kız bebek isim önerisi

Teşekkür ederim amin insallah. Sizin bebise de saglik sihhat diliyorum.

Bir tanıdığımız aylarca isim aradı. Hatun en son Ecrin koyacağım dedi. Eşi sürekli tabi hayatım ,sen bilirsin hayatım falan. Neyse bebek doğdu ,adam gitmiş Elif yazdırmış Girmişler evde birbirlerine. Sen tamam diyordun deyince de napayım aylarca kavga mı etseydik ,şimdi 3-5 gün ederiz oldu bitti demiş Herkesi de fişteklemiş adam ay çok iyi oldu, Ecrin çok çirkindi elif çok güzel falan demiş kızın annesi bizim akraba bile. Kaldı öyle

Adam cok agir bir sey yapmis . Taksi tutar birlikte gider degistirdim valla oyle sey mi olur. Ecrin ismini de sevmem ama ayip yanı

Adam cok agir bir sey yapmis . Taksi tutar birlikte gider degistirdim valla oyle sey mi olur. Ecrin ismini de sevmem ama ayip yanı
Valla dışardan dinleyince komik ama gerçekten sıkıntı. Benim kız doğduğunda eşim şakayla anamın ismini yazdıracağım dedi ,valla boşarım seni bak dedim sizin eşinizde beğenmiyor isim tetikte olun

Kötü olmuş ama Elif kesinlikle daha güzel

Bnmki kıyamet koparacagimi biliyor ama zaten benim istediklerim olmadi ben daha doguda daha yaygin isimleri begeniyorum. Dila ,hazal gbi esim sevmiyor bu tarz ortak karar olacak mecbur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…