- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
hayir. bu sadece kandirmaca. erkek diye gidip kiz bebekle donen cok. belki ihtimal arttirilabilir bence o da kesin degil.3. Çocuk bu devirde, allah şimdiden sabır versin diyorum ben.
Tüp bebek yönteminde cinsiyete müdahale edebiliyorlar mı acaba?
hayir. bu sadece kandirmaca. erkek diye gidip kiz bebekle donen cok. belki ihtimal arttirilabilir bence o da kesin degil.
3. Çocuk bu devirde, allah şimdiden sabır versin diyorum ben.
Tüp bebek yönteminde cinsiyete müdahale edebiliyorlar mı acaba?
bebek sayisi da belirlenmez ki. genel olarak 35 yas ustune 2 tane embriyo konur ki sans arttisin. biri tutmazsa biri tutsun diye san ikisi birden tutarsa ikiz oluyor isteBilemiyorum, bebek sayısını belirledikleri için belki cinsiyet için de yapıyorlardır dedim. Zaten yasal değilmiş ki mantıklı yasal olmaması.
ahahha sesli guldum. rahmin icindekini yalniz Allah bilir iste. Rabbim uzun Saglikli omurler versin.Tüm belirtiler , takvimler , mide bulantıları ,can çekmeleri, etraf yorumları ,karın büyüme şekli ,hatta 22. Haftaya kadar ultrason dahil kız bebek demesine rağmen oğlum oldu.. o yüzden güvenmeyin bunlara hayırlısını dileyin..
Allah razı olsun. Tabi ki Rabbim en güzelini yazandır o ne verse şükürler olsun.Hamileliğin ilk hatalarında 7 gün boyunca yani günde 1 defa Meryem suresi okunursa kız olur , eğer Yusuf suresi okunursa tabiki Allahın izni ile erkek olur derler . birde bizler yaratilmadan zaten kimle evlenecegimiz , evlatlarimiz v.s. hepsi takdiri ilahi tarafından planlanmis. Yinede sizin için Allah gönlünüze göre versin diyorum
Hamileliğin ilk hatalarında 7 gün boyunca yani günde 1 defa Meryem suresi okunursa kız olur , eğer Yusuf suresi okunursa tabiki Allahın izni ile erkek olur derler . birde bizler yaratilmadan zaten kimle evlenecegimiz , evlatlarimiz v.s. hepsi takdiri ilahi tarafından planlanmis. Yinede sizin için Allah gönlünüze göre versin diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?