Kız çocuk

Katılıyorum erkek istiyorum dememiş korkuyorum demiş sadece normal buluyorum

Gercekten konumun asla cinsiyetle bir ilgisi yok. Derdimle verilen cevapların ilgisi bile yok.. Okuyorum öyle boş boş. Ne yazmışım da böyle anlamışlar diye yazdığımı tekrar tekrar okuyorum.

Mesela ben de insanlaeın bu devirde naaıl çocuk yaptığını merak ederim.
Ama hep içgüdü bunlar herhalde.

Kız çocuğu da erkek çocuğu da bir. Çocuk yaparken daha önce bunları düşünmemiş miydiniz? Çocuk çok ciddi bir sorumluluk.

Hayırlı olsun

Gercekten konumun asla cinsiyetle bir ilgisi yok. Derdimle verilen cevapların ilgisi bile yok.. Okuyorum öyle boş boş. Ne yazmışım da böyle anlamışlar diye yazdığımı tekrar tekrar okuyorum.

Sizi anlıyorum yani endiselerinizi bende bi ara çok ağlıyordum sırf bu yüzden. Korkudur yani bu. Ama düşünmemek gerekir çok elimizden geldiğince değil daha fazla şekilde yanlarında olucaz meleklerimizin. Kimse onların kılına zarar veremez üzülmeyin.

Geçti mi peki o yoğun ruh haliniz?

D

Cümlenizi okuduğumda aklıma gittiğim hastahanede ki hemşire geldi :)) o gün tam 15 temmuz darbe girişimi sonrasiydi 1 ya da 2 gun. O sıralar öğrenmiştim ve hemşire tansiyonumu ölçerken gülerek demişti ki böyle bi dünyaya çocuk mu getirilir ? :) ama getirmezse bu dünya nasıl güzelleşecek?

Zamanında da olan şeyler şimdi gözle görülür hale geldi o zamanki anneler kız olunca böyle endişelendi mi acaba hissettikleri ama konduramadıkları görmezden geldikleri şeyi
Erkek çocukları da aynı tehlikede ona bakarsak
Erkek olsun isteyen annelerin son iki yıldır modası bu galiba tüh kız olacak nasıl kendini koruyacak dünya iğrenç zihniyet iğrenç
Dünya zaten iğrençti şimdi de iğrenç bahanelere kapılmayın lütfen
Ben küçükken de organ mafyaları meşhurdu bizimkiler hiç çocuk yapmayalım yav dememişler....

evet oyle demiyo ama dunya basima yikildi kiz deyince diyo allah korusun ikisinide kiz erkek ayrimi yapmayan pislik bi millet doguyor ama bu devirde allah yardim etsn bizlere

Gelen bazi yorumlar ne kadar itici ve mide bulandirici. Bu da bir dert herkesin derdi kendine buyuk. Konuyu sevmediyseniz okumayin. Hanimefendi kaygilarinda cok hakli bana gore erkek kendini belli bir yasa kadar koruyamayanilir sonra korur kendisini ama kiz cocugu omur boyu tehlikeler ile karsi karsiya. Oncelikle saglikla kucaginiza alin insallah.. kaygilarinizda cok haklisiniz ama lutfen bu zamanlarin tadini cikartin rabbim buyuk once size sonra yaradana emanet....

sanki diğer dertlere birşey yapıyormuş gibi tepki veriyorsunuz. Sadece kv görümce konuları mı içinizi açıyor? Bu da benim derdim.
evldinizi dert olarakmi görüyorsunuz.bu nasil nankörlük

Hayırlı olsun bebeğiniz. Bende ilk hamileliğimde kızm olmasını çok istemiştim, ama erkek olduğunu duyunca üzülmedim . Erkek bebek kız gibi kendini sevdirmez gibi gelirdi bana. Gelin görün kii kız güzeli dedikleri cinsten, maviş, sarı bi oğlum oldu iyi ki de oldu çok şükür.
Sizin şuan ki durumunuz tamamen hamilelik dyygusallığı bence. Şu devirde kız çocuk yetiştirmek korumak zor ama erkekte farklı değil artık maalesef. Kızların başına ne gelebilirse , erkek çocuklarda aynısunı yaşayabilir.
Allah korusub evlatlarımozı, böyle düşünceler sizi ve bebeğinizi üzmekten başka işe yaramaz, şükredin bence kızınıza alacağınız renk renk, çeşit çelit kıyafetleri düşünün :))

evet oyle demiyo ama dunya basima yikildi kiz deyince diyo allah korusun ikisinide kiz erkek ayrimi yapmayan pislik bi millet doguyor ama bu devirde allah yardim etsn bizlere

Yanlış anlamaya tartışmaya açık bi cümle kurmuş ama gerçekten bi art niyet yok suan yoğun bi duygu içerisinde ve kizima birşey olucak endişesi var. O yüzden başka yerlere cekmeye gerek yok

Evladınızı dert olarak mı görüyorsunuz ne kadar nankörsünüz yazan olmuş inanamıyorum şuan. Ne desem artık bilemiyorum

Kızı erkeği mi var ?
Bence başlı başına çocuk dünyaya getirmek zor.

Ayrıca dünyam başıma yıkıldı nedir yani.Tamam zor da sonuçta kırbaç cezasına çarptırmıyorlar ya da diri diri gömmüyorlar kız çocuklarını da.Abartmayın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…