- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi 1sadekahve
-
Hadi inşallahAnladım, düşüneyim bakalım kısa ama anlamlı ve güzel kızına yakışacak bir isim bulabilecek miyim:)
Sende cocuk var mı hmcim?Verayi bende çok beğeniyorum gerçekten
Ayşe Vera diye vs koyanlar var
Evet canım Vera ismi de guzel. Ben su an Yağmur ve İnci , Masal a yakınım ama eger buradan icime sinen olursa insallah o isim olur.İnstada bır ayse vera var, gordugum en guzel kız bebeklerden. Benim olsa, onu severken delırırdım gibime geliyor
İnci de olabilir aynen.Evet canım Vera ismi de guzel. Ben su an Yağmur ve İnci ye yakınım ama eger buradan icime sinen olursa insallah o isim olur.
Ahhh İnci ismi bana çok sevdiğim bir filmdeki efsane repliği hatırlatıyorEvet canım Vera ismi de guzel. Ben su an Yağmur ve İnci , Masal a yakınım ama eger buradan icime sinen olursa insallah o isim olur.
.Sende cocuk var mı hmcim?
Hahaha cok iyi yaİnci de olabilir aynen.❤ Yagmur bır arkadasımın kızı, masada bizimle oturur icerde cocuklarla oynamaz, diplerın gelmıs saclarını boyatsana dersgshshshshshss oyuzden yagmur a pek sıcak degılım
Neymis kiAhhh İnci ismi bana çok sevdiğim bir filmdeki efsane repliği hatırlatıyor
DefneHanımlar kız bebek icin isim önerir misiniz?
Oyle Mina,Şila, Lila tarzi değil ama anlatabildim umarım
"Uçurtmayı vurmasınlar " diye çok eski bir filmdeki karakterin adı İnci. Şirin bir çocuk ona filmin en duygusal yerinde "Niye uçmuyor İnci?" demişti. O replikten sonra kızım olursa İnci koyacağım adını diye hayal etmiştimNeymis ki
Bana da. Uçurtmayı Vurmasınlar mı?Ahhh İnci ismi bana çok sevdiğim bir filmdeki efsane repliği hatırlatıyor
O film çok güzel"Uçurtmayı vurmasınlar " diye çok eski bir filmdeki karakterin adı İnci. Şirin bir çocuk ona filmin en duygusal yerinde "Niye uçmuyor İnci?" demişti. O replikten sonra kızım olursa İnci koyacağım adını diye hayal etmiştim
Evet ta kendisiBana da. Uçurtmayı Vurmasınlar mı?
Kesinlikle, Allah size de hayırlısıyla nasip etsin. Sizin için de burda isim konuşalımO film çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?