bence kimsenin sözüne bakmayın şunu erkek tarafı alır bunu kız tarafı alır tamamen saçmalık...
Biz eşyalarımızın hepsini kendimiz ödemeyi düşünüyoruz...Yok kız tarafı şunu alsın yok erkek tarafı bunu alsın sonra ne deniyor biz daha çok şey aldık siz daha az şey aldınızz boşverin yaa biraz sıkışın öle hemen rahata kavuşmak iyi değildir rahta alışmayın hemen biraz sıkışınki herşeyin kıymetini daha iyi anlayın...
ayrıca kınada toplanan para konusunda da bişi sölemek istiyorum... ne sizin taraf alsın ne erkek tarafı... bence o para ikinize ait olsun siz bir eksiğinizi alın mesela beyaz eşyanız eksikse birini alabilirsiniz... Ben düğün kına yada nişanda takılan takıların alınmasına karşıyım iki tarafında hakkı yok bence o takılar kızla erkeğe ait sadece die düşünüyorum...
bişi daha dıyım sana canımcım bastan kocaya bolluk gosterme ne demışler evlendıgınde kocanın ıkı kasıgı varsa bırını kırcaksın acıma
calışıp evıne bakmayı ogrensın hersey olunca adama rahatlık gelır mıskınlesır
bak 14 senelık tecrube konusuyo bıde yatak odasını kız tarafı alıyo ya hıc hoş degıl ben cok pısmanım zaten keske almayaydım bırak yapabıldıgını yapsın yapamadıklarınızı yavas yavas yaparsınız hem daha tatlı hem daha kıymetlı olurlar sımdı esyalarada deger verılmıyo sık sık degıstırılıyo
ama zor alınıp zor odenen bı esya kıymetlı olur ıyı kullanılır
benden tavsıye opuyorum hayırlı olsun fazla sandık ceyızıde yapma kullanacaklarını al optum
ben kucuk seyler alıyorum harclıklarımla
elz cim seninkilere bakınca kıs bende bişey yokmuş anladım yane ama sen ne varsa almışsın damat ne alcak nan :))
15 adet nevresim ve 10 adet battaniye fazla değil mi ya ?
battaniye ben kullanmıorum normalde de zaten ama alacam 2 ser tane
evde fazla eşya olsun istemiyorum ki gün gectikçe değiştireyim
Canım koyuluyor bende eşyalarım evden çıkarken aynı şeyi düşündüm..gerçekten birde nereye koyacaksın o kadar eşyayı... ben bir yıllık evliyim hiç öyle fazla eşya almadım annemin yapacaklarının çoğunu yaptırmadım.bende 2 tek kişilik 1 tane çift kişilik yün battaniye var. daha kullanmadım bile. iyikide çok almamışım bu yıl battaniyeli tk. nevresimler çıktı. çokta şıklar... herşey heryıl değişiyor, bende değişik şeyler sevdiğim için hoşuma giden olunca alıyorum.
gerçekten fazla eşya tam bir yük oluyor. a.s
15 adet nevresim ve 10 adet battaniye fazla değil mi ya ?
battaniye ben kullanmıorum normalde de zaten ama alacam 2 ser tane
evde fazla eşya olsun istemiyorum ki gün gectikçe değiştireyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?