- Konu Sahibi NohutluPilav
Arkadaşlar yazılarınızdan anladığım kadarıyla bu konu ile ilgili hepiniz hassasiyetinizi göstermişsiniz. Ben de aynen böyle olacağını düşünerek Çocuk istismarının önlenmesi konusunda başlatılımış olan bir kampanyayı bu kulübe yazmıştım. Ancak katılım o kadar az oldu ki şaşırdım. Ben de çok gereksiz konular için sayfalarca yazı yazılmasına ve bu kadar önemli olan konuda çok az katılım olmamasına hem şaşırmış hem de üzülmüştüm. Ancak sanırım sitede o kadar çok mesaj aynı anda iletiliyor ki yeni mesaj olarak gönderdiğimiz konular gerilerde kaldığında farkedilmeyebiliyor. Ben nedenini buna bağlamak istiyorum yoksa diğer türlü duyarsız kalındığını düşünmek beni çok üzüyor.
Maalesef çocuğun cinsel istismarı kız erkek farketmiyor. Bu yüzden bu durumun daha fazla ilerlememesi ve daha fazla çocuğumuzu bizden alıp götürmemesi için sizler de bu kampanyaya katılarak bu çocuklar için neler yapılabileceği ile ilgili fikir üretebilirsiniz. Belki de sizin fikrinizle pek çok a.s.çocuk kurtulacaktır.
kampanya linki Duyduk duymadık - Yardım Melekleri bölümünde. Katılımınızı bekliyorum.
Daha doğrusu katılımınızı ben değil istismara uğramış ya da istismara uğrama tehlikesi altında bulunan her çocuk bekliyor.
Maalesef çocuğun cinsel istismarı kız erkek farketmiyor. Bu yüzden bu durumun daha fazla ilerlememesi ve daha fazla çocuğumuzu bizden alıp götürmemesi için sizler de bu kampanyaya katılarak bu çocuklar için neler yapılabileceği ile ilgili fikir üretebilirsiniz. Belki de sizin fikrinizle pek çok a.s.çocuk kurtulacaktır.
kampanya linki Duyduk duymadık - Yardım Melekleri bölümünde. Katılımınızı bekliyorum.
Daha doğrusu katılımınızı ben değil istismara uğramış ya da istismara uğrama tehlikesi altında bulunan her çocuk bekliyor.
Son düzenleme: