsel organ yapılmaz benim bildiğim
Banada garip geldiÖnemli olan sağlıklı olması
Şaka bir yana da oyuncak bebeklere cinsel organ yapılmaz benim bildiğim
Bebeğin pipisinde delik var ama altını ıslatan bebek değil . Yni bilmiyorum su koyunca pipiden su gider miaynen yapılmıyor bende o yuzden resım ıstedım
eger altına cıs yapan bebekse toto kısmına yakın bır kucuk delık koyuyorlar sırf o su cıksın dıye popo bıle tam popoya benzemıyor
yanı konu sahıbı oyuncak bebeklere organ yapmıyorlar
hatta bırebır et bebek aldık bız bıldıgınız gercek bebek sanırsınız onda bıle yok
o yuzden bebegın resmı lazım yuzu baska altı baska dıyor
Aaa pipili
hem pipili hem sunnetlı bu ne bıcım oyuncakKonu hakkında bilgim yok resmi aşağıya ekledim
ya nasıl komık ve tatlı bır konuBebeğin pipisinde delik var ama altını ıslatan bebek değil . Yni bilmiyorum su koyunca pipiden su gider mi
Evet yahem pipili hem sunnetlı bu ne bıcım oyuncak
hadı koydun pipi yuz goz nıye kız
manyak mı bunlar
fısıyle ve kutuyla gıdın sız en ıyısı bellıkı karısıklık olmus yuzu kız altı erkek bebek degıl butun tum olarak ya kız ya erkek ıstıyoruz sunun kafasını veya govdesını degıstırın deyın
bellı kı uretım hatası
Ay ama bebek sevimliymiş. Konu hakkında yorumum yok ama kusura bakma komik geldiBebek bu arkadaşlar Eki Görüntüle 2588229 Eki Görüntüle 2588232
e sız ne bıleceksınız paketı acarken aysenın ıcınden haydar cıkacagınıEvet yahani mavi olanı aldım desem neyse . Ama kutusunu yırttım baya değiştirirler mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?