Kız çocuk

Evet, zaten kızların başına ne pislik geliyorsa, üniversitede geliyor. Gönderiyorlar üniversiteye, sonra da dizlerini dövüyorlar. Halbuki kız kısmı okuyup, ne yapacak? Verirsin kaynana eline, iş öğrenir, hizmet öğrenir. Kızlar okursa, kaynanalara kim hizmet edecek? Bunu hiç düşünen yok.

okuyup ne olacaktan ziyade teknoloji gelişti uzaktan eğitim vs gibi seçenkler var eğer gerçkten başarılıysa evde oturur okur üni den bi farkı yok naıslsa üni ye herkes haytalığa gidiyorr bizzat yaşadım bunu

3,5 yaşındaki ırmak da üniversiteliydi zaten. ensar vakfındaki çocuklar da. muhammet de. hepsinin başına ne gelsiyse kız oldukları için ve üniversiteli oldukları için geldi zaten.

hatta 18 yıl beklemeye gerekte yok 13 yaşında ailenin iznini alıp nikah kıyıp oturtacaksın

mis gibi üniversitelerde örgün eğitim alanlar iş bulamıyor. uzaktan eğitim dediğiniz ne allah aşkına? liseye de göndermeyin maem açıktan okusun.

Evet canım, ben de haytayim. Hatta içime öyle bir işlemiş ki, hala düzelemedim. Güzel ahlagimi orda kaybettim

mis gibi üniversitelerde örgün eğitim alanlar iş bulamıyor. uzaktan eğitim dediğiniz ne allah aşkına? liseye de göndermeyin maem açıktan okusun.
ay valla çok ürkütücü yaa bende okudum bende çalışamadım çocuklara göz kulak olmak lazım dikktli olmak lazım devir gerçkten kötü bizim zmnımızda biz gerçketen çocukluk yaşadık artk çocuklar dışarı çıkamıyor

Evet canım, ben de haytayim. Hatta içime öyle bir işlemiş ki, hala düzelemedim. Güzel ahlagimi orda kaybettim
valla aynen öle cnm bebeğim erk başarılı olrsa üni ye yollarım ama diğer türlü yollamam hayat hayatı yaşarken öğren

benm eşim ilkokuldan terk etmiş adam benden dah çok şey biliyor valla bazn utanıyrm onn yannda üni okumuş olmktann hakkaten gerksiz yani sıfır bilgi hep ezber

benm eşim ilkokuldan terk etmiş adam benden dah çok şey biliyor valla bazn utanıyrm onn yannda üni okumuş olmktann hakkaten gerksiz yani sıfır bilgi hep ezber
Doğru....
Zaten üniversite sadece akademik bilgi veriyor insana( o da sırf ezber he), hayatı öğretmekte etkisi 0

Hayata o kadar farklı pencerelerden bakıyoruz ki boşuna laf anlatmaya çalışma arkadaşım.Verdiği cevaplara baksana.

Yazık ki yazık.Hele bunları bir kadından duymak çok yazık

Doğru....
Zaten üniversite sadece akademik bilgi veriyor insana( o da sırf ezber he), hayatı öğretmekte etkisi 0
aynen valla çocuğum zatn aklı başında olrsa evden de okur her imkanı da sağlarım okuması içn ama bbası gibi o da hayatı yaşarken öğrensin istyrm gerçkten çok bilgili oluyorlar o şekilde.. çocuğumda benm gibi diplomalı işsiz olmamış olur hem..

ve ayrıca ben kızım da olsa evden okumasını sağlardım okumak özgüven verir biz çocuklarıımızı kaynanasına hizmet etsin diye yetiştirmiyoruz tabiki yardım edr saygıda kusur etmz ama öle hizmetçi gibi çocuğumu kullandırmam benm kaynanam melek gibi allah razı olsun ondan

Arkadaş üniversiteye bağlamak çok cahilce bir düşünce yapmayın Allahınızı severseniz!! Çocuklarımıza sahip çıkmayı öğreneceğiz onlara neyin doğru neyin yanlış olduğunu en yakınımızın bile kucağına otutturmamayı, yeri geldiğinde yanlış birşey hissettiğinizde çocuğunuzu korumayı yeri geldiğinde bencilce çekinmeden, çocuğuma yaklaşma diyerek uyarmayı bileceksiniz! Bilincli anne olun kitap okuyun videolar izleyin, bilinçli bir anne, bilincli sağlıklı bir evlat yetiştirir bunu unutmayın.

Asla çocuğunuzun olmayacağını ogrenseydiniz kız erkek ayrımı yapmadan kız çocuğunuza binlerce kez sukrederdiniz

valla kitap da okuyoruz gayet de aklmızı başımızda salak da değiliz ama ben de çok sakin bi çocuktum başıma ne geleceğini kestirirdm ama üni de başıma öle bişey geldi ki ailesinden uzak kız çocuğu hiç iyi değil direk üni ye bğlamıyrm ben ama etkisi büyük

Onu sen değil yaratan Rabbi koruyacak..siz yavrunuz için el açıp dua edin yeter..vesveselere kapılmayın

Yani iyi de siz çocuk yaparken yüzde elli ihtimal olduğunu bilmiyor muydunuz ? ya erkek olacaktı ya kız. Böyle endişeleriniz vardiysa hic yapmamaliydiniz. Kesin erkek olur diye mi beklediniz? Erkek olsaydı da sokağa mı salacaktiniz sanki, şu zamanda sokaklar erkek çocuk için de kız çocuk için de tehlikeli.

Hayata o kadar farklı pencerelerden bakıyoruz ki boşuna laf anlatmaya çalışma arkadaşım.Verdiği cevaplara baksana.

Yazık ki yazık.Hele bunları bir kadından duymak çok yazık
eşim ile bugün bu ķonuyu tartışıyoruz
eşimin fikri daha düzgün düşünebilen kadınlar olsaydı bugün bu halde olmazdık çocuğu yetiştiren babadan çok annedir diyor
fikrini yadırgıdım kabullenemedim ama düşünüyorumda haklılık payı var galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…