Evet, zaten kızların başına ne pislik geliyorsa, üniversitede geliyor. Gönderiyorlar üniversiteye, sonra da dizlerini dövüyorlar. Halbuki kız kısmı okuyup, ne yapacak? Verirsin kaynana eline, iş öğrenir, hizmet öğrenir. Kızlar okursa, kaynanalara kim hizmet edecek? Bunu hiç düşünen yok.bunun içn kendini bu kdr yıpratma bende cinsiyeti öğrenene kadar kız olcak diyordum nasıl bakarım diye düşünüyordum ama ben eşimin memlketine yerleşmeyi ve çocuğumu üni ye göndermeyi düşünmüyordum ama üzülme Allah onun nasibini verdi zatn sen iyi bir evlat yetiştir sorumluluğu fazla ama gerçkten kötü bişey gelcekse erkeğin başına da geliyor kız erk farketmz oldu bu devirde..
okuyup ne olacaktan ziyade teknoloji gelişti uzaktan eğitim vs gibi seçenkler var eğer gerçkten başarılıysa evde oturur okur üni den bi farkı yok naıslsa üni ye herkes haytalığa gidiyorr bizzat yaşadım bunuEvet, zaten kızların başına ne pislik geliyorsa, üniversitede geliyor. Gönderiyorlar üniversiteye, sonra da dizlerini dövüyorlar. Halbuki kız kısmı okuyup, ne yapacak? Verirsin kaynana eline, iş öğrenir, hizmet öğrenir. Kızlar okursa, kaynanalara kim hizmet edecek? Bunu hiç düşünen yok.
bunun içn kendini bu kdr yıpratma bende cinsiyeti öğrenene kadar kız olcak diyordum nasıl bakarım diye düşünüyordum ama ben eşimin memlketine yerleşmeyi ve çocuğumu üni ye göndermeyi düşünmüyordum ama üzülme Allah onun nasibini verdi zatn sen iyi bir evlat yetiştir sorumluluğu fazla ama gerçkten kötü bişey gelcekse erkeğin başına da geliyor kız erk farketmz oldu bu devirde..
hatta 18 yıl beklemeye gerekte yok 13 yaşında ailenin iznini alıp nikah kıyıp oturtacaksınEvet, zaten kızların başına ne pislik geliyorsa, üniversitede geliyor. Gönderiyorlar üniversiteye, sonra da dizlerini dövüyorlar. Halbuki kız kısmı okuyup, ne yapacak? Verirsin kaynana eline, iş öğrenir, hizmet öğrenir. Kızlar okursa, kaynanalara kim hizmet edecek? Bunu hiç düşünen yok.
okuyup ne olacaktan ziyade teknoloji gelişti uzaktan eğitim vs gibi seçenkler var eğer gerçkten başarılıysa evde oturur okur üni den bi farkı yok naıslsa üni ye herkes haytalığa gidiyorr bizzat yaşadım bunu
Evet canım, ben de haytayim. Hatta içime öyle bir işlemiş ki, hala düzelemedim. Güzel ahlagimi orda kaybettimokuyup ne olacaktan ziyade teknoloji gelişti uzaktan eğitim vs gibi seçenkler var eğer gerçkten başarılıysa evde oturur okur üni den bi farkı yok naıslsa üni ye herkes haytalığa gidiyorr bizzat yaşadım bunu
ay valla çok ürkütücü yaa bende okudum bende çalışamadım çocuklara göz kulak olmak lazım dikktli olmak lazım devir gerçkten kötü bizim zmnımızda biz gerçketen çocukluk yaşadık artk çocuklar dışarı çıkamıyormis gibi üniversitelerde örgün eğitim alanlar iş bulamıyor. uzaktan eğitim dediğiniz ne allah aşkına? liseye de göndermeyin maem açıktan okusun.
