- 31 Aralık 2014
- 1.930
- 3.340
- 133
Şaka mı bu?benm eşim ilkokuldan terk etmiş adam benden dah çok şey biliyor valla bazn utanıyrm onn yannda üni okumuş olmktann hakkaten gerksiz yani sıfır bilgi hep ezber
nesi şaka ark ımŞaka mı bu?
Hmm yani prensinizi üniversiteye göndereceksiniz? Peki ya biricik erkek oğluşunuz Kerimcan gibi olursa mesala? Çünkü sizin kafada biri için böyle olmak kabul edilemez. Ozaman ne yapacaksınız? Üniversitelerde böyle insanlar çok var ya oğlunuz onları örnek alırsa?okuyup ne olacaktan ziyade teknoloji gelişti uzaktan eğitim vs gibi seçenkler var eğer gerçkten başarılıysa evde oturur okur üni den bi farkı yok naıslsa üni ye herkes haytalığa gidiyorr bizzat yaşadım bunu
nesi şaka ark ım
Allah ne guzel bi evlat nasip etmis size. uzulmeniz nankorluk olmaz mi? hem bu devirde kizi erkegi kalmadi, erkek cocuklari da kiz cocuklari gibi korumaya kollamaya muhtac Allah kotulerden korusun. siz ahlakli yetistirmek icin caba sarfedin. guzel bi aile ortaminda yetisirse ve siz de bunun icin mucadele ederseniz Allah korur insallah6 aylık evliyim hamileyim. Evliliğimde sıkıntılar olmasına rağmen hamile olduğumu öğrendiğimde zerre üzülmedim Mutlu oldum. Eşim zaten çok istiyordu fakat dün bebeğimin cinsiyetini öğrendik. Hiç bir zaman kız erkek ayrımı yapan bir insan olmadım ama kız oldugunu öğrendiğimde dünyam sanki basıma yıkıldı. Mutsuzluk bulutları geldi üstüme çöktü gibi. Böyle bir dünyada boyle bir ülkede Nasıl korurum Nasıl kollarım düşüncelerine daldım. Durup durup ağlamaklı oluyorum ve eşim bu halimi şaşkınlıkla izliyor. İlk kez iliklerime kadar mutsuz hissediyorum kendimi
neden illa üni ye yollayayımm evden okuyamıyor mu ben okumasın evde otursun demiyrm ayrıca herkesn kendi tercihi evde de okuyup üni mezunu olunur pekala tercihler saygı gerktrrüniversiteyi sıfır bilgi ile bitimek sizin ayıbınız. siz bu konuda başarısızsınız ve okumuş olmaya rağmen çalışmamayı tercih ediyo olabilirsiniz. ama eğitim hayatı konusunda kızınızın tercihi muhtemelen üniversiteye gitmek olacaktır. olmasa bile buna sizin zorlamanız lazım. ama nerde.
başarılı olursa tabiki gönderirim ayrıca insanların tercihlerini eleştrimezsiniz benm sizinkini eleştirmediim gibiHmm yani prensinizi üniversiteye göndereceksiniz? Peki ya biricik erkek oğluşunuz Kerimcan gibi olursa mesala? Çünkü sizin kafada biri için böyle olmak kabul edilemez. Ozaman ne yapacaksınız? Üniversitelerde böyle insanlar çok var ya oğlunuz onları örnek alırsa?
Peki kızınız olursa ve başarılı olursa onu da gönderir misiniz?başarılı olursa tabiki gönderirim ayrıca insanların tercihlerini eleştrimezsiniz benm sizinkini eleştirmediim gibi
neden illa üni ye yollayayımm evden okuyamıyor mu ben okumasın evde otursun demiyrm ayrıca herkesn kendi tercihi evde de okuyup üni mezunu olunur pekala tercihler saygı gerktrr
eşim ile bugün bu ķonuyu tartışıyoruz
eşimin fikri daha düzgün düşünebilen kadınlar olsaydı bugün bu halde olmazdık çocuğu yetiştiren babadan çok annedir diyor
fikrini yadırgıdım kabullenemedim ama düşünüyorumda haklılık payı var galiba
Ama sen her mesajında bunu savunmuyorsun:neden illa üni ye yollayayımm evden okuyamıyor mu ben okumasın evde otursun demiyrm ayrıca herkesn kendi tercihi evde de okuyup üni mezunu olunur pekala tercihler saygı gerktrr
kızım olmayacağı için şu an onu da olduğu zaman düşünürümPeki kızınız olursa ve başarılı olursa onu da gönderir misiniz?
Hangi universiteden mezun olduğunuzu çok merak ettim, uzaktan egitimle aynı kalitede eğitim veriyormuş içler acısı.neden illa üni ye yollayayımm evden okuyamıyor mu ben okumasın evde otursun demiyrm ayrıca herkesn kendi tercihi evde de okuyup üni mezunu olunur pekala tercihler saygı gerktrr
Siz hep erkek doğurursunuz İnşAllah.kızım olmayacağı için şu an onu da olduğu zaman düşünürüm
Şaka mı bu?
seni hiç ilgilendirmezz bu kendi işne bakSiz hep erkek doğurursunuz İnşAllah.
İşimdeyim gücümdeyim hamd olsun,darısı başına bacım.seni hiç ilgilendirmezz bu kendi işne bak
Kelimeler anlamsız kalıyor,böyle kadınlara Allah biliyor da kız evladı nasip etmiyor.Yok değil.Bakış açısına gel.Öyle fikre böyle savunma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?