Çok çok tesekkur ederimHayırlı olsun bebeğiniz. Bende ilk hamileliğimde kızm olmasını çok istemiştim, ama erkek olduğunu duyunca üzülmedim . Erkek bebek kız gibi kendini sevdirmez gibi gelirdi bana. Gelin görün kii kız güzeli dedikleri cinsten, maviş, sarı bi oğlum oldu iyi ki de oldu çok şükür.
Sizin şuan ki durumunuz tamamen hamilelik dyygusallığı bence. Şu devirde kız çocuk yetiştirmek korumak zor ama erkekte farklı değil artık maalesef. Kızların başına ne gelebilirse , erkek çocuklarda aynısunı yaşayabilir.
Allah korusub evlatlarımozı, böyle düşünceler sizi ve bebeğinizi üzmekten başka işe yaramaz, şükredin bence kızınıza alacağınız renk renk, çeşit çelit kıyafetleri düşünün :))
Erkek çocuk istemek gibi bir durumum yok.Zamanında da olan şeyler şimdi gözle görülür hale geldi o zamanki anneler kız olunca böyle endişelendi mi acaba hissettikleri ama konduramadıkları görmezden geldikleri şeyi
Erkek çocukları da aynı tehlikede ona bakarsak
Erkek olsun isteyen annelerin son iki yıldır modası bu galiba tüh kız olacak nasıl kendini koruyacak dünya iğrenç zihniyet iğrenç
Dünya zaten iğrençti şimdi de iğrenç bahanelere kapılmayın lütfen
Ben küçükken de organ mafyaları meşhurdu bizimkiler hiç çocuk yapmayalım yav dememişler....
bu benim derdim yazan sizsiniz.aynen bende yok artik pesss dedim
Hissetdiğin sorumluluk duygusundan dır. Bebeğinin cinsiyetini öğrenmek seni onun gerçekliğine daha çok yakınlaştırdı. Düzelirsin. Hazırlıklar yaparken kendini daha iyi hissedersin. İnşallah hayırlısıyla dünyaya gelir. Kızlar daha güçlüdür. Ona iyi bir eğitim verirsiniz. Güzel bir gelecek hazırlarsınız. Senin yerinde olsam hemen renkli iplikler alıp bebeğime oyuncak tavşan, ayı vs örerfim. İlk oyuncakları annesinin elinden çıkarfı. İnternetde pek çok model var. Birinden esinlenebilirsin. Bu güzel anları kendine zehir etme. Mutlu olmalısın. Bir kızın olacak. Kızlar ailelerine daha düşkün olur.6 aylık evliyim hamileyim. Evliliğimde sıkıntılar olmasına rağmen hamile olduğumu öğrendiğimde zerre üzülmedim Mutlu oldum. Eşim zaten çok istiyordu fakat dün bebeğimin cinsiyetini öğrendik. Hiç bir zaman kız erkek ayrımı yapan bir insan olmadım ama kız oldugunu öğrendiğimde dünyam sanki basıma yıkıldı. Mutsuzluk bulutları geldi üstüme çöktü gibi. Böyle bir dünyada boyle bir ülkede Nasıl korurum Nasıl kollarım düşüncelerine daldım. Durup durup ağlamaklı oluyorum ve eşim bu halimi şaşkınlıkla izliyor. İlk kez iliklerime kadar mutsuz hissediyorum kendimi
Herkes anlamak istedigi yerden anliyor ne yazikki bu hep boyle ... konu ne kadar masumane bir telasla acilmis yorumlari okudukca icim karardi.. fikir ayriligi tabiki olur ama bu kadae sert elestiriler beni cok sasirtti...Evladınızı dert olarak mı görüyorsunuz ne kadar nankörsünüz yazan olmuş inanamıyorum şuan. Ne desem artık bilemiyorum
Ya kalp kırmamak için direneyim gerek yok dedim ama burdan derdimin evladım oldugunu çıkarmanız bence Bi zeka problemi. Kusura bakmayın.bu benim derdim yazan sizsiniz.aynen bende yok artik pesss dedim
Hemen başlayacağım tesekkur ederimHissetdiğin sorumluluk duygusundan dır. Bebeğinin cinsiyetini öğrenmek seni onun gerçekliğine daha çok yakınlaştırdı. Düzelirsin. Hazırlıklar yaparken kendini daha iyi hissedersin. İnşallah hayırlısıyla dünyaya gelir. Kızlar daha güçlüdür. Ona iyi bir eğitim verirsiniz. Güzel bir gelecek hazırlarsınız. Senin yerinde olsam hemen renkli iplikler alıp bebeğime oyuncak tavşan, ayı vs örerfim. İlk oyuncakları annesinin elinden çıkarfı. İnternetde pek çok model var. Birinden esinlenebilirsin. Bu güzel anları kendine zehir etme. Mutlu olmalısın. Bir kızın olacak. Kızlar ailelerine daha düşkün olur.
