Kız çocuk

Bir toplumu cahilleştirmenin en kati yolu kadını cahilleştirmek.Cahile herşeyi yaptırmak yönetmek kolay.

Cahil herşeyi biliyorum zanneder.Sormaz sorgulamaz anlamaz anlarmış gibi yapar.Biraz pohpohladın mı kraldan çok

kralcı olur.Bilgisi ve aklı mücadeleye yetmediği için de kaba kuvvetle herşeye müdahale eder.

Hangi universiteden mezun olduğunuzu çok merak ettim, uzaktan egitimle aynı kalitede eğitim veriyormuş içler acısı.
Ben bir kadının üniversite okuyup da okumaya karşı olacağını sanmıyorum.
Hadi öyle diyelim, ilkokul mezunu bir es seçebilir ama "eşim, benden de çok biliyor canım, ben utanıyorum kendimden" demez, dememeli.

Sen şakamısın ya.kaynana eline vermek ne demek kim cocugunu boyle bı hayata itmek isterki.bu kadar cahıllık olmaz allahım boyle dusuncede olan ınsanlarda varmış((benım bırtane oglum var yarabbım bana bır kız cocugu ver dıye yalvarıyorum rabbıme.sıyrılın bu dusuncelerden lütfen.egitim kadar guzel bırsey varmı.sen cocuguna gerekli egitimleri ver ahlaklı yetiştir zaten en ufak bı zarar gelmez.bende unıversıteye gıttıgımde okuldan eve evden okula gıderdım.arkadaslarımda kendım gıbıydı allah razı olsun ailemden erkek gıbı yetiştirdi ıyıkı senin dusuncede bı ailem yokmus.cok yanlıs dusunceler bunlar

Harikasın, cahil erkek de oyle.

7 aylik konusmaya mi basladi

Tabela üniversitelerinden birinden mezunsa mümkün bence. Baksana üniversiteye HERKES haytaliga gidiyormuş , bizzat yaşamış.

Hiç cevap vermemeli böylelerine.
Yazan kişi üniversitede bi haltlar yemiş belli, kişinin içi kötüyse dört duvara hapset farketmez.
Kaynananın elinde iş, güç, hizmet öğrenirmiş lafa bak.
Kurandan hadislerden bile nasiplenmiyor böyleleri işte. Ah ahh ne desek boş bunlara.

Arkadaş kinaye yapmış.
Sizde yargılamadan önce keşke birkaç sayfa önceki mesajları okusaydınız
Zira üstteki mesajda kendisine ait

Evet yavaş yavaş babam diyor anne diyor cici diyor :)
İlk anne demişti 6 buçuk aylıkken eşimle duymuştuk şok olmuştuk :)
Bizim arkadaşın kızında erken konuşmaya başladı anne diyor oda 7 buçuk aylık
Kız çocukları öyle sanırım

Kız erkek diye ayırmıyoruz, bütün çocuklarımızı korumamız gerekiyor ne yazık ki. Erkek çocuklarının istismara uğrama yüzdesi de hiç az değil. Bununla beraber birçok kötülük de var dünyada çocuklarımız için, hepimiz için. Çocuğunuza büyüdükçe elinizden geldikçe yardımcı olacak, destek çıkacak, kendini koruma yöntemlerini öğreteceksiniz. Bunu hepimiz yapmalıyız. Allah hepimizi, hepimizin çocuklarını korusun.

Artık bu düşünceler gerçekten mide bulandiriyor kız erkek fark ediyor mu sizce etrafa bir bakın haberler gazeteler vs. Sapik yaratıklar her yerde ve yaş cinsiyet ayrımı yapmıyorlar.size dusen sen korumak her daim..

Kız erkek ayrımı yapmıyor sapıklar o yüzden üzülme bu kadar. Elimizden geldiğince koruyacağız çocuklarımızı. Onlar bizim kadar özgür büyüyemeyecekler ama sağlıkları yerinde olsun yeterli diyeceğiz. En iyi şekilde yetiştirmeye çalışıcaz çocuklarımızı, insanlığı devam ettirmek bizim elimizde.
Bu düşünceler yüzünden sen ben çocuk yapmazsak kimlere kalacak bu dünya??

Hanımlar, bu konuyu kapatmak şart olmuş, maalesef kötülükler cinsiyet ayrımı yapmıyor, herkesin evladı iyilerle karşılaşsın ama unutmayın sizinde cinsiyetiniz kadın.

Evlatlarınızı okutun ki dünya daha yaşanır bir hale gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…