Doğuma Hazırlık Kız, bebek konusu kafayı yedirtecek. Yardım edin :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Merhaba acaba kiz bebek için ne önerdi doktorunuz cok merak ettim benimde 2 oglum var hangi ilde doktor paylaşırsaniz sevinirim
Üzgünüm henüz gördüm . Kız bebek için diyeti ve tedaviyi bana uygulnmadığı için bilmiyorum ama yaptığını söyledi. Gaziantep de dr. Melek ekici dediğim doktor

Ne o yöntem burayada yazarmisn belki bizede faydası olur

Sağlıkla büyütün evlatlarınızı
Kesin dediğiniz yöntem nedir ???

Bununla ilgili dua var diye biliyorum bende ikinci oğlumu bekliyorum gönül istiyor bi kız evladının olmasını inşallah kısmet olur isteyen herkese

Merhaba banada yazar misiniz

Özel olan kısmı banada yazar misiniz

Üzgünüm henüz gördüm . Kız bebek için diyeti ve tedaviyi bana uygulnmadığı için bilmiyorum ama yaptığını söyledi. Gaziantep de dr. Melek ekici dediğim doktor
Kız bebek için nasıl bir diyet uygulanıyor acaba kızlar, ben de erkek bebek isteyenlerdeyim, dikkat edeyim bu yiyeceklere bari. Bir de erkek bebek için erkek anneleri, bana yol gösterir misiniz

Konunun üzerinden baya zaman geçmiş acaba 3. Çocuğunuz oldumu olduysa kız mı

Evet benim ilki oğlan ikinciyi kız çok istemiştim çok dua ettim ama nasip erkekmiş
Hayırlısı canım benim de iki oğlum var ben de üçüncü için çok dua ediyorum inşallah nasip olur olmadıysa da vardır bi hayır emin ol oğluna arkadaş benim kiler çok güzel oynuyorlar

Hayırlısı canım benim de iki oğlum var ben de üçüncü için çok dua ediyorum inşallah nasip olur olmadıysa da vardır bi hayır emin ol oğluna arkadaş benim kiler çok güzel oynuyorlar
Evet annemde hep aynısını diyor senin için hayırlısı buymuş demekki belkide kız olsa hasta olacaktı yada hayırsız olacaktı diyor hep Rabbim hayırlısını versin hepimize

Y YesiliElma ve M mely15 erkek bebişleriniz nasıl oldu kızlar, zamanlaması vs??. Birde sizin ve eşlerinizin beslenme tarzlarınız nasıll? Biz de erkek bebek çok istiyoruz olmuyor
Bi plan program olmadı nasip eşim her türlü yer maşallah tamamen nasip canım ben de bazen yanlışa düşüyorum çok kızıyorum kendime bol bol dua edelim kaç kızın var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…