Kız çocuk

gozdesu89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2016
328
434
33
35
6 aylık evliyim hamileyim. Evliliğimde sıkıntılar olmasına rağmen hamile olduğumu öğrendiğimde zerre üzülmedim Mutlu oldum. Eşim zaten çok istiyordu fakat dün bebeğimin cinsiyetini öğrendik. Hiç bir zaman kız erkek ayrımı yapan bir insan olmadım ama kız oldugunu öğrendiğimde dünyam sanki basıma yıkıldı. Mutsuzluk bulutları geldi üstüme çöktü gibi. Böyle bir dünyada boyle bir ülkede Nasıl korurum Nasıl kollarım düşüncelerine daldım. Durup durup ağlamaklı oluyorum ve eşim bu halimi şaşkınlıkla izliyor. İlk kez iliklerime kadar mutsuz hissediyorum kendimi

Hayırlı olsun sağlıklı olur inşallah
Bakın benim 7 aylık kızım var
Lütfen böyle düşünmeyin
Kız çocuğu o kadar güzel ki
Doğunca anlarsın ne demek istediğimi sürekli cilve sürekli cilve
Konuşmaya başladı babam diyor annem diyor cici diyip duruyor :)
Kaç tane kolyemi kopardı boynumda cici diye saldırıyor :)
Evlat bambaşka erkeği de kızı da muhteşem bir şey
İnsanların çocuğu olmuyor lütfen böyle düşünmeyin bu mantıktan yola çıkarsak hiç kız bebek doğmasın hep erkek olsun
Olmaz ki.

erkek olsaydi cokmu koruyebilceksiniz kb ama cok sacma bi dusunce sen erkek istiyomussun icinde kiz olunca uzulmusun simdide bu dunyaya kiz cocug nasil olur diyosun sanirim

Hayali bile çok güzel. Aslında çok da duygusal bir insan değilim ama neden bu kadar abartılı yaşıyorum bu hissi bende anlayamıyorum

Bence si anda kiz da ayni erkek cocuguda. Hepsini korumak gerekiyor. Etrafiniza bi bakin hastalikli cocuklar var. Ben onlari gordukce Allahtan onlara sifa diliyorum. Kendi cocugum saglikli dunyaya geldigi icin şukrediyorum. Saglikli ve hayirli bir insan olmasi icin dua edin bence.

sanki diğer dertlere birşey yapıyormuş gibi tepki veriyorsunuz. Sadece kv görümce konuları mı içinizi açıyor? Bu da benim derdim.

bu ara çok sık görüyorum kız erkek evlat muhabbetini. ona istinaden dedim. bence gereksiz bi duyar kasıyosunuz şu an. erkek olsa başına iş gelemeyeğinin garantisi var mı. ikisini de allah korusun yani.

Kiz da bir erkek te bir.
Bunun kizi erkegi yok.
Gecmiste de boyleydi simdi de oyle.
Simdi tek fark eskiden gizleniyodu simdi heryerden ogreniyoruz.
50 yasindaki pislik 3yasindaki kiz bebegede goz dikiyo 3yasindaki erkek bebegede.
Ustelik bunu sadece erkek olan pislikler degil pedofili olan kadinlarda var.
Ya da 20li yaslardaki gencin 80 yasindaki anneannesine tecavuz edip oldurmesi gibi.
Yetistirilme ama herkes icin.
Ben cocugumu iyi yetistirsem yarin bindigi otobuste kimle karsilasir.
Gecen 4yaslarin da bir yaninda abisi arkada kalabalik bi ailesi cocuk 7 yasinda bi kiz cocugunu abisiyle beraber gelip hem korkutuyolar hem sariliyor.Annesi sist felan diyo kizin.bunlar gidiyor.tekrar geliyo kosarak ayni en son kizin annesi yapmayin diye bagirdi.
Cocuklarin ailesin de ne bi uyarma ne baska bisey guluyolar sadece.

Yine 3 yasin da bi cocuk millettin poposu elliyor bacaklarina bakiyor etegini kaldirip anne yakinlar bunu sanki cok merem biseymis gibi gulerek anlatiyor.hatta bigun biyere gitmisler caddede hep mini etek giyinmis kizlar varmis esime dedim ki diyo tuh A. Getirseydik iki bacak ellerdi diye gulustuk diye kendi teyzesine anlatiyor.
Bu cocuk simdi 4yasinda ama daha fena.

Arkadaşlar bayanın üstüne gitmeyin önce bi yazdığı yazıyı 2 kez okuyun en az. Söylediği cümlelerden nasıl "ben kız çocuk istemiyordum, keşke erkek olsaydı erkek daha tatli" gibi bi anlam çıkardınız anlayamadım? Bayan evladını koruyamama endisesinden bahsediyor ki bende 29 haftalik gebeyim benim minnoşum da kız ve bende bu endişe içindeyim hep. Yani erkek en azindan kendini koruyabiliyor ilerki yaslarinda kiz cocugunun aklini cok celmeye calisirlar. Herneyse diyorum ki yani insanları önce anlamaya çalışın. Sonra karalama kampanyası baslatirsiniz.

Hayali bile çok güzel. Aslında çok da duygusal bir insan değilim ama neden bu kadar abartılı yaşıyorum bu hissi bende anlayamıyorum
Çok normal annelik içgüdülerin devreye giriyor
Ama artık erkek çocuklarda bu olayları yaşıyor maalesef
Kız erkek farketmez gözümüzün önünden ayırmamak kimseye emanet etmemek gerekiyor
Sen üzülürsen bebişinde üzülür böyle düşünme sev kızını konuş kızınla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…