- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Onlardan fazla yedirmem ışte yine korktum artik goturecem baya evhamli olduğum icin şöyleydi böyleydi derken ne yapacagimi bilemez oldumDoktora tekrar goturun tuylenme basladi diyin ona gore onlemlerinizi alirsiniz.Tavuk tavuksuyu baya dikkat edin.
Ya bilmiyorum belki esmer cocuklarin genelinde vardır onun için sordum ama küçücük cocuktandan kil cikmaz demi tüy ama baya var yarin bak bi merak ettimBeni de korkuttun şimdi.Uyuyan çocuğun altını açtıracaksın bana
Kolunda sırtında falan vardı onlar döküldü ama simdide böyle çıktı offfBebeğin kolunda vs var mı onlardan. Genetik olabilir o bence. Bir araştırma hastanesinin endokronoji bölümüne götürün siz yinede. Bizim komşunun bebeğinde de çıkmıştı genetik demişti doktoru.
Tuy belki evhamdandir ama sonucta kemik sayisida fazla iciniz rahat etsin gidin tabi doktora.Onlardan fazla yedirmem ışte yine korktum artik goturecem baya evhamli olduğum icin şöyleydi böyleydi derken ne yapacagimi bilemez oldum
uyandirmayin çocugu sabah bakarsiniz :)Beni de korkuttun şimdi.Uyuyan çocuğun altını açtıracaksın bana
Kolunda sırtında falan vardı onlar döküldü ama simdide böyle çıktı offf
İns yaaİşte kolunda ve sırtında bacağında varsa korkma demiş doktor genetik demiş. Sen için rahat edecekse götür. Ama kötü bir şey olduğunu sanmıyorum.
Orada az var sizinki kaç yaşındaSsk nız var mi ? Eğer isterseniz gittiğimiz doktoru önerebilirim . Bizde takipteyiz . Kolaltinda tüy var mı , yarın kontrol edin . Aynı zamanda orası da önemli bir belirti
Siyah mı , sonrada mı çıktı ?Orada az var sizinki kaç yaşında
Kizim.17 aylik yani nasil anlatiyim bazi cocuklarin boyle alinlarinda falan olur sonra dökülür ya öyle baya cok amaSiyah mı , sonrada mı çıktı ?
6 yaşında .
Küçüğünün sırtında ve özellikle kuyruk sokumunda doğuştan çok kıl vardı . Siyah siyah üstelik . Ultrasonla da baktirdik. Birşey çıkmadı çok şükür . Sonra zamanla çoğu döküldü . Insallah sizinki de dökülür , bir sorun çıkmaz .Kizim.17 aylik yani nasil anlatiyim bazi cocuklarin boyle alinlarinda falan olur sonra dökülür ya öyle baya cok ama
Ins kiziminda vardi baya sirtinda kolunda anlinda ama bu tüy sonradan cikinca korktum ins birsey cikmaz sizinkide birsey cikmaz bu ergenlik erken ergenlik baya cogaldi tüm yiyeceklerden iceceklerden sonumuz hayrolaKüçüğünün sırtında ve özellikle kuyruk sokumunda doğuştan çok kıl vardı . Siyah siyah üstelik . Ultrasonla da baktirdik. Birşey çıkmadı çok şükür . Sonra zamanla çoğu döküldü . Insallah sizinki de dökülür , bir sorun çıkmaz .
Ins kiziminda vardi baya sirtinda kolunda anlinda ama bu tüy sonradan cikinca korktum ins birsey cikmaz sizinkide birsey cikmaz bu ergenlik erken ergenlik baya cogaldi tüm yiyeceklerden iceceklerden sonumuz hayrola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?