- Konu Sahibi Whiteandblue
-
Öyle düşünme canım allahım hayırlı evlat nasip etsin,bebeğinin yiyecek ekmeği yokmuş bu dünya da öte dünya da cennetinde seni bekliyor annesi mekanı cennet olsun,belli olmaz yer gök dua belki tekrar hamile kalıp sürpriz bir kızçen gelir allah büyükBenim de 2 oğlum var. İlk çocuktan itibaren hep kızım olsun istedim
Annemin 2 kızı var, ablamın 2 kızı var. Biraraya geldiğimizde hep konu erkek çocuklarının hayırsızlığı. O kadar sıkıldım ki. Bayramın son günü düşük yaptım. Doktora mantar şikayeti için gittim hamile olduğumu öğrendim. Sürprizz oldu. Kese görünmedi bir türlü, bir terslik olduğu belliydi ve bebek düştü. Annemin yorumu bebeğin kesin kızdı demekki vücudun kızları tutmuyor.Bu konular boğdu beni. Bazen ikinciyi doğurmasaydım kız mevzusunun üzerinde bu kadar durulmazdı diye düşünümeden duramıyorum. Nereye gitsem bu konu aaa 2 erkek yandın, aaa yaşlılığında bakmaz bunlar sana, bir tanıdığında 2 oğlu var şimdiden huzurevi sırasına girdi gibi cümleler duymaktan yoruldum.
Amin canım çok sağolÖyle düşünme canım allahım hayırlı evlat nasip etsin,bebeğinin yiyecek ekmeği yokmuş bu dünya da öte dünya da cennetinde seni bekliyor annesi mekanı cennet olsun,belli olmaz yer gök dua belki tekrar hamile kalıp sürpriz bir kızçen gelir allah büyük
Ben 4. Sunu istiyorum ama olmuyor olcak diye dua ediyorum insallah olur3. Çocuk bu devirde, allah şimdiden sabır versin diyorum ben.
Tüp bebek yönteminde cinsiyete müdahale edebiliyorlar mı acaba?
Cnm ciddenBenim de 2 oğlum var. İlk çocuktan itibaren hep kızım olsun istedim
Annemin 2 kızı var, ablamın 2 kızı var. Biraraya geldiğimizde hep konu erkek çocuklarının hayırsızlığı. O kadar sıkıldım ki. Bayramın son günü düşük yaptım. Doktora mantar şikayeti için gittim hamile olduğumu öğrendim. Sürprizz oldu. Kese görünmedi bir türlü, bir terslik olduğu belliydi ve bebek düştü. Annemin yorumu bebeğin kesin kızdı demekki vücudun kızları tutmuyor.Bu konular boğdu beni. Bazen ikinciyi doğurmasaydım kız mevzusunun üzerinde bu kadar durulmazdı diye düşünümeden duramıyorum. Nereye gitsem bu konu aaa 2 erkek yandın, aaa yaşlılığında bakmaz bunlar sana, bir tanıdığında 2 oğlu var şimdiden huzurevi sırasına girdi gibi cümleler duymaktan yoruldum.
Cnm cidden boğulmakta haklısın ne saçma bişi hayırsız erkekBenim de 2 oğlum var. İlk çocuktan itibaren hep kızım olsun istedim
Kesinlikle haklısın tatlım. Toplumumuzun ön yargıları içimize işlemiş malesef. Vicdan cinsiyete bakmaz konusuna da katılıyorum. Allah bizleri çocuklarımıza muhtaç etmesin, elden ayaktam düşürmesin en önemlisi o canımCnm cidden boğulmakta haklısın ne saçma bişi hayırsız erkek(ne alakası var.kız erkekle ne ilgisi var onu allah bilir cemi cümle kızlar çoook mu hayırlı .bnm dedem 11 sene yatalaktı,dayım,en biyük dayım torun torba sahibi idi ,yemşn ederim banyosnu ,traşını,pansumanını,altından abdestini almaya varana kadar yaptı etti...sırtında taşırdı doktora götürrüken,yaaaa hiç ilgisimyok kişide vicdan merhamet olsun.cinsiyetle hiiiç alakası yok
Benim de 2 oğlum var. İlk çocuktan itibaren hep kızım olsun istedim
Oğlu oldu diye biliyorumbu postun sahibi doğum yaptımı nesi oldu acaba
Bu postun sahibinin oğlu oldu diye biliyorumbu postun sahibi doğum yaptımı nesi oldu acaba
Teşekkür ederim canımçokk geçmiş olsun
Merhabalar öncelikle Allah gönlünüze göre versin. Ben de bir oğllum olsun istemiştim bu sebeple bulunduğum yerde bir doktora başvurdum verdiği diyet ve yumurta takibi sonrası bir oğlumuz olacak çok şükür. Yine aynı doktorum kız için de tedavi ve diyet programı veriyor. Saçma demişsiniz ama inanın hepsinin bir gerekçesi var. O kromozomların vajinal ortamda uygun koşullar oluşturularak sonuca varılıyor e bunun için de diyet şart. Tabi yumurtlama zamanına göre de birleşme.Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle lütfen hayırlısını iste sağlıklısını iste gibi akıl verme durumuna girmeyin. Çok şükür o kadarına benimde aklım eriyor.
