Kiz çocuk anneleri yardim

Samire tmv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
4.501
3.065
133
Bu aralar aklima takılan sorular var bundan dort ay once kizimin göğsünde sertlik oldugu icin doktora gittik erken ergenlik olabilir dedi kemik sayisina bakti normal de uc olmasi gerekirken dort çıktı daha sonra bazi tahliller verdik tahlil sonuçları temiz çıktı doktor o zaman genital bölgesinde killanma varmi demişti o zaman yoktu ama şimdi kucuk kucuk kıllar var cok korkuyorum acaba normalde olurmu sizin cocuklariniz da varmı ne olur merak ediyorum iyi akşamlar herkese kizim 17 aylık

Cok kucukmus bir tanidigimizin kizinda ayni seyler olmustu ama o buyuktu tavuktan ve hormonlu gidalardan hazir urunlerden uzak durmasi gerekiyodu.Sizin kiz daha minik buyuk bi devlet hastanesine goturun derim.
Evet devlet hastanesindeki doktorda demisti tavuk misir mercimekden falan olur demişti ama degerler normal çıkmıştı şimdi de böyle tuylenme olunca korkuyorum

Tuy gibi kil degil hani bebek dogunca olur ya onun gibi
canım bişey olmaz, bebeğin esmer mi ? eski komşumun kızında da çıkmıştı böyle, daha bi yaşında bile değildi bebeği, gene de doktora göster ama korkucak bi durum yok demişti onundr.u

canım bişey olmaz, bebeğin esmer mi ? eski komşumun kızında da çıkmıştı böyle, daha bi yaşında bile değildi bebeği, gene de doktora göster ama korkucak bi durum yok demişti onundr.u
Evet esmer onceden yoktu şimdi boyle olunca korktum bende

Evet devlet hastanesindeki doktorda demisti tavuk misir mercimekden falan olur demişti ama degerler normal çıkmıştı şimdi de böyle tuylenme olunca korkuyorum
çocuklarda bebekelrde tuyler olur benimkilerde var
ama simdi sizin bahsettigniz hangi kil tuy ben onu anlamadim

çocuklarda bebekelrde tuyler olur benimkilerde var
ama simdi sizin bahsettigniz hangi kil tuy ben onu anlamadim
Yani normal kil degil tabiki amA tuyler baya çok bide sonradan oldu hani ilk doğduğunda olsa korkmamda sonradan olunca korkmaya basladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…