• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız çocugu taciz ve tecavüz.......

bu zamanda anne olmak çok zor,çoçuk olmak çok zor,insan olmak çok zor
bu devirde yaşamk çok zor.
bekarım ama bende kız çoçuğu yetiştirmeye korkanlardanım
bilmiyorum nasıl olacak
herşey inş. güzel olur.

ne halde oldugumuz burdan belli öttürükten bir yemekteyiz yarışması için ya da bir magazin olayı için sayfalar dolusu yazılar yazılır yorumlar paylaşılır konu burda bile İLGİSİZ KALMIŞ işte verdigimiz tepki neye ne oldugu ortada anacım ne diyeyim sözün bittigi yerdeyiz

evet arkadaşım çok haklısın bende buna ŞAŞIYORUM..........:kahve:
201 kişiden sadece 21 kişi konu hakkında fikrini sunmuş gerçekten ilginçç

Son düzenleme:
kız-erkek ayrımı değil bana bişe olursa kızımı kurtlar ham yapar gibi...

bu cümleyi kurarken ciddiyet boyutunuzu idrak edemedim:delphin:
açarmısınız lütfen.............[/QUOTE]o biraz esprili bi yaklaşım oldu..uslübum böyle biraz kırmızı başlıklı kızı yemeye çalışan yaşlı kurt..gülerek anlatıyorum ama içim kan ağlar gibi bişe..

Bu insanlarda nasıl bir psikoloji var anlamıyorum.Onlar için erkek-kız farketmiyor.Sapık ruhlular.Çoğu da bilinçli olarak yapıyor ama başka şeylerin arkasına gizleniyor.Bulmuşlar kolayını çünkü.

bencede arkadaşlar kız yada erkek çocuk fark etmez her ikiside böyle sapıklar olduğu sürece tehlikede
ne yazıkki ülkemizde cinsel suçlar öncelikli sıradaymış bunun nedeni ne olabilir diye çok düşünürüm
eğitimse çocuklarımızı eğitebiliriz ama ya çevre:delphin:
ben kendi adıma çocuklarımla açıkça konuşuyorum önce benden duysunlar diye islamiyetin yasaklarını nelerin normal olduğunu herşeyi anlatıyorum
arkadaşlarında kalmalarında izin vermiyorum bunlar benim yapabileceklerim
Rabbim hepimizin evledını içinde benimkileride korusun ve iyi ahlaklı insanlarla karşılaştırsın:Saruboceq:

bencede kız erkek ayrımı yapmıyo bu caniler allahım esirgesin öyle bir devirdeyiz kiiiiiiiiiiiiii şimdiden korkuyorum sırf bu yüzden işimi bıraktım dadıya bile güvenemiyorum nedir deyin nesidir diye.bir zamanlar bebek skandalı vardı duymuşsunuzdr mutlaka onuda duyunca tamamen kendim bakmaya karar verdim ve şimdiden tedirgin olup çok korkuyoruuuuuum bende kızlar

Hayır kız çocuğu annesi olmaktan asla korkmuyorum tam tersi kız çocuğu annesi olmalıyım ben...

Çünkü onu şartsız şurtsuz koruyup kolluycağımı biliyorum.. Benim gibiler kız çocuğu sahip olmalı hatta kimileri çocuk sahibi olmamalı olamamalı diye düşünüyorum.:kızgın:

sinir oldum sinirrrr nasil olur böyle seyler nasil diye beynim almiyor midem bulandi
azima gelenleri saymat isterdimde site kapanir diye korkuyorum
allahim evlatlarimiz sana emanet inanin böyle seyleri duyunca kizlarimi ve oglumu disari cikarken binlerce sefer uyardim ama nereye kadar cocuklarida bunalmak istemiyorum
böylelerini asacan valla yoksa bu dünya temizlenmez gibiiiiii

bu taciz ve tecavüzler kız erkek dinlemiyor ve aralarında farkta yok

daha dün okudum sanırım, küçükken tecavüze uğramış bir erkek çocuğu düğününe bir hafta varmış kendini asmış

psikoloji ikisin de fark etmiyor :çok üzgünüm:

Sapık ruhlu insanlar kız erkek ve hayvan ayrımı yapmadan tecavüz ediyorlar İnsan nasıl bir ruh ve vicdanla böyle davranır anlayamıyorum

benimde bir kızım ve iki oğlum var. devir o kadar kötüki hepsi içinde endişe içindeyim. kız veya erkek ayrımı yok artık sapıklar için. toplum iyice çürüdü. okullar berbat. giderek kötüleşen bu gidişat için hiçbirşey yapılmıyor. hükumet kömür erzak dağıtacağına aile eğitimi için her mahallede sevgi evleri açsa. türban tartışılacağına uyuşturucu ve sapıklar tartışılıp çözümler aransa.... evet kızlar her geçen gün daha vahimleşiyor tablo. duyduğumuz çirkin olayların haddi hesabı yok artık. artık hükumetin öncelikli mücadelesi olmalı cinsel tacizler ve uyuşturucu.

