Doğuma Hazırlık kız deyip sonra erkek denen varmıı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

n__a__z

allahım sana emanetiz....
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2010
6.004
3
106
İzmir
kızlaar slm ikizler gebeyim 13. haftamda kıza benziyo dedi dr umuz dünde yani 16. haftamda kesin kız dedi
ama bnm içime erkek gibii geliyo acaba snr erkek dermiii
aranızda böle bşy yaşayan warmı önce kız deyipde daha snr erkekmiş diyeenn

tabbiiki sğlık en önemlisi ama bana kız gibi gelmiyo bebekleriim yaahu

allah saglıklı uzun omurlu evlatlar versin evvela ...

ama benim arkadasıma son gune kadar hep kız dediler bebegi ... herseyi kız için aldı görsen aklın şaşar odasına kaadar hep pembe ama gel gorki dogumda erkek dogurdu ma sullale şokları yaşadılar

sonra baştan aşağı eşyaları yenilemek zorunda kaldılar doğum çıkışını mecburen pembe yaptılar artık ama cin gibi maşallah kerata bir oğluşu oldu

yuzdesi duşuk olsada böyle olanlar var yani ...

sende yoksa benim gibi içinden bir yanın erkek mi olsun istiyor benimde doktor erkege benzettim dedi ama içimden hep kızım olcakmıs gibime geliyo hani seninde biri kıs biri erkek olsa valla cok iyi olur ama hayırlısı tabiki allahatan arkadasım

Benim bir arkadaşımda ikizlere gebeydi, 18. haftaya kadar biri kesin kız biri erkek dendi. Sonraki kontroldede biri erkek gibi dendi. Daha sonraki kontrolunde ikisininde kız olduğu kesinleşti. Nihayetinde iki kızını kucağına aldı.
Seninde yavruların sağlıkla kucağına gelsin.

arkadaşlaar saolun cvpların için isteğim erkek olsun illa değil tabiikii önce sağlık sıhat...
amaaa içime erkek gibi doğuyo sanki kızları çok sewiyorum aslında ama ndnsee içimee kız gibi glmiyoki hiiç allahım önce sağlık snr hayırlısını wersin hepimizeee

nazcım merhaba
ikisi de kız mı dedi dr? bana 13. hafta kız gibi dedi 1h. hafta kesin erkek dedi 4 boyutluda gösterdi hatta 16.haftada bakıldıysa sana bellidir
atbi önce hayırlı sağlıklı olsun benim içime kız doğuyordu ama erkek çıktı..

banada tam tersı 13 haftalıkda erkek gıbı kesın deıgıl dedı 16 haftalıkda kesın erkek dedı ben kı zıstoyrdum cunku bır oglum vardı 18 haftada hıc bısı goremıyorum yorum yapamam dedı ama gel gorkı hala ıcım kızz degısecek sanıyoru erkek oldgunu dusunmuyorum sabnıyom

ewwt cnm ikiside kız dedi buarad cnm sen kasım hamişlerine gelirdin eskiden hatırlıyrm seni snr gözükmedin hiç nerelerdesiin?
hayırlısı olsun cnm ewlatlarımız...

ewwt cnm ikiside kız dedi buarad cnm sen kasım hamişlerine gelirdin eskiden hatırlıyrm seni snr gözükmedin hiç nerelerdesiin?
hayırlısı olsun cnm ewlatlarımız...

arada girip okuyorum ama takip edemedim bir vakitten sonra
bende dün kontrole gittim ama kendi dr uma değil tıp merkezi vardı eve yakın kız dedi dr
halbuki kendi doktorum erkek demişti kafam karıştı yine
kısmet bakalım er geç öğreniriz
sağlıcakla kal hayırlı habrlerini alırım inşallah

alla allaaa hangisine inanıcaz biz? yanıltıyorlar
nese cnm hayırlı sağlıklı olsunlarda bnmm dr umda şirinyerde ama bn egepole gidip bi usg ye girmeyi düşünüyrm orada öle parasıyla girebiliyormuşsun muayene lmadan sen oraya gidiyodun demi fiyatını biliyomusun cnm

evet canım oraya gidiyorum usg dediğin ultrasyonsa muayene ücreti ödeyip yaptırıyorsun hatta enfeksiyon var mı kan ve idrar tahlili yaptılar bir sürü ona ayrı ücret ödemedik..sosyal güvenceniz varsa katkı payı 29 lira...önceden muayene için randevu al almadan gitme çok yoğun oluyor..gökalp beyden randevu almak çok ama nezahat hnm var yeni geldi hastaları yeni oturuyor daha ondan alabilirsin..

ben 21. haftadan sonra ayrıntılı ultrasyona gireceğim 4 boyutluda cd ye çekim yapıyorlar 100 lira duydum ama bilmiyorum tam inşallah bebişimiz biraz daha büyüyecek ağzını yüzünü detaylı görebileceğiz..

bana da 13.haftamda kıza benziyor dendi 16.haftamda erkek ama kız da olabir tam bişey söylemedi.20.haftada dr.değiştirdim ve kesin erkek bekliyoruz

18.haftamda %70 kız dedi bi dahaki gidişimizde erkek dedi... ama kız dediğinde hiç inanmadım çünkü erkek doğuordu içime erkek dedi dktor. erkek doğuyorsa erkektr canım.. :)

Bizim bir arkadaşımıza da dr kız demiş. Onlar da herşeylerini ona göre almışlar. Ama doğumda bir bakıyorlar erkek
Değiştirebildikleri eşyaları değiştirdiler. Değiştiremedikleri kaldı.

18.haftamda %70 kız dedi bi dahaki gidişimizde erkek dedi... ama kız dediğinde hiç inanmadım çünkü erkek doğuordu içime erkek dedi dktor. erkek doğuyorsa erkektr canım.. :)
hadi yaa hayırlısı olsun şlkhh cnm:)
Bizim bir arkadaşımıza da dr kız demiş. Onlar da herşeylerini ona göre almışlar. Ama doğumda bir bakıyorlar erkek
Değiştirebildikleri eşyaları değiştirdiler. Değiştiremedikleri kaldı.
ayy ne kötü yaa 9 ay nasıl göremez inanamıyorum wallahii hayreet:))
Naz ne oldu belli oldumu bebeciklerin cinsiyeti?
pztsi kontrolüm war cnm bakalım ne dicek geçen sefer kesin kız demişti ya bakalım fikri aynımı
hakkımızda hayırlısı olsun işlhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…