Kız çocuk

Hmm yani prensinizi üniversiteye göndereceksiniz? Peki ya biricik erkek oğluşunuz Kerimcan gibi olursa mesala? Çünkü sizin kafada biri için böyle olmak kabul edilemez. Ozaman ne yapacaksınız? Üniversitelerde böyle insanlar çok var ya oğlunuz onları örnek alırsa?

nesi şaka ark ım

üniversiteyi sıfır bilgi ile bitimek sizin ayıbınız. siz bu konuda başarısızsınız ve okumuş olmaya rağmen çalışmamayı tercih ediyo olabilirsiniz. ama eğitim hayatı konusunda kızınızın tercihi muhtemelen üniversiteye gitmek olacaktır. olmasa bile buna sizin zorlamanız lazım. ama nerde.

Allah ne guzel bi evlat nasip etmis size. uzulmeniz nankorluk olmaz mi? hem bu devirde kizi erkegi kalmadi, erkek cocuklari da kiz cocuklari gibi korumaya kollamaya muhtac Allah kotulerden korusun. siz ahlakli yetistirmek icin caba sarfedin. guzel bi aile ortaminda yetisirse ve siz de bunun icin mucadele ederseniz Allah korur insallah

Valla çıldıracağım !
Meslek lisesinde topu topu 3-5 kız öğrencim var, onlar da okusun diye kendimi paraliyorum. Kendilerini ezdirmesinler, elleri ekmek tutsun, birey olsunlar diye. Belki de evde böyle anneleri var. Çoğunun velisi hiçbir şekilde gelmediği için tanımıyoruz yani.

neden illa üni ye yollayayımm evden okuyamıyor mu ben okumasın evde otursun demiyrm ayrıca herkesn kendi tercihi evde de okuyup üni mezunu olunur pekala tercihler saygı gerktrr

başarılı olursa tabiki gönderirim ayrıca insanların tercihlerini eleştrimezsiniz benm sizinkini eleştirmediim gibi

başarılı olursa tabiki gönderirim ayrıca insanların tercihlerini eleştrimezsiniz benm sizinkini eleştirmediim gibi
Peki kızınız olursa ve başarılı olursa onu da gönderir misiniz?

neden illa üni ye yollayayımm evden okuyamıyor mu ben okumasın evde otursun demiyrm ayrıca herkesn kendi tercihi evde de okuyup üni mezunu olunur pekala tercihler saygı gerktrr

bacım ne diyorum ben sana. iyi üniversiteden örgün eğitim alan adam iş bulamıyor. senin uzaktan üni okuyan kızına kim iş verecek. bu devirde ettiğin laf yani. 18 yaşına gelmiş bi bireye ben seni okutmuyorum diyemezsin sen. o zaman doğurmayacaksın o çocuğu. böyle bi mantık yok ya.

Kesinlikle eşiniz çok haklı.Çocuk annenin aynası.Bir çocuğun en büyük şansı ya da şanssızlığı anne

Ama sen her mesajında bunu savunmuyorsun:
Eşim ilkokul mezunu ama benden bilgili
Diplomalı olanlar işsiz
Üniversitede hep ezber yaptırılıyor, bir şey öğrenildiği yok
Hayatı öğrenmede eğitimin etkisi yok
ve daha aklıma gelmeyenler...

Kız ya da erkek ne farkeder, yapmayın böyle yahu, hangi devirde yaşıyorsunuz.
Millet yıllarca tedavi görüyor, yine de çocuk sahibi olamıyor, yazık valla sizin gibi düşünenlere.

Hangi universiteden mezun olduğunuzu çok merak ettim, uzaktan egitimle aynı kalitede eğitim veriyormuş içler acısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…