kız çocuğunda düşmeye bağlı kanama

MamoChan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2016
65
23
3
merhaba arkadaşlar bu saatte konu açıyoruz ama arkadaşım çok kötü durumda nasıl teselli edeceğimi bilmiyorum kızı uyurken yataktan düşmüş hafif kanama fark etmişler kızlık zarına bir şey olmuş mudur acaba iki saat önce olmuş olay cevap verirseniz seviniriz

dusmeyle zar patlamaz bence bi doktora gitsinler

Bisey olmaz canim benim derisi felan soyulmuş olabilir ama yinede bir doktora görünsun derim allah şifa versin

hafif sızıntı şeklinde kan var acaba yarın sabah doktora götürsem mi acaba diyor çocuğun okulu var hem küçük olduğu için nasıl etkilenir lütfen birileri cevap yazabilirmi

hafif sızıntı şeklinde kan var acaba yarın sabah doktora götürsem mi acaba diyor çocuğun okulu var hem küçük olduğu için nasıl etkilenir lütfen birileri cevap yazabilirmi

Ne cevap verelim, acile gitsin doktor görsün burdan ne deyip teselli edelim ? Belki iç kanama geçiriyor çocuk , zarın derdine mi dustu arkadaşın.

tabiki doktora götürücem ama bu gece götüremem

Kaç yaşında ?

Fake bir konu mu bu yahu ? Çocuk düşmüş , zar da zar yazıp duruyorsunuz.

yavrum benim her şeyim ama bu durum küçümsenecek bir konu değil lütfen biraz empati yapın

fake olduğunu düşünebilirsiniz lütfen ciddiye alıp önemseyenler cevap yazarsa iyi olur

Neyin ustune dusmus ki orasi kanamis
Sacma sapan seyler ya
Bebek dedigin yan done done ya yuz ustu
Ya sirt ustu duser
Nasil kanayabilir orasi ???

Kaç yaşında ?

Fake bir konu mu bu yahu ? Çocuk düşmüş , zar da zar yazıp duruyorsunuz.
on bir yaşında malesef toplumumuzda çok önemsenen bir konu yavrumun başımın üstünde yeri var yakın zamanda sırf bu zar konusu yüzünden üzücü bir duruma şahit oldum onunda etkisi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…