arkadaslar ruh saglıgım bozuldu gercekten dun yıne nette bızım ılın yerel gazetelerını okuyordum annesı 9 aylık bebegının altını degıstırırken kızarıklıklar gormus bocek ısırıgı dıye teyzesıyle hastaneye goturmusler kızarıklıklar bocek ısırıgı degıl cınsel tacız demıs doktorlar polıse haber vermısler cocugun kızlık zarıda bozulmus annesı ve babasını goz altına almıslar boylelerının ıbret olsun dıye meydanda kafalarını ve........ koparacaksın

böyle bi adiliği ruh sağlığı yerinde bi insan yapmaz ..
yazıklar olsun diyorum bu tür sıfatsız mahlukatlara allahından bulsunlar...lanet yaratıklar...

olamaz ya nasilbir vicdan sahibiler bunlar ya böyle insanlari nasil toplumun icine saliyolar ya ab sevdasi yüzünden idamida kaldirdilar sayelerinde toplum sapik bir toplum olmaya basladi

karsı oldugum halde boylelerı ıcın ıdamın gerı gelmesını ıstıyorum bunun ıcın bı seyler yapmak lazım arkadaslar yazık ya ınsan bebeklerı opmeye kıyamıyor nasıl yaratık bunlar anlayamıyorum

Son düzenleme:
özellikle bu son günlerde artan bu tecavüz olaylarına karşı öyle derin bi üzüntü içindeyimki...
hayvanı,kızı,erkeği, yaşlısı, bebeği nedir bu...bizlere neoluyor böyle diyorum ve kahroluyorum...
ülkemizdeki hukuk sistemi ortada.tutuklanıp yargılanan bu sapıklar hapishanede şişlenirse kurtuluyoruz toplumca ama 2-4 sene sonra serbest kalan bir o kadarı elini kolunu sallayarak dısarda geziyor ve tekrar birilerinin canını yakıyor...
zamanında rahşan hanımın oy tezgahından pay düsürmek için af çıkarıpta,bu aftan yararlanan mahkumların çıktıkları gibi cinayet ve tecavüzlere kaldıkları yerden devam etmelerini hatırlatmama bilmiyorum gerek varmı...sistem ve hukuk böyle işledikçe toplumca ıslah olunabilirmi yoksa nasılsa serbest kalınıyor mantığı bu olayların devam edeceğinin sinyali mi...
şiddetten yana değilim hep objektif bakmaya çalısırım olaylara ama bu konuda içimde öyle öfke birikiyorki verilecek cezanın çok daha ağır olmasını istiyorum öyle ağır ki idam yanında hafif kalacak kadar...:kızgın:

özellikle bu son günlerde artan bu tecavüz olaylarına karşı öyle derin bi üzüntü içindeyimki...
hayvanı,kızı,erkeği, yaşlısı, bebeği nedir bu...bizlere neoluyor böyle diyorum ve kahroluyorum...
ülkemizdeki hukuk sistemi ortada.tutuklanıp yargılanan bu sapıklar hapishanede şişlenirse kurtuluyoruz toplumca ama 2-4 sene sonra serbest kalan bir o kadarı elini kolunu sallayarak dısarda geziyor ve tekrar birilerinin canını yakıyor...
zamanında rahşan hanımın oy tezgahından pay düsürmek için af çıkarıpta,bu aftan yararlanan mahkumların çıktıkları gibi cinayet ve tecavüzlere kaldıkları yerden devam etmelerini hatırlatmama bilmiyorum gerek varmı...sistem ve hukuk böyle işledikçe toplumca ıslah olunabilirmi yoksa nasılsa serbest kalınıyor mantığı bu olayların devam edeceğinin sinyali mi...
şiddetten yana değilim hep objektif bakmaya çalısırım olaylara ama bu konuda içimde öyle öfke birikiyorki verilecek cezanın çok daha ağır olmasını istiyorum öyle ağır ki idam yanında hafif kalacak kadar...:kızgın:

zaten bu af yasasını anlamıs degılım bır ınsan suc ıslemıs bırılerının canını yakmıs nedenlı yada nedensız cezasını sonuna kadar cekmelı herkez ofkelenır bızler nıye yapmıyoruz affedıleceksede sadece dusunce sucluları ve boyle pıslıklerın cezasını verenler olmalı

annelerin uyanık olması lazım bende taciz olayını yaşadım birde eve misafir geldiğinde çoçuğunuzu kendi yanınızda yatırın kimseye güvenmeyin tacizi küçük yaşta anlamıyorsunuz anlamını ama evlenince anlıyorsunuz lütfen anneler dikkat çoçuklarınızı takip edin uyanık olun

Back
X