ewwt cnm ikiside kız dedi buarad cnm sen kasım hamişlerine gelirdin eskiden hatırlıyrm seni snr gözükmedin hiç nerelerdesiin?nazcım merhaba
ikisi de kız mı dedi dr? bana 13. hafta kız gibi dedi 1h. hafta kesin erkek dedi 4 boyutluda gösterdi hatta 16.haftada bakıldıysa sana bellidir
atbi önce hayırlı sağlıklı olsun benim içime kız doğuyordu ama erkek çıktı..
ewwt cnm ikiside kız dedi buarad cnm sen kasım hamişlerine gelirdin eskiden hatırlıyrm seni snr gözükmedin hiç nerelerdesiin?
hayırlısı olsun cnm ewlatlarımız...
alla allaaa hangisine inanıcaz biz? yanıltıyorlararada girip okuyorum ama takip edemedim bir vakitten sonra
bende dün kontrole gittim ama kendi dr uma değil tıp merkezi vardı eve yakın kız dedi dr
halbuki kendi doktorum erkek demişti kafam karıştı yine
kısmet bakalım er geç öğreniriz
sağlıcakla kal hayırlı habrlerini alırım inşallah
hadi yaa hayırlısı olsun şlkhh cnm:)18.haftamda %70 kız dedi bi dahaki gidişimizde erkek dedi... ama kız dediğinde hiç inanmadım çünkü erkek doğuordu içime erkek dedi dktor. erkek doğuyorsa erkektr canım.. :)
ayy ne kötü yaa 9 ay nasıl göremez inanamıyorum wallahii hayreet:))Bizim bir arkadaşımıza da dr kız demiş. Onlar da herşeylerini ona göre almışlar. Ama doğumda bir bakıyorlar erkek
Değiştirebildikleri eşyaları değiştirdiler. Değiştiremedikleri kaldı.
pztsi kontrolüm war cnm bakalım ne dicek geçen sefer kesin kız demişti ya bakalım fikri aynımıNaz ne oldu belli oldumu bebeciklerin cinsiyeti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?