Doğuma Hazırlık Kız, bebek konusu kafayı yedirtecek. Yardım edin :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
David ve victoria bechham ciftinin 3oglu vardi.4. Nun kiz olmasini istiyorlardi.david beckham dar boxer giymis.eside proteinden uzak durmus.böyle gayretlerle 4.bebis kiz oldu.sizde işe yarar mi bilmem.kismet

canım öncelikle inşallah gönlündeki olur benimde 7 yaşında bir kızım 3 yaşında bir oğlum var şimdi üçüncüye hamileyim:)) kızımda ve oğlumda cin takvimine baktığımda doğru gösteriyordu son aylar bakmak geldi zaten aklıma ama üçüncüyü bende cin takvimine göre ayarladım bilerek inşallah bir kızımız olur

Sanki benim kızımı anlatmışsın:)

Gerçekten oğlandan çook farklı oluyor cadılar..

Şu an zaten başka şeylerden ona pek bakamıyoruz. İlk kafam rahattı, sonra olmadı, sonra bari dikkat edeyim dedim, sonra gene olmadı falan derken şimdi saldım çayıra zaten :)
Aslında şimdi haksızlık yapmayayım 2 tane kimyasal gebeliğim oldu. Ama pozitifi görüp kaybetmek de ayrı bir üzüntü.

Evet kız evlat çok başka. Rabbim bizede tattırsın. Buyuk oğlum "anne bir kız kardeşim olsun. Kıvırcık saçları olsun. Adı da nilsu olsun. Sen kız kardeşime bak ben de erkek kardeşimi doyururum" diyor. O kadar kız istiyor. Rabbim onun temiz kalbi saf duyguları niyetine belki nasip eder bizede.

David ve victoria bechham ciftinin 3oglu vardi.4. Nun kiz olmasini istiyorlardi.david beckham dar boxer giymis.eside proteinden uzak durmus.böyle gayretlerle 4.bebis kiz oldu.sizde işe yarar mi bilmem.kismet
ben dikkat ederim de adama dar boxer nasıl giydireceğiz orası muallakk

Takvimle size gelen spermler mi değişecek babadan geçen kromozomla alakalı bi durum bu diğerleri hurafe gibi bisi çok takılmamak lazım sanki. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah.

Herkes kız evlat başka diyor nedir ya...benim de bi oğlum var valla bambaşka erkek istiyordum zaten şükür rabbim nasip etti..

Sizi çok iyi anlıyorum ben de kız çocuklarını çok severim. Hamileliğin 7.ayına kadar inşallah yanılıyorlardır kızdır diye dua ettim ama oğlum oldu. 2.ye Çin takvimi uygulayacağım inşallah tutar.Tutmazsa da kısmet der çocuk defterini kapatırız malum yaş 35 şuan. İnşallah gönlünüze göre olur

Özelden birkaç mesaj aldım. 3 kişi ilişki sonrası sık ışıklı ve yumurtlamadan ıkı gun once korunmaya, baslayarak kız, sahibi olmuş.

Yemeklerde sanırım vücudun bazikliğini falan etkileyerek cinsiyetin belirlenmesinde etkili oluyor
/100 tutmuyordur ama olasılığı artırıyordur
Bence beslenmenizde de önemseyin kızınız olursa eğer bana da yazın

Canım anlıyorum özlemini misal benim kızım var nasibim varsa bir tane oğlum olsun isterim Rabbim gönlüne göre versin ama 1 değil istersen 10 tane çocuk doğursan belki yine oğlun olacak nasip işi bunlar dua et bol bol sağlıklı imanlı akıllı ahlaklı evladım olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…