valla aynen öle cnm bebeğim erk başarılı olrsa üni ye yollarım ama diğer türlü yollamam hayat hayatı yaşarken öğrenEvet canım, ben de haytayim. Hatta içime öyle bir işlemiş ki, hala düzelemedim. Güzel ahlagimi orda kaybettim
benm eşim ilkokuldan terk etmiş adam benden dah çok şey biliyor valla bazn utanıyrm onn yannda üni okumuş olmktann hakkaten gerksiz yani sıfır bilgi hep ezberEvet canım, ben de haytayim. Hatta içime öyle bir işlemiş ki, hala düzelemedim. Güzel ahlagimi orda kaybettim
Evet canım, ben de haytayim. Hatta içime öyle bir işlemiş ki, hala düzelemedim. Güzel ahlagimi orda kaybettim
Doğru....benm eşim ilkokuldan terk etmiş adam benden dah çok şey biliyor valla bazn utanıyrm onn yannda üni okumuş olmktann hakkaten gerksiz yani sıfır bilgi hep ezber
Evet, zaten kızların başına ne pislik geliyorsa, üniversitede geliyor. Gönderiyorlar üniversiteye, sonra da dizlerini dövüyorlar. Halbuki kız kısmı okuyup, ne yapacak? Verirsin kaynana eline, iş öğrenir, hizmet öğrenir. Kızlar okursa, kaynanalara kim hizmet edecek? Bunu hiç düşünen yok.
aynen valla çocuğum zatn aklı başında olrsa evden de okur her imkanı da sağlarım okuması içn ama bbası gibi o da hayatı yaşarken öğrensin istyrm gerçkten çok bilgili oluyorlar o şekilde.. çocuğumda benm gibi diplomalı işsiz olmamış olur hem..Doğru....
Zaten üniversite sadece akademik bilgi veriyor insana( o da sırf ezber he), hayatı öğretmekte etkisi 0
valla kitap da okuyoruz gayet de aklmızı başımızda salak da değiliz ama ben de çok sakin bi çocuktum başıma ne geleceğini kestirirdm ama üni de başıma öle bişey geldi ki ailesinden uzak kız çocuğu hiç iyi değil direk üni ye bğlamıyrm ben ama etkisi büyükArkadaş üniversiteye bağlamak çok cahilce bir düşünce yapmayın Allahınızı severseniz!! Çocuklarımıza sahip çıkmayı öğreneceğiz onlara neyin doğru neyin yanlış olduğunu en yakınımızın bile kucağına otutturmamayı, yeri geldiğinde yanlış birşey hissettiğinizde çocuğunuzu korumayı yeri geldiğinde bencilce çekinmeden, çocuğuma yaklaşma diyerek uyarmayı bileceksiniz! Bilincli anne olun kitap okuyun videolar izleyin, bilinçli bir anne, bilincli sağlıklı bir evlat yetiştirir bunu unutmayın.
Onu sen değil yaratan Rabbi koruyacak..siz yavrunuz için el açıp dua edin yeter..vesveselere kapılmayın6 aylık evliyim hamileyim. Evliliğimde sıkıntılar olmasına rağmen hamile olduğumu öğrendiğimde zerre üzülmedim Mutlu oldum. Eşim zaten çok istiyordu fakat dün bebeğimin cinsiyetini öğrendik. Hiç bir zaman kız erkek ayrımı yapan bir insan olmadım ama kız oldugunu öğrendiğimde dünyam sanki basıma yıkıldı. Mutsuzluk bulutları geldi üstüme çöktü gibi. Böyle bir dünyada boyle bir ülkede Nasıl korurum Nasıl kollarım düşüncelerine daldım. Durup durup ağlamaklı oluyorum ve eşim bu halimi şaşkınlıkla izliyor. İlk kez iliklerime kadar mutsuz hissediyorum kendimi
eşim ile bugün bu ķonuyu tartışıyoruzHayata o kadar farklı pencerelerden bakıyoruz ki boşuna laf anlatmaya çalışma arkadaşım.Verdiği cevaplara baksana.
Yazık ki yazık.Hele bunları bir kadından duymak çok yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?