selam canım bende 24 haftalık hamileyim dr bana da 16 haftalıkken yüzde 80 kız 21 haftalıkken yüzde 90 kız veee sürprizzzzz dün yüzde 100 erkek olduğunu söyledi hatta inanmadım biraz önce başka bi dr gittim o da kesin erkek olduğunu söyledi bi sürü kıyafet almıştım şimdi hepsini değiştirmek zorundayım gerçi önemli olan sağlıklı olması kız erkek hiç farketmez sen benim içime erkek gibi doğuyor demişsin ilk hamile olduğumu öğrendiğimde benimde içime erkek doğmuştu
kızlaar slm ikizler gebeyim 13. haftamda kıza benziyo dedi dr umuz dünde yani 16. haftamda kesin kız dedi
ama bnm içime erkek gibii geliyo acaba snr erkek dermiii
aranızda böle bşy yaşayan warmı önce kız deyipde daha snr erkekmiş diyeenn
tabbiiki sğlık en önemlisi ama bana kız gibi gelmiyo bebekleriim yaahu
nasil yani uc cizgi?ne anlama geliyor ki?bana da 16.haftamda kız dendi ve ultrason kagıdındda 3 çizgi var
nasil yani uc cizgi?ne anlama geliyor ki?
Ultrason kagitinin neresinde,ben de bi bakayim)
nasil yani uc cizgi?ne anlama geliyor ki?
Ultrason kagitinin neresinde,ben de bi bakayim)
Ay canim benim,nereye bakacagimi anlamadim sen böyle bişi duydun mu hiç?
18.haftamda %70 kız dedi bi dahaki gidişimizde erkek dedi... ama kız dediğinde hiç inanmadım çünkü erkek doğuordu içime erkek dedi dktor. erkek doğuyorsa erkektr canım.. :)
21. haftadayız içime hep erkek doğdu ama dr um kız dedi.Hala erkek sanki hissediyorum.Rüyam da bile mavi patik gördüm.Kayınpederim de öyle görmüş.Çok yakın bir arkadaşım var oda ba k göreceksin erkek bu çocuk dedi.Hamileliğim ilki kızdı allah ömür versin .ilkinden çok farklı bir gebelik geçiriyorum .Hayırlısı olsun .
Peki bulantilariniz kusmalariniz vs olmusmuydu ? Bide ozele mi gidiyodunuz kontroleBen varım :) hamılelıgımın 22.haftasına kadar kız dedi doktor ayrıntılıda bakan doktorda pipi goremedi.biz yavastan pembelere bakmaya basladık ısım dusunduk ama hep ıcımden erkek doye gecırıyordum bıgun yıne kontrole gıttık emınmısınız dedım doktora uyuyo suan cıkolata ye gel tekrar dedı kantıne gıttım geldım bi açtı pipiyi bizeaman allahım dosta düşmana gosterırcesıne 26.haftada tekrar gıttık artık erkek oldugunu bılıyoruz falan doktor demesınmı kız demıstık dımı dıye agzımız acık kaldı ama ıyi gızlıyor erkek dedık sonradan evet gordum aımdı dedı ama doguma kadr herkeste bı acaba kaldı :) oglum sımdı 9 aylık :) ben tekrar hamıle oldugumu ogrendım sımdı oğlum oldugu için gonlumuzden kız gecıyor aka tabı saglıklı oldun yeter bızım ıcın.ılkını daha hamıle kaldogımı anladıgımda benım oglum olacak demıstım o kadar guclu bır histi. Smdi hıcbısry hıssetmıyorum surprız olacak :)
Bulantım hıc olmadı bır kere kustum ondada yola cıkmıstım cok rahat bı hamılelıktı ne kramp yasadım ne yorgunluk cok sukur hatta dogumdan oncekı gun kuzenımın kınasında pistten hıc cekılmedımPeki bulantilariniz kusmalariniz vs olmusmuydu ? Bide ozele mi gidiyodunuz kontrole
:) anladim, ben genelde halk diline cok inanirim da bulanti azmi cokmu coksa kiz azsa erkek karni sivri mi yayvan mi vs :) ama kisiden kisye de degisebilir tabi :)Bulantım hıc olmadı bır kere kustum ondada yola cıkmıstım cok rahat bı hamılelıktı ne kramp yasadım ne yorgunluk cok sukur hatta dogumdan oncekı gun kuzenımın kınasında pistten hıc cekılmedımsadece yaza denk geldıgı ıcın sıcaklarda cok ödem oldu ellerım ayaklarım cok şişti son zamanda. Ozele gıdıyorduk ama devlette bı doktorada gıttık 16 haftalıkkrn.oda bı kız bı erkek dedı bıraktı.bende tutan teorıler ilk kalp atısı 140altındaydı o tuttu bıde ıkılı taranada beta hcg 50 altındaydı :) her hamılelık farklı olurmus bulantıyla cınsıyetın alakası var mıdır bılmıyorum ama bu sefer acayıp bulantım var ılkınde kasık bel agrısı vardı bunda bulantı yorgunluk sıvılce uçuk ne arrsan var hayırlısı olsun bakalın
Degısıyordur mutlaka ya ne bıleyım benm karnım hıc yoktu yayıldı iyice herkes aa bu kız derken oğlum oldu :) anneye benzermiş bu hamılelık belirtileri benım annemde benle erkek kardesıme hamılyken tek farkın yuzundekı lekeler oldugunu soylemıstı ben de leke cıkmıs kardesımde olmamış bakalım leke olcakmı:) anladim, ben genelde halk diline cok inanirim da bulanti azmi cokmu coksa kiz azsa erkek karni sivri mi yayvan mi vs :) ama kisiden kisye de degisebilir tabi :)
Guzel bir hamilelik olsun hepimiz icin insallah :))Degısıyordur mutlaka ya ne bıleyım benm karnım hıc yoktu yayıldı iyice herkes aa bu kız derken oğlum oldu :) anneye benzermiş bu hamılelık belirtileri benım annemde benle erkek kardesıme hamılyken tek farkın yuzundekı lekeler oldugunu soylemıