- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi 1sadekahve
-
Ipek güzel isim ama onu koyamam baska oneri var miHer zaman olduğu gibi ben yine şuraya "İpek" yazıp köşeme çekileyim
Mihra, Defne, İpek, Duru.Hanımlar kız bebek icin isim önerir misiniz?
Oyle Mina,Şila, Lila tarzi değil ama anlatabildim umarım
Belli kriterleriniz var mı ablacım, mesela uzun bir isim olmasın, eski isimlerden olmasın ya da mutlaka öz Türkçe olsun vs gibi.Ipek güzel isim ama onu koyamam baska oneri var mi
Çok uzun olmazsa iyi olur abla ama fark etmez. Ben hosuma giden bir isim ariyorum. İşte bu dersin ya öyleBelli kriterleriniz var mı ablacım, mesela uzun bir isim olmasın, eski isimlerden olmasın ya da mutlaka öz Türkçe olsun vs gibi.
Defne dusunuyordum hep ama algida secicilik basalyinca her yerin defne oldugunu gördüm.Mihra, Defne, İpek, Duru.
Ben de defne düşünüyordum çevremde hiç duymamış olmama rağmen bana da çok fazla var o isim falan dendi sonra başka sebeplerden de vaz geçtik biz Mihra koyacağız nasipse.Defne dusunuyordum hep ama algida secicilik basalyinca her yerin defne oldugunu gördüm.
En cok koyulan 3. Isimmis gecen yıl
Anladım, düşüneyim bakalım kısa ama anlamlı ve güzel kızına yakışacak bir isim bulabilecek miyim:)Çok uzun olmazsa iyi olur abla ama fark etmez. Ben hosuma giden bir isim ariyorum. İşte bu dersin ya öyle
O zaman Bade veya İnci diyorumIpek güzel isim ama onu koyamam baska oneri var mi
Verayi bende çok beğeniyorum gerçektenYaaa❤
Gökçe, deniz, vera en sevdıgım kız isimleri sadekahvecım.
Senın aklında var mı ısım?
İnstada bır ayse vera var, gordugum en guzel kız bebeklerden. Benim olsa, onu severken delırırdım gibime geliyorVerayi bende çok beğeniyorum gerçekten
Ayşe Vera diye vs koyanlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?