- Konu Sahibi Whiteandblue
-
Üzgünüm henüz gördüm . Kız bebek için diyeti ve tedaviyi bana uygulnmadığı için bilmiyorum ama yaptığını söyledi. Gaziantep de dr. Melek ekici dediğim doktorMerhaba acaba kiz bebek için ne önerdi doktorunuz cok merak ettim benimde 2 oglum var hangi ilde doktor paylaşırsaniz sevinirim
Ne o yöntem burayada yazarmisn belki bizede faydası olurçin takvimi nedense bende tutmDI DOĞRUDA HESAPLADIM HATTA OTOMATİK HESAPLAMADA YAPTIM AMA OĞLUMA KIZ DEMİŞTİ ŞİMDİ KIZIMA HAMİLEYİM BUNA DA ERKEK DEMİŞTİ AMA BİR YÖNTEM VARKİ KESİNLİKLE TUTTUĞUNA İNANIYORUM
Sağlıkla büyütün evlatlarınızıçin takvimi nedense bende tutmDI DOĞRUDA HESAPLADIM HATTA OTOMATİK HESAPLAMADA YAPTIM AMA OĞLUMA KIZ DEMİŞTİ ŞİMDİ KIZIMA HAMİLEYİM BUNA DA ERKEK DEMİŞTİ AMA BİR YÖNTEM VARKİ KESİNLİKLE TUTTUĞUNA İNANIYORUM
GÜNCELGerçekten yazarsanız ben de çok sevinirim gerçi ben hamileyim ama cinsiyet tahmini için istiyorum
Merhaba banada yazar misinizSeni çok iyi anliyorum canim 9 yasinda oglum var ve kiz bebis icin yapmadim kalmadi yumurtlama takip kitleriyle yumurtlama gunlerimi tayin etmeye calistim adet duzensizligi oldugu icin o aylarda hamile bile kalamadim.Sirkeli su sık iliski herseyi denedim fakat yumurtlama 2 gunu oncesi iliskiyi kesiyorduk.Fakat adet duzensiz olunca yumurtlama 2 gunden daha uzun suruyordu ve hamile kalamadim.Sonrasinda cift cizgiyi gördum ama 8 haftasinda dusuk yaptim.O ay sonrasinda adet olmadan tekrar hamile kaldim.Yumurtlama gunlerimi takip etmedim bu sefer.Sadece dikkat ettigimiz iki sey vardi.. biraz özel özelden yazcam onlari.Suan 7 aylik kizima hamileyim..Bol bol dua ettim.5 aylikken cinsiyetini ogrendim kizimin detayli ultrasyonda kesinlesti korkudan doktora cinsiyetini soramamistim doktor soyledi.ilk ögrendigimde gözlerimden yaslar akmaya basladi ne doktor ne hemsireler bisey anliyamadilar ama o an dunyalar benim olmustu.insallah sende benim yasadigim mutlulugu yasarsin.
Özel olan kısmı banada yazar misinizSeni çok iyi anliyorum canim 9 yasinda oglum var ve kiz bebis icin yapmadim kalmadi yumurtlama takip kitleriyle yumurtlama gunlerimi tayin etmeye calistim adet duzensizligi oldugu icin o aylarda hamile bile kalamadim.Sirkeli su sık iliski herseyi denedim fakat yumurtlama 2 gunu oncesi iliskiyi kesiyorduk.Fakat adet duzensiz olunca yumurtlama 2 gunden daha uzun suruyordu ve hamile kalamadim.Sonrasinda cift cizgiyi gördum ama 8 haftasinda dusuk yaptim.O ay sonrasinda adet olmadan tekrar hamile kaldim.Yumurtlama gunlerimi takip etmedim bu sefer.Sadece dikkat ettigimiz iki sey vardi.. biraz özel özelden yazcam onlari.Suan 7 aylik kizima hamileyim..Bol bol dua ettim.5 aylikken cinsiyetini ogrendim kizimin detayli ultrasyonda kesinlesti korkudan doktora cinsiyetini soramamistim doktor soyledi.ilk ögrendigimde gözlerimden yaslar akmaya basladi ne doktor ne hemsireler bisey anliyamadilar ama o an dunyalar benim olmustu.insallah sende benim yasadigim mutlulugu yasarsin.
