erkek olsaydi cokmu koruyebilceksiniz kb ama cok sacma bi dusunce sen erkek istiyomussun icinde kiz olunca uzulmusun simdide bu dunyaya kiz cocug nasil olur diyosun sanirim6 aylık evliyim hamileyim. Evliliğimde sıkıntılar olmasına rağmen hamile olduğumu öğrendiğimde zerre üzülmedim Mutlu oldum. Eşim zaten çok istiyordu fakat dün bebeğimin cinsiyetini öğrendik. Hiç bir zaman kız erkek ayrımı yapan bir insan olmadım ama kız oldugunu öğrendiğimde dünyam sanki basıma yıkıldı. Mutsuzluk bulutları geldi üstüme çöktü gibi. Böyle bir dünyada boyle bir ülkede Nasıl korurum Nasıl kollarım düşüncelerine daldım. Durup durup ağlamaklı oluyorum ve eşim bu halimi şaşkınlıkla izliyor. İlk kez iliklerime kadar mutsuz hissediyorum kendimi
sanki diğer dertlere birşey yapıyormuş gibi tepki veriyorsunuz. Sadece kv görümce konuları mı içinizi açıyor? Bu da benim derdim.aynı tip konular görmekten gına geldi. napalım ne diyelim. olmuş artık. toprağa gömecek halin yok. dünyadaki tek kız çocuk sizinki değil.
Hiç öyle bir durumum olmadı. Erkek hayali kurmadım yanierkek olsaydi cokmu koruyebilceksiniz kb ama cok sacma bi dusunce sen erkek istiyomussun icinde kiz olunca uzulmusun simdide bu dunyaya kiz cocug nasil olur diyosun sanirim
Hayali bile çok güzel. Aslında çok da duygusal bir insan değilim ama neden bu kadar abartılı yaşıyorum bu hissi bende anlayamıyorumHayırlı olsun sağlıklı olur inşallah
Bakın benim 7 aylık kızım var
Lütfen böyle düşünmeyin
Kız çocuğu o kadar güzel ki
Doğunca anlarsın ne demek istediğimi sürekli cilve sürekli cilve
Konuşmaya başladı babam diyor annem diyor cici diyip duruyor :)
Kaç tane kolyemi kopardı boynumda cici diye saldırıyor :)
Evlat bambaşka erkeği de kızı da muhteşem bir şey
İnsanların çocuğu olmuyor lütfen böyle düşünmeyin bu mantıktan yola çıkarsak hiç kız bebek doğmasın hep erkek olsun
Olmaz ki.
dunya niye basiniza yikildi peki oyle bi anlatmissiniz ki aman aman yani allahim ne guzel nasip etmis sen sukret canim allahim her isteyene nasip etsin insallah ama sukur onemliHiç öyle bir durumum olmadı. Erkek hayali kurmadım yani
Şükürler olsun. Çok şükür. Ama ruh halim budunya niye basiniza yikildi peki oyle bi anlatmissiniz ki aman aman yani allahim ne guzel nasip etmis sen sukret canim allahim her isteyene nasip etsin insallah ama sukur onemli
sanki diğer dertlere birşey yapıyormuş gibi tepki veriyorsunuz. Sadece kv görümce konuları mı içinizi açıyor? Bu da benim derdim.
Çok normal annelik içgüdülerin devreye giriyorHayali bile çok güzel. Aslında çok da duygusal bir insan değilim ama neden bu kadar abartılı yaşıyorum bu hissi bende anlayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?