- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
-
17 aylikYasini yazsaydiniz
Tuy gibi kil degil hani bebek dogunca olur ya onun gibikıl mı yoksa ayva tüyü gibi mi?
Evet devlet hastanesindeki doktorda demisti tavuk misir mercimekden falan olur demişti ama degerler normal çıkmıştı şimdi de böyle tuylenme olunca korkuyorumCok kucukmus bir tanidigimizin kizinda ayni seyler olmustu ama o buyuktu tavuktan ve hormonlu gidalardan hazir urunlerden uzak durmasi gerekiyodu.Sizin kiz daha minik buyuk bi devlet hastanesine goturun derim.
canım bişey olmaz, bebeğin esmer mi ? eski komşumun kızında da çıkmıştı böyle, daha bi yaşında bile değildi bebeği, gene de doktora göster ama korkucak bi durum yok demişti onundr.uTuy gibi kil degil hani bebek dogunca olur ya onun gibi
Normal yetiskin gibi degil tabiki ama tuy ama baya varKıllanma mı ayva tüyü gibi tüylenme mi?
Evet esmer onceden yoktu şimdi boyle olunca korktum bendecanım bişey olmaz, bebeğin esmer mi ? eski komşumun kızında da çıkmıştı böyle, daha bi yaşında bile değildi bebeği, gene de doktora göster ama korkucak bi durum yok demişti onundr.u
çocuklarda bebekelrde tuyler olur benimkilerde varEvet devlet hastanesindeki doktorda demisti tavuk misir mercimekden falan olur demişti ama degerler normal çıkmıştı şimdi de böyle tuylenme olunca korkuyorum
Evet oda zararli ama o olmadan da olmuyorBizler için büyük kolaylık olan ıslak mendillerde erken ergenliğe neden oluyormuş.Bugünden itibaren kullanmayın bence.
Yani normal kil degil tabiki amA tuyler baya çok bide sonradan oldu hani ilk doğduğunda olsa korkmamda sonradan olunca korkmaya basladimçocuklarda bebekelrde tuyler olur benimkilerde var
ama simdi sizin bahsettigniz hangi kil tuy ben onu anlamadim
Bazıları pamuğu ıslatıp kullanıyor,biz alıştığımız için kullanıyoruz,biraz tembellik ediyoruz.Aslında sık sık yıkamamız lazımEvet oda zararli ama o olmadan da olmuyor
Doktora tekrar goturun tuylenme basladi diyin ona gore onlemlerinizi alirsiniz.Tavuk tavuksuyu baya dikkat edin.Evet devlet hastanesindeki doktorda demisti tavuk misir mercimekden falan olur demişti ama degerler normal çıkmıştı şimdi de böyle tuylenme olunca korkuyorum
Yani normal kil degil tabiki amA tuyler baya çok bide sonradan oldu hani ilk doğduğunda olsa korkmamda sonradan olunca korkmaya basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?