Valla çıldıracağım !
Meslek lisesinde topu topu 3-5 kız öğrencim var, onlar da okusun diye kendimi paraliyorum. Kendilerini ezdirmesinler, elleri ekmek tutsun, birey olsunlar diye. Belki de evde böyle anneleri var. Çoğunun velisi hiçbir şekilde gelmediği için tanımıyoruz yani.
Ben bir kadının üniversite okuyup da okumaya karşı olacağını sanmıyorum.Hangi universiteden mezun olduğunuzu çok merak ettim, uzaktan egitimle aynı kalitede eğitim veriyormuş içler acısı.
Sen şakamısın ya.kaynana eline vermek ne demek kim cocugunu boyle bı hayata itmek isterki.bu kadar cahıllık olmaz allahım boyle dusuncede olan ınsanlarda varmışEvet, zaten kızların başına ne pislik geliyorsa, üniversitede geliyor. Gönderiyorlar üniversiteye, sonra da dizlerini dövüyorlar. Halbuki kız kısmı okuyup, ne yapacak? Verirsin kaynana eline, iş öğrenir, hizmet öğrenir. Kızlar okursa, kaynanalara kim hizmet edecek? Bunu hiç düşünen yok.
Harikasın, cahil erkek de oyle.Bir toplumu cahilleştirmenin en kati yolu kadını cahilleştirmek.Cahile herşeyi yaptırmak yönetmek kolay.
Cahil herşeyi biliyorum zanneder.Sormaz sorgulamaz anlamaz anlarmış gibi yapar.Biraz pohpohladın mı kraldan çok
kralcı olur.Bilgisi ve aklı mücadeleye yetmediği için de kaba kuvvetle herşeye müdahale eder.
7 aylik konusmaya mi basladiHayırlı olsun sağlıklı olur inşallah
Bakın benim 7 aylık kızım var
Lütfen böyle düşünmeyin
Kız çocuğu o kadar güzel ki
Doğunca anlarsın ne demek istediğimi sürekli cilve sürekli cilve
Konuşmaya başladı babam diyor annem diyor cici diyip duruyor :)
Kaç tane kolyemi kopardı boynumda cici diye saldırıyor :)
Evlat bambaşka erkeği de kızı da muhteşem bir şey
İnsanların çocuğu olmuyor lütfen böyle düşünmeyin bu mantıktan yola çıkarsak hiç kız bebek doğmasın hep erkek olsun
Olmaz ki.
Tabela üniversitelerinden birinden mezunsa mümkün bence. Baksana üniversiteye HERKES haytaliga gidiyormuş , bizzat yaşamış.Ben bir kadının üniversite okuyup da okumaya karşı olacağını sanmıyorum.
Hadi öyle diyelim, ilkokul mezunu bir es seçebilir ama "eşim, benden de çok biliyor canım, ben utanıyorum kendimden" demez, dememeli.
Sen şakamısın ya.kaynana eline vermek ne demek kim cocugunu boyle bı hayata itmek isterki.bu kadar cahıllık olmaz allahım boyle dusuncede olan ınsanlarda varmış((benım bırtane oglum var yarabbım bana bır kız cocugu ver dıye yalvarıyorum rabbıme.sıyrılın bu dusuncelerden lütfen.egitim kadar guzel bırsey varmı.sen cocuguna gerekli egitimleri ver ahlaklı yetiştir zaten en ufak bı zarar gelmez.bende unıversıteye gıttıgımde okuldan eve evden okula gıderdım.arkadaslarımda kendım gıbıydı allah razı olsun ailemden erkek gıbı yetiştirdi ıyıkı senin dusuncede bı ailem yokmus.cok yanlıs dusunceler bunlar
Valla çıldıracağım !
Meslek lisesinde topu topu 3-5 kız öğrencim var, onlar da okusun diye kendimi paraliyorum. Kendilerini ezdirmesinler, elleri ekmek tutsun, birey olsunlar diye. Belki de evde böyle anneleri var. Çoğunun velisi hiçbir şekilde gelmediği için tanımıyoruz yani.
Sen şakamısın ya.kaynana eline vermek ne demek kim cocugunu boyle bı hayata itmek isterki.bu kadar cahıllık olmaz allahım boyle dusuncede olan ınsanlarda varmış((benım bırtane oglum var yarabbım bana bır kız cocugu ver dıye yalvarıyorum rabbıme.sıyrılın bu dusuncelerden lütfen.egitim kadar guzel bırsey varmı.sen cocuguna gerekli egitimleri ver ahlaklı yetiştir zaten en ufak bı zarar gelmez.bende unıversıteye gıttıgımde okuldan eve evden okula gıderdım.arkadaslarımda kendım gıbıydı allah razı olsun ailemden erkek gıbı yetiştirdi ıyıkı senin dusuncede bı ailem yokmus.cok yanlıs dusunceler bunlar
Hiç cevap vermemeli böylelerine.
Yazan kişi üniversitede bi haltlar yemiş belli, kişinin içi kötüyse dört duvara hapset farketmez.
Kaynananın elinde iş, güç, hizmet öğrenirmiş lafa bak.
Kurandan hadislerden bile nasiplenmiyor böyleleri işte. Ah ahh ne desek boş bunlara.
Evet yavaş yavaş babam diyor anne diyor cici diyor :)
7 aylik konusmaya mi basladi
İlk anne demişti 6 buçuk aylıkken eşimle duymuştuk şok olmuştuk :)Evet yavaş yavaş babam diyor anne diyor cici diyor :)
Kız erkek ayrımı yapmıyor sapıklar o yüzden üzülme bu kadar. Elimizden geldiğince koruyacağız çocuklarımızı. Onlar bizim kadar özgür büyüyemeyecekler ama sağlıkları yerinde olsun yeterli diyeceğiz. En iyi şekilde yetiştirmeye çalışıcaz çocuklarımızı, insanlığı devam ettirmek bizim elimizde.6 aylık evliyim hamileyim. Evliliğimde sıkıntılar olmasına rağmen hamile olduğumu öğrendiğimde zerre üzülmedim Mutlu oldum. Eşim zaten çok istiyordu fakat dün bebeğimin cinsiyetini öğrendik. Hiç bir zaman kız erkek ayrımı yapan bir insan olmadım ama kız oldugunu öğrendiğimde dünyam sanki basıma yıkıldı. Mutsuzluk bulutları geldi üstüme çöktü gibi. Böyle bir dünyada boyle bir ülkede Nasıl korurum Nasıl kollarım düşüncelerine daldım. Durup durup ağlamaklı oluyorum ve eşim bu halimi şaşkınlıkla izliyor. İlk kez iliklerime kadar mutsuz hissediyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?