- 30 Ağustos 2008
- 1.450
- 1.254
- 658
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
Sanki benim kızımı anlatmışsın:)İnşallah sonuç istediğin gibi olur hayırlısıyla. Çünkü kız çocuk çok başka. Oğlumdan sonra koca popolu, gözlerini kısıp ağlama numarası yapan, kıvırcık kafalı bir kızım oldu. İnan her gören iyi ki olmuş bu cadı diyorlar. Ben de kız bebeğin yakınlığının çok farklı olduğunu düşünüyorum.
Canım ovulasyon falan takip etmeyin..
ister istemez o takipler beraberinde stres yüklüyor..
Zor biliyorum ama akışına bırakın..
Canınız istiyorsa birlikte olun
istemiyorsa ama bugun tam tarihi olmalıyız diye
kendinizi zorlamayın.
Allah gönlünüze göre versin :)
Evet kız evlat çok başka. Rabbim bizede tattırsın. Buyuk oğlum "anne bir kız kardeşim olsun. Kıvırcık saçları olsun. Adı da nilsu olsun. Sen kız kardeşime bak ben de erkek kardeşimi doyururum" diyor. O kadar kız istiyor. Rabbim onun temiz kalbi saf duyguları niyetine belki nasip eder bizede.İnşallah sonuç istediğin gibi olur hayırlısıyla. Çünkü kız çocuk çok başka. Oğlumdan sonra koca popolu, gözlerini kısıp ağlama numarası yapan, kıvırcık kafalı bir kızım oldu. İnan her gören iyi ki olmuş bu cadı diyorlar. Ben de kız bebeğin yakınlığının çok farklı olduğunu düşünüyorum.
Amin cnm inşallah. Nasipten öte köy yokmuş.Cyprisa gidesim var bu konu uzerine ama farkli cisiyete.. Allah hayirli saglikli bir kiz nasip etsin , bu sene olan hamile tanidikarim kiz doguruyor.. Artik size ne nasipse
ben dikkat ederim de adama dar boxer nasıl giydireceğiz orası muallakkDavid ve victoria bechham ciftinin 3oglu vardi.4. Nun kiz olmasini istiyorlardi.david beckham dar boxer giymis.eside proteinden uzak durmus.böyle gayretlerle 4.bebis kiz oldu.sizde işe yarar mi bilmem.kismet
Tabi canım orası öyle bunlar döllenme olursa ortaya çıkabilecek sonuçlar..Ya bilmiyorum 7-8 aydır deniyoruz. Keşke öyle şu gün olsun da kız olsun diyecek kadar kolay olsaydı. Tam ovulasyon gününde olunca bile çocuk olma ihtimali bile öyle aman aman değil.
David ve victoria bechham ciftinin 3oglu vardi.4. Nun kiz olmasini istiyorlardi.david beckham dar boxer giymis.eside proteinden uzak durmus.böyle gayretlerle 4.bebis kiz oldu.sizde işe yarar mi bilmem.kismet
Özelden birkaç mesaj aldım. 3 kişi ilişki sonrası sık ışıklı ve yumurtlamadan ıkı gun once korunmaya, baslayarak kız, sahibi olmuş.Sizi çok iyi anlıyorum ben de kız çocuklarını çok severim. Hamileliğin 7.ayına kadar inşallah yanılıyorlardır kızdır diye dua ettim ama oğlum oldu. 2.ye Çin takvimi uygulayacağım inşallah tutar.Tutmazsa da kısmet der çocuk defterini kapatırız malum yaş 35 şuan. İnşallah gönlünüze göre olur
3. Çocuk bu devirde, allah şimdiden sabır versin diyorum ben.
Tüp bebek yönteminde cinsiyete müdahale edebiliyorlar mı acaba?
Eğer olursa yazarım tabi kiYemeklerde sanırım vücudun bazikliğini falan etkileyerek cinsiyetin belirlenmesinde etkili oluyor
/100 tutmuyordur ama olasılığı artırıyordur
Bence beslenmenizde de önemseyin kızınız olursa eğer bana da yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?