Dünyanın en büyük çelişkisi...Hiç bir zaman kız erkek ayrımı yapan bir insan olmadım ama kız oldugunu öğrendiğimde dünyam sanki basıma yıkıldı.
Katılıyorum erkek istiyorum dememiş korkuyorum demiş sadece normal buluyorumArkadaşlar bayanın üstüne gitmeyin önce bi yazdığı yazıyı 2 kez okuyun en az. Söylediği cümlelerden nasıl "ben kız çocuk istemiyordum, keşke erkek olsaydı erkek daha tatli" gibi bi anlam çıkardınız anlayamadım? Bayan evladını koruyamama endisesinden bahsediyor ki bende 29 haftalik gebeyim benim minnoşum da kız ve bende bu endişe içindeyim hep. Yani erkek en azindan kendini koruyabiliyor ilerki yaslarinda kiz cocugunun aklini cok celmeye calisirlar. Herneyse diyorum ki yani insanları önce anlamaya çalışın. Sonra karalama kampanyası baslatirsiniz.
Gercekten konumun asla cinsiyetle bir ilgisi yok. Derdimle verilen cevapların ilgisi bile yok.. Okuyorum öyle boş boş. Ne yazmışım da böyle anlamışlar diye yazdığımı tekrar tekrar okuyorum.Arkadaşlar bayanın üstüne gitmeyin önce bi yazdığı yazıyı 2 kez okuyun en az. Söylediği cümlelerden nasıl "ben kız çocuk istemiyordum, keşke erkek olsaydı erkek daha tatli" gibi bi anlam çıkardınız anlayamadım? Bayan evladını koruyamama endisesinden bahsediyor ki bende 29 haftalik gebeyim benim minnoşum da kız ve bende bu endişe içindeyim hep. Yani erkek en azindan kendini koruyabiliyor ilerki yaslarinda kiz cocugunun aklini cok celmeye calisirlar. Herneyse diyorum ki yani insanları önce anlamaya çalışın. Sonra karalama kampanyası baslatirsiniz.
Gercekten konumun asla cinsiyetle bir ilgisi yok. Derdimle verilen cevapların ilgisi bile yok.. Okuyorum öyle boş boş. Ne yazmışım da böyle anlamışlar diye yazdığımı tekrar tekrar okuyorum.
Geçti mi peki o yoğun ruh haliniz?Sizi anlıyorum yani endiselerinizi bende bi ara çok ağlıyordum sırf bu yüzden. Korkudur yani bu. Ama düşünmemek gerekir çok elimizden geldiğince değil daha fazla şekilde yanlarında olucaz meleklerimizin. Kimse onların kılına zarar veremez üzülmeyin.
DMesela ben de insanlaeın bu devirde naaıl çocuk yaptığını merak ederim.
Ama hep içgüdü bunlar herhalde.
Kız çocuğu da erkek çocuğu da bir. Çocuk yaparken daha önce bunları düşünmemiş miydiniz? Çocuk çok ciddi bir sorumluluk.
Hayırlı olsun
evet oyle demiyo ama dunya basima yikildi kiz deyince diyo allah korusun ikisinide kiz erkek ayrimi yapmayan pislik bi millet doguyor ama bu devirde allah yardim etsn bizlereArkadaşlar bayanın üstüne gitmeyin önce bi yazdığı yazıyı 2 kez okuyun en az. Söylediği cümlelerden nasıl "ben kız çocuk istemiyordum, keşke erkek olsaydı erkek daha tatli" gibi bi anlam çıkardınız anlayamadım? Bayan evladını koruyamama endisesinden bahsediyor ki bende 29 haftalik gebeyim benim minnoşum da kız ve bende bu endişe içindeyim hep. Yani erkek en azindan kendini koruyabiliyor ilerki yaslarinda kiz cocugunun aklini cok celmeye calisirlar. Herneyse diyorum ki yani insanları önce anlamaya çalışın. Sonra karalama kampanyası baslatirsiniz.
Geçti mi peki o yoğun ruh haliniz?
evldinizi dert olarakmi görüyorsunuz.bu nasil nankörlüksanki diğer dertlere birşey yapıyormuş gibi tepki veriyorsunuz. Sadece kv görümce konuları mı içinizi açıyor? Bu da benim derdim.
Yooook artık ya. Pes.evldinizi dert olarakmi görüyorsunuz.bu nasil nankörlük
evet oyle demiyo ama dunya basima yikildi kiz deyince diyo allah korusun ikisinide kiz erkek ayrimi yapmayan pislik bi millet doguyor ama bu devirde allah yardim etsn bizlere
bu benim derdim yazan sizsiniz.aynen bende yok artik pesss dedimYooook artık ya. Pes.
aynen bu yorum baya baya sacma olmusYooook artık ya. Pes.
Evladınızı dert olarak mı görüyorsunuz ne kadar nankörsünüz yazan olmuş inanamıyorum şuan. Ne desem artık bilemiyorumGelen bazi yorumlar ne kadar itici ve mide bulandirici. Bu da bir dert herkesin derdi kendine buyuk. Konuyu sevmediyseniz okumayin. Hanimefendi kaygilarinda cok hakli bana gore erkek kendini belli bir yasa kadar koruyamayanilir sonra korur kendisini ama kiz cocugu omur boyu tehlikeler ile karsi karsiya. Oncelikle saglikla kucaginiza alin insallah.. kaygilarinizda cok haklisiniz ama lutfen bu zamanlarin tadini cikartin rabbim buyuk once size sonra yaradana emanet....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?