bunun içn kendini bu kdr yıpratma bende cinsiyeti öğrenene kadar kız olcak diyordum nasıl bakarım diye düşünüyordum ama ben eşimin memlketine yerleşmeyi ve çocuğumu üni ye göndermeyi düşünmüyordum ama üzülme Allah onun nasibini verdi zatn sen iyi bir evlat yetiştir sorumluluğu fazla ama gerçkten kötü bişey gelcekse erkeğin başına da geliyor kız erk farketmz oldu bu devirde..6 aylık evliyim hamileyim. Evliliğimde sıkıntılar olmasına rağmen hamile olduğumu öğrendiğimde zerre üzülmedim Mutlu oldum. Eşim zaten çok istiyordu fakat dün bebeğimin cinsiyetini öğrendik. Hiç bir zaman kız erkek ayrımı yapan bir insan olmadım ama kız oldugunu öğrendiğimde dünyam sanki basıma yıkıldı. Mutsuzluk bulutları geldi üstüme çöktü gibi. Böyle bir dünyada boyle bir ülkede Nasıl korurum Nasıl kollarım düşüncelerine daldım. Durup durup ağlamaklı oluyorum ve eşim bu halimi şaşkınlıkla izliyor. İlk kez iliklerime kadar mutsuz hissediyorum kendimi
6 aylık evliyim hamileyim. Evliliğimde sıkıntılar olmasına rağmen hamile olduğumu öğrendiğimde zerre üzülmedim Mutlu oldum. Eşim zaten çok istiyordu fakat dün bebeğimin cinsiyetini öğrendik. Hiç bir zaman kız erkek ayrımı yapan bir insan olmadım ama kız oldugunu öğrendiğimde dünyam sanki basıma yıkıldı. Mutsuzluk bulutları geldi üstüme çöktü gibi. Böyle bir dünyada boyle bir ülkede Nasıl korurum Nasıl kollarım düşüncelerine daldım. Durup durup ağlamaklı oluyorum ve eşim bu halimi şaşkınlıkla izliyor. İlk kez iliklerime kadar mutsuz hissediyorum kendimi
sanki diğer dertlere birşey yapıyormuş gibi tepki veriyorsunuz. Sadece kv görümce konuları mı içinizi açıyor? Bu da benim derdim.
Kızı erkeği mi var ?
Bence başlı başına çocuk dünyaya getirmek zor.
Ayrıca dünyam başıma yıkıldı nedir yani.Tamam zor da sonuçta kırbaç cezasına çarptırmıyorlar ya da diri diri gömmüyorlar kız çocuklarını da.Abartmayın lütfen.
6 aylık evliyim hamileyim. Evliliğimde sıkıntılar olmasına rağmen hamile olduğumu öğrendiğimde zerre üzülmedim Mutlu oldum. Eşim zaten çok istiyordu fakat dün bebeğimin cinsiyetini öğrendik. Hiç bir zaman kız erkek ayrımı yapan bir insan olmadım ama kız oldugunu öğrendiğimde dünyam sanki basıma yıkıldı. Mutsuzluk bulutları geldi üstüme çöktü gibi. Böyle bir dünyada boyle bir ülkede Nasıl korurum Nasıl kollarım düşüncelerine daldım. Durup durup ağlamaklı oluyorum ve eşim bu halimi şaşkınlıkla izliyor. İlk kez iliklerime kadar mutsuz hissediyorum kendimi
bunun içn kendini bu kdr yıpratma bende cinsiyeti öğrenene kadar kız olcak diyordum nasıl bakarım diye düşünüyordum ama ben eşimin memlketine yerleşmeyi ve çocuğumu üni ye göndermeyi düşünmüyordum ama üzülme Allah onun nasibini verdi zatn sen iyi bir evlat yetiştir sorumluluğu fazla ama gerçkten kötü bişey gelcekse erkeğin başına da geliyor kız erk farketmz oldu bu devirde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?