- 30 Ekim 2017
- 72
- 73
- 83
- 33
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
Y YesiliElma ve M mely15 erkek bebişleriniz nasıl oldu kızlar, zamanlaması vs??. Birde sizin ve eşlerinizin beslenme tarzlarınız nasıll? Biz de erkek bebek çok istiyoruz olmuyor
Aslında nasip evet tek aklımda kalan aralıklarla ilişki olmuştu sık değildi ikisinde deY YesiliElma ve M mely15 erkek bebişleriniz nasıl oldu kızlar, zamanlaması vs??. Birde sizin ve eşlerinizin beslenme tarzlarınız nasıll? Biz de erkek bebek çok istiyoruz olmuyor
Yumurtlama döneminde ilişki olsunY YesiliElma ve M mely15 erkek bebişleriniz nasıl oldu kızlar, zamanlaması vs??. Birde sizin ve eşlerinizin beslenme tarzlarınız nasıll? Biz de erkek bebek çok istiyoruz olmuyor
muz ye bol bol kiz bebek icin de asitli gida yeniyor cikolata limon su ayran vs gibi...bilimsel dayanagi var ama uzun hikaye☺ bi de erkek icin ilk yumurtladigin en verimli gun iliskiye girmelisnKız bebek için nasıl bir diyet uygulanıyor acaba kızlar, ben de erkek bebek isteyenlerdeyim, dikkat edeyim bu yiyeceklere bari. Bir de erkek bebek için erkek anneleri, bana yol gösterir misiniz
Kız bebek için nelere dikkat etmeliyiz pekimuz ye bol bol kiz bebek icin de asitli gida yeniyor cikolata limon su ayran vs gibi...bilimsel dayanagi var ama uzun hikaye☺ bi de erkek icin ilk yumurtladigin en verimli gun iliskiye girmelisn
Kız bebek için nelere dikkat etmeliyiz peki
Teşekkür ederim bilgiler için erkekte dikkat ediyor mu yenilene peki.birgün bebek düşünürsem dikkat edicem sanırım sizde bilinçli hamile kalıp kızınız olmus birliktelik yumurtlamadan once mi olacak ona dikkat ettiniz mi
Folik asite en az 3 ay onceden basla
yogurt peynir gibi süt ve sut urunleri ye
Potasyumlu gidalardan uzak dur(internette yazinca cikiyor zaten)
Bitter cikolata ye. yani en az 10 gun onceden vucudunu asidik yapacaksin cunku Y ktomzoomlari asitli ortama dayanamiyor X ler direncli...tabi bunlar sadece ihtimali.arttirmak icin ...bi de Meryem suresi cok okumustum..Takdir i ilahi.elbette
Kizmi dedi doktorunuz ins hepimizin kızları olur benimde iki oğlum var ama ben cesaret edemiyorum 3.yeSizin durumunzda bir de bn varim
İki oğlum var biri 6 biri 4. Buçuk yaşında
Şuan üçüncüye hamileyim bende deli gbi kız istiyorm
Tabiki sağlıklı sıhhatli olsun ama.bir de kız olsun diyorsun içinden
İns sizinde benmde kız bebelerimz olur :)
Gerçi doktor tahminde bulundu ama yine de sevinemiyorm
Aralık'ta belli olacak ins
Bende edemiyordum hatta istemiyordumKizmi dedi doktorunuz ins hepimizin kızları olur benimde iki oğlum var ama ben cesaret edemiyorum 3.ye
Peki 3.de dikkat ettiğiniz neler oldu kız olması için ins doktorun tahmini gibidir bu arada sağlıkla gelsin bebeginizBende edemiyordum hatta istemiyordum
Baya zor kabullendim
Bu kdr isteyen arzulayn evlat isteyen varken neden ben dedm baya
Kız gbi görünüyor ama bir ay sonra netleşir dedi
Erkek bebek icin bol muz yendigini okudum arkasta da bizzat ise yaradi..regl gununu girip en verimli oldugunUz gunleri de gosteren uygulamalar var onlari yukleyin..kiz bebek icin en verimli degil 3. Gun falan olacak iliskiTeşekkür ederim bilgiler için erkekte dikkat ediyor mu yenilene peki.birgün bebek düşünürsem dikkat edicem sanırım sizde bilinçli hamile kalıp kızınız olmus birliktelik yumurtlamadan once mi olacak ona dikkat ettiniz mi
Bizim supriz oldu beklemiyordukPeki 3.de dikkat ettiğiniz neler oldu kız olması için ins doktorun tahmini gibidir bu arada sağlıkla gelsin bebeginiz
Erkekte dikkat edecek mi derken kız bebek düşünürken eşimde diyete dikkat edecek mi onu merak ettim iki oğlum var zaten teşekkür ederim tekrar:)Erkek bebek icin bol muz yendigini okudum arkasta da bizzat ise yaradi..regl gununu girip en verimli oldugunUz gunleri de gosteren uygulamalar var onlari yukleyin..kiz bebek icin en verimli degil 3. Gun falan olacak iliski
Erkek icin ozel bir diyet duymadim..ama iste birliktelik en verimli günde olmayacak..telefona yuklenen uygulamalar var orda tarihleri gisteriyor iste en uretken 4 gun diyor mesela regl tarihine gore..3. Veya 4.gunde birlikte olmalisinzErkekte dikkat edecek mi derken kız bebek düşünürken eşimde diyete dikkat edecek mi onu merak ettim iki oğlum var zaten teşekkür ederim tekrar:)
aynen canım tek gerçek dua Çin di yumurtaydı Rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah hepimizeUmarım dilediğiniz gibi olur ama kötü bir haberim var. Çin takvimi yalan 2 arkadaşım daha gebe benimle birlikte hiç birimizin tutmadısen duanı et gerisini Allah’a bırak:) bu kadar da takma kafana
Sağlıklı sıhhatli bir kızdır inşallah iki oğlandan sonra herkes ister bir kızBende edemiyordum hatta istemiyordum
Baya zor kabullendim
Bu kdr isteyen arzulayn evlat isteyen varken neden ben dedm baya
Kız gbi görünüyor ama bir ay sonra netleşir dedi
Amin ins (;Sağlıklı sıhhatli bir kızdır inşallah iki oğlandan sonra herkes ister bir kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?