Doğuma Hazırlık Kız, bebek konusu kafayı yedirtecek. Yardım edin :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Öyle düşünme canım allahım hayırlı evlat nasip etsin,bebeğinin yiyecek ekmeği yokmuş bu dünya da öte dünya da cennetinde seni bekliyor annesi mekanı cennet olsun,belli olmaz yer gök dua belki tekrar hamile kalıp sürpriz bir kızçen gelir allah büyük

Cnm cidden

Cnm cidden boğulmakta haklısın ne saçma bişi hayırsız erkek(ne alakası var.kız erkekle ne ilgisi var onu allah bilir cemi cümle kızlar çoook mu hayırlı .bnm dedem 11 sene yatalaktı,dayım,en biyük dayım torun torba sahibi idi ,yemşn ederim banyosnu ,traşını,pansumanını,altından abdestini almaya varana kadar yaptı etti...sırtında taşırdı doktora götürrüken,yaaaa hiç ilgisimyok kişide vicdan merhamet olsun.cinsiyetle hiiiç alakası yok

Kesinlikle haklısın tatlım. Toplumumuzun ön yargıları içimize işlemiş malesef. Vicdan cinsiyete bakmaz konusuna da katılıyorum. Allah bizleri çocuklarımıza muhtaç etmesin, elden ayaktam düşürmesin en önemlisi o canım

çokk geçmiş olsun

Merhabalar öncelikle Allah gönlünüze göre versin. Ben de bir oğllum olsun istemiştim bu sebeple bulunduğum yerde bir doktora başvurdum verdiği diyet ve yumurta takibi sonrası bir oğlumuz olacak çok şükür. Yine aynı doktorum kız için de tedavi ve diyet programı veriyor. Saçma demişsiniz ama inanın hepsinin bir gerekçesi var. O kromozomların vajinal ortamda uygun koşullar oluşturularak sonuca varılıyor e bunun için de diyet şart. Tabi yumurtlama zamanına göre de birleşme.

Merhaba acaba kiz bebek için ne önerdi doktorunuz cok merak ettim benimde 2 oglum var hangi ilde doktor paylaşırsaniz sevinirim

Kiz bebek olmasi icin gerekli olan tum sartlar mevcuttu, yumurtlama oncesi iliski, ramzi teorisine gore konumu, yok efendim karnimin sekli vs. Vs. Ama sonuc: oglumu bekliyorum :) bunlar Allah'in bilecegi isler. Diyet vs ise yarayacagini ben sanmiyorum.

7 sinde kontrol cnm olamıyorum valla evdede stres oluyorum çok. Şimdilik iyiyiz diyelim 22 günlük olduk. Sen nasılsın kızlar nasıl iyilerini?
Canım haber ver bize de doktordan sonra,tel ne zaman yapılacak.şükür iyiyim bende 12 nde sınava gircem ders çalısmaya çalışıyorum kozlar iyi,dido dün işe başladı.dido ek gıdaya başlattı dün Ece yi tadımlıkla demiş doktor çorba ile başla diye.özom da evde gece uykusu düzensizleşniş Furkan’ın sersem gibiyim diyordu,herkes kendi telaşında
Mete me masallah yarı kırklanmışsınız büyüyor kuzu

Bir aya gelir galiba cnm telefon. Valla gece gündüz karışık bizde de. İki gün mastit oldum onla uğraştık. Şimdi iyi ama sütüm kacti çok az geliyor mama veriyorum. Kırmızı bir çıksa şimdi de geceden beri diş ağrısı başladı. Annem kırkın çıksın öyle çektir diyor. Valla çok hirpalandik bu sefer. Sonu hayır olsun. Derslerinde başarılar kuzum az kalmış. Kızlara çok çok selamlar olsun. Zulo doğurdu mu acaba? Kimse yazdı mi onun noyu da bilmiyorum.

Canım benim allah kolaylık versin haberim Yok Züleyha dan beni sildiği için :))) sağlıkla kurtulsun inşallah.
Diş ağrısı fena doktor ne diyor çekilsin mi diyor
Kırkınız hayırlısı ile çıksaydı düzene girerdi,dikkat edin kendinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…