Biri 7 ve biri 2 yaşında iki erkek evladım var şükürler olsun. Rabbim eksikliklerini göstermesin. Yaşım 33 ve bir bebek daha istiyorum ve kız bebeği çok arzuluyoruz eşim ben ve büyük oğlum. İnşallah Rabbim bizede nasip eder de ahir ömrümüzde o meyvenin de tadına bakarız.
Yalnız bu konu fazlasıyla kafamı kurcalamaya başladı. Çin takvimine göre nisan mayıs temmuz ve eylülde kız şansım yüksekmiş. Yumurtlama döneminden önce sık ilişki de kız şansını arttırırmış ki bilimsel olarak bu biraz mantıklı geldi. Yediklerine dikkat etmek rus takvimi sirkeli su ile vajinal duş vs. Bana matıksız geldi. Butun gun bunu düşünmekten yıldım ama aklımdan gitmiyor. Erkek de olsa başımın tacı elbette ama bu düşünce gitmiyor içimden. İnşallah Rabbim bana da hayırlı sağlıklı bir kız evlat nasip etsin. Dualarınızda bana da yer verir misiniz? Allah razı olsun.
Merhaba acaba kiz bebek için ne önerdi doktorunuz cok merak ettim benimde 2 oglum var hangi ilde doktor paylaşırsaniz sevinirimMerhabalar öncelikle Allah gönlünüze göre versin. Ben de bir oğllum olsun istemiştim bu sebeple bulunduğum yerde bir doktora başvurdum verdiği diyet ve yumurta takibi sonrası bir oğlumuz olacak çok şükür. Yine aynı doktorum kız için de tedavi ve diyet programı veriyor. Saçma demişsiniz ama inanın hepsinin bir gerekçesi var. O kromozomların vajinal ortamda uygun koşullar oluşturularak sonuca varılıyor e bunun için de diyet şart. Tabi yumurtlama zamanına göre de birleşme.
Canımmm evet çok merak ettik iyisiniz dimi,tansiyon için ne dedi doktorBirdemetumut Gülom telefonum bozuldu ulaşamıyorum. Merak etmişsinizdirp diye haber vereyim dedim.
7 sinde kontrol cnm olamıyorum valla evdede stres oluyorum çok. Şimdilik iyiyiz diyelim 22 günlük olduk. Sen nasılsın kızlar nasıl iyilerini?Canımmm evet çok merak ettik iyisiniz dimi,tansiyon için ne dedi doktor
Canım haber ver bize de doktordan sonra,tel ne zaman yapılacak.şükür iyiyim bende 12 nde sınava gircem ders çalısmaya çalışıyorum kozlar iyi,dido dün işe başladı.dido ek gıdaya başlattı dün Ece yi tadımlıkla demiş doktor çorba ile başla diye.özom da evde gece uykusu düzensizleşniş Furkan’ın sersem gibiyim diyordu,herkes kendi telaşında7 sinde kontrol cnm olamıyorum valla evdede stres oluyorum çok. Şimdilik iyiyiz diyelim 22 günlük olduk. Sen nasılsın kızlar nasıl iyilerini?
Bir aya gelir galiba cnm telefon. Valla gece gündüz karışık bizde de. İki gün mastit oldum onla uğraştık. Şimdi iyi ama sütüm kacti çok az geliyor mama veriyorum. Kırmızı bir çıksa şimdi de geceden beri diş ağrısı başladı. Annem kırkın çıksın öyle çektir diyor. Valla çok hirpalandik bu sefer. Sonu hayır olsun. Derslerinde başarılar kuzum az kalmış. Kızlara çok çok selamlar olsun. Zulo doğurdu mu acaba? Kimse yazdı mi onun noyu da bilmiyorum.Canım haber ver bize de doktordan sonra,tel ne zaman yapılacak.şükür iyiyim bende 12 nde sınava gircem ders çalısmaya çalışıyorum kozlar iyi,dido dün işe başladı.dido ek gıdaya başlattı dün Ece yi tadımlıkla demiş doktor çorba ile başla diye.özom da evde gece uykusu düzensizleşniş Furkan’ın sersem gibiyim diyordu,herkes kendi telaşında
Mete me masallah yarı kırklanmışsınız büyüyor kuzu
Canım benim allah kolaylık versin haberim Yok Züleyha dan beni sildiği için :))) sağlıkla kurtulsun inşallah.Bir aya gelir galiba cnm telefon. Valla gece gündüz karışık bizde de. İki gün mastit oldum onla uğraştık. Şimdi iyi ama sütüm kacti çok az geliyor mama veriyorum. Kırmızı bir çıksa şimdi de geceden beri diş ağrısı başladı. Annem kırkın çıksın öyle çektir diyor. Valla çok hirpalandik bu sefer. Sonu hayır olsun. Derslerinde başarılar kuzum az kalmış. Kızlara çok çok selamlar olsun. Zulo doğurdu mu acaba? Kimse yazdı mi onun noyu da bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?