Kız bebek için nasıl bir diyet uygulanıyor acaba kızlar, ben de erkek bebek isteyenlerdeyim, dikkat edeyim bu yiyeceklere bari. Bir de erkek bebek için erkek anneleri, bana yol gösterir misinizÜzgünüm henüz gördüm . Kız bebek için diyeti ve tedaviyi bana uygulnmadığı için bilmiyorum ama yaptığını söyledi. Gaziantep de dr. Melek ekici dediğim doktor
Babada yazarmışın canım özel den kız bebiş yönteminiCnm henuz bir yontem ypmadm yapan bi arkdsa sordm oda bana ozelden yazdi sanada ozelden yazacagim
Konunun üzerinden baya zaman geçmiş acaba 3. Çocuğunuz oldumu olduysa kız mıMerhaba arkadaşlar,
Öncelikle lütfen hayırlısını iste sağlıklısını iste gibi akıl verme durumuna girmeyin. Çok şükür o kadarına benimde aklım eriyor.
Biri 7 ve biri 2 yaşında iki erkek evladım var şükürler olsun. Rabbim eksikliklerini göstermesin. Yaşım 33 ve bir bebek daha istiyorum ve kız bebeği çok arzuluyoruz eşim ben ve büyük oğlum. İnşallah Rabbim bizede nasip eder de ahir ömrümüzde o meyvenin de tadına bakarız.
Yalnız bu konu fazlasıyla kafamı kurcalamaya başladı. Çin takvimine göre nisan mayıs temmuz ve eylülde kız şansım yüksekmiş. Yumurtlama döneminden önce sık ilişki de kız şansını arttırırmış ki bilimsel olarak bu biraz mantıklı geldi. Yediklerine dikkat etmek rus takvimi sirkeli su ile vajinal duş vs. Bana matıksız geldi. Butun gun bunu düşünmekten yıldım ama aklımdan gitmiyor. Erkek de olsa başımın tacı elbette ama bu düşünce gitmiyor içimden. İnşallah Rabbim bana da hayırlı sağlıklı bir kız evlat nasip etsin. Dualarınızda bana da yer verir misiniz? Allah razı olsun.
Oğluşu oldu cnmKonunun üzerinden baya zaman geçmiş acaba 3. Çocuğunuz oldumu olduysa kız mı
Hayırlısı Allah'tan sağlıkla büyüsün inşallahOğluşu oldu cnm
Sizn de oğlunuz olacak sanırım bi yerde okudum sankiHayırlısı Allah'tan sağlıkla büyüsün inşallah
Evet benim ilki oğlan ikinciyi kız çok istemiştim çok dua ettim ama nasip erkekmişSizn de oğlunuz olacak sanırım bi yerde okudum sanki
Hayırlısı canım benim de iki oğlum var ben de üçüncü için çok dua ediyorum inşallah nasip olur olmadıysa da vardır bi hayır emin ol oğluna arkadaş benim kiler çok güzel oynuyorlarEvet benim ilki oğlan ikinciyi kız çok istemiştim çok dua ettim ama nasip erkekmiş
Evet annemde hep aynısını diyor senin için hayırlısı buymuş demekki belkide kız olsa hasta olacaktı yada hayırsız olacaktı diyor hep Rabbim hayırlısını versin hepimizeHayırlısı canım benim de iki oğlum var ben de üçüncü için çok dua ediyorum inşallah nasip olur olmadıysa da vardır bi hayır emin ol oğluna arkadaş benim kiler çok güzel oynuyorlar
Bi plan program olmadı nasip eşim her türlü yer maşallah tamamen nasip canım ben de bazen yanlışa düşüyorum çok kızıyorum kendime bol bol dua edelim kaç kızın varY YesiliElma ve M mely15 erkek bebişleriniz nasıl oldu kızlar, zamanlaması vs??. Birde sizin ve eşlerinizin beslenme tarzlarınız nasıll? Biz de erkek bebek çok istiyoruz olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?