kız çocuğunda düşmeye bağlı kanama

on bir yaşında malesef toplumumuzda çok önemsenen bir konu yavrumun başımın üstünde yeri var yakın zamanda sırf bu zar konusu yüzünden üzücü bir duruma şahit oldum onunda etkisi var

kocaman çocuk sakın bekaret kontrolü falan yaptırmayın öyle bir potansiyel var zira sizde.

hangi bölüme götürmeliyim acaba

Neden tepki gösteriyorsunuz anlamıyorum,
Annesi evladını bizden iyi düşünür heralde,
Zar sizin için önemli degil diye başkaları için önemsiz olmuyor,
İleride kız büyüdügünde ister istemez sorun eder bunu..
İnşallah öyle bişey olmamıştır tabi nasıl nereye düştüde kanama oldu ?

tabiki doktora götürücem ama bu gece götüremem

Sen mi götürüyorsun arkadaşın mı ona bir karar verseniz önce. Nasıl bir düşüş bu ayrıca orasına bir şey mi girmiş düşünce ne olmuş yani? Hadi zarar görmüş olsa bile kızının cinsel bölgesi zarar mı gördü canı mı yandı bunu düşüneceğine ileride kocası sevişmiş sanar diye zarını mı düşünüyor? Zarınız batsın.

çok sağolun yatağın dışına düşmüş her hangi bir şey yok görünürde zaten lavabodan çıkınca kanı fark ettim

çok sağolun yatağın dışına düşmüş her hangi bir şey yok görünürde zaten lavabodan çıkınca kanı fark ettim
Belki baska bi yeri sıyrılmıstır yani yataktan yuvarlanıp düsmeyle bişey olacagını sanmıyorum

Walla kizlik zarina bisey olduysa naparlar?

Lanet olsun bu zihniyete. Nefret ediyorum bu kizlik zariymis bilmem neymis.
Kafaya bak Allah im. Cocuk dusuyor, kizligina bisi oldu mu diye merak ediliyor. Heee oldu! Kadin oldu artik o. Tovbe Yarabbim!!
doğduğumuz toplumu seçemiyoruz malesef ben her zaman çocuğumun yanındayım inşaallah rabbim karşısına düzgün insanlar çıkarır ben sağ olup yanında olamasam bile

Arkadaşın çocuğu hakkında yazarken bir anda kendi çocuğunuza döndünüz, yavrum diye kendi çocuğunuzdan bahsediyorsunuz anlaşılan. Şimdi 11 yaşında doğrudan bir darbe almadığı sürece orada kanama meydana gelmemesi lazım. Ayrıca anne olarak endişelenmekte haklısınız sonuçta çocuğu her türlü travmadan korumak size düşer, yarın sabah kadın Doğum doktoruna götürün.

Kızlık zarı zarar gördü diyelim..ee ne olacak o zaman karalar mı bağlayacaksınız..insanlar sağlıktan önce ne saçmasapan şeylere takılır olmuşlar..bu kadar takıntılı olursanız olmayacak herşeyin başınıza gelmesine şaşmamak gerekir..akıl fikir diliyorum !

Bebek degilmis tamam 11 yasindaymis
Nasil oraya denk gelebiliyor ?
Gene anlamsiz
Pfffff
bende onu anlamıyorum nasıl kanama oldu ama size kızmıyorum çünkü o kadar çok fake konu oluyorki ama keşke fake olsaydım

doğduğumuz toplumu seçemiyoruz malesef ben her zaman çocuğumun yanındayım inşaallah rabbim karşısına düzgün insanlar çıkarır ben sağ olup yanında olamasam bile

çocuğunuzun yanındaysanız o şekilde davranın.
velev ki zarar gördü ne yapacaksınız ne yapabilirsiniz elinizden ne gelir.
çocuğu kadın doğumcuya falan götürüp anca psikolojisini bozarsınız.
bu mu yanında olmak?
onu muayene edecek bir doktor bulursanız burda paylaşın doktorun adını soyadını şikayet edicem o doktoru.

Lütfen acilen hastahaneye götürün bu arada tüm şefkat inizi hissettirin ki ruhu yaralanmasın
Zarı ne yapacaksınız Allah muhafaza birsey olursa ama zarı duruyorMuş neyse demeyeceksiniz eminim

arkadaşımın eşi izin vermez benimde evde küçük çocuğum var eşim gecede sabahı bekliycem bir şey değmedi dedi ama bende anlayamıyorum zaten uykuda düştü yavrum ayrıca ben hep çocuğumun yanındayım rabbim ömür verdikçe ama herkes aynı çevrede yaşamıyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…