Kız çocuk

Çok çok tesekkur ederim

Erkek çocuk istemek gibi bir durumum yok.

Hissetdiğin sorumluluk duygusundan dır. Bebeğinin cinsiyetini öğrenmek seni onun gerçekliğine daha çok yakınlaştırdı. Düzelirsin. Hazırlıklar yaparken kendini daha iyi hissedersin. İnşallah hayırlısıyla dünyaya gelir. Kızlar daha güçlüdür. Ona iyi bir eğitim verirsiniz. Güzel bir gelecek hazırlarsınız. Senin yerinde olsam hemen renkli iplikler alıp bebeğime oyuncak tavşan, ayı vs örerfim. İlk oyuncakları annesinin elinden çıkarfı. İnternetde pek çok model var. Birinden esinlenebilirsin. Bu güzel anları kendine zehir etme. Mutlu olmalısın. Bir kızın olacak. Kızlar ailelerine daha düşkün olur.

Evladınızı dert olarak mı görüyorsunuz ne kadar nankörsünüz yazan olmuş inanamıyorum şuan. Ne desem artık bilemiyorum
Herkes anlamak istedigi yerden anliyor ne yazikki bu hep boyle ... konu ne kadar masumane bir telasla acilmis yorumlari okudukca icim karardi.. fikir ayriligi tabiki olur ama bu kadae sert elestiriler beni cok sasirtti...

Hemen başlayacağım tesekkur ederim

Çocukların başına gelenlerin temelde 3 sebebi var ;
* Bilinçsiz anne
* Bilinçsiz çocuk
* Hastalıklı ş... lerin topluma salınması ve toplum tarafından korunması

Şimdi sen bilinçli bir anne olur , bilinçli bir çocuk yetiştirirsen.

Her ülkede istesen de istemesen de böyle ş... var ama

Hastalıklı ş... korumaz karşı çıkarsan .

Allah'ın izniyle senin çocuğunun başına cinsiyet ayrımı olmadan bir şey gelmez . :)

Bilinçli anne , Bilinçli çocuk , Bilinçli gelecek nesiller diyorum

Son düzenleme:
bunun içn kendini bu kdr yıpratma bende cinsiyeti öğrenene kadar kız olcak diyordum nasıl bakarım diye düşünüyordum ama ben eşimin memlketine yerleşmeyi ve çocuğumu üni ye göndermeyi düşünmüyordum ama üzülme Allah onun nasibini verdi zatn sen iyi bir evlat yetiştir sorumluluğu fazla ama gerçkten kötü bişey gelcekse erkeğin başına da geliyor kız erk farketmz oldu bu devirde..

Hayirli olsun oncelikle. Kiz oldugu icin uzulme sevin. cahil ve acimasiz insanlarin oldugu bir ulkede yasiyoruz ne yazik ki ve emin ol erkek cocuklari daha cok tecavuze ugruyor, tacizle karsilsiyor. Nasilsa onlarda 'anlasilmiyormus' ya!!! Sozde tabi.

Sıkıldım artık şu cinsiyet muhabbetinden erkek diye siparis verseydiniz madem sağlıklı diye sevinmiyosunuz yok kız yok erkek sukursuzluk bu başka bişey değil madem korkuyodun ortamdan yapmasaydin çocuk erkeğe bile tecavüz eder oldular neyin tribi bu ya

sanki diğer dertlere birşey yapıyormuş gibi tepki veriyorsunuz. Sadece kv görümce konuları mı içinizi açıyor? Bu da benim derdim.

Neyin derdi anlamadım evladın sağlıklı daha neyin derdi kız olmasımı dert cidden sukretmeyi bilmek çok önemli

Toplumsal histeri...

Hormonlarının etkisi var bu durumunda
Onun dışında, çok çokkk şükür ki anneli babalı dünyaya gelecek
Dünyanın bir yerlerinde yaşayan milyonlarca kötü durumda olan çocuklar varken, lütfen bu endişenin yersiz olduğunu düşünerek kendi kendini motive etmeye çalış
Üzüntün bebeğine de yansıyor bunu biliyorsun
Hem anne demek bana göre on kaplan gücü demek, öyle bir ateş kesilirsin ki evladını kucağına alınca
Koruyamama endişeni bir kenara bırak yaklaşanı ciğ ciğ yersin.
Rabbim yolunu bahtını şansını açık etsin evladının da senin de :)

Ben de çok kız istiyordum.İlkinin erkek olmasını çok umursamadım.Çünkü 2 çocuk düşünüyordum.2.sinin de erkek

olduğunu öğrenince dünya başıma yıkıldı.Günlerce kendime gelemedim.Doğduktan sonra çok vicdan azabı yaşadım

insanlar evlat sahibi olmak için neler yaşıyorlar benim sağlıklı evlatlarım var cinsiyetini beğenmiyorum diye.

Şimdi 10 tane kız verseler vermem.Yüzünü görünce hepsini unutacaksınız

ÇÖZÜM SÜPERRRRR Çocuğu üniversiteye göndermemek.Geleceğini çalmak.

Bu kafa yapısıyla bizim milletten bir halt olmaz

bebeginiz hayirli olsun insallah saglikla gelir. artik oyle bir devirde yasiyoruz ki erkek cocuklarinin bile basina neler geliyor insallah akliniza gelen kiz erkek hic bir cocugun basina gelmez hepsi saglikla guvenle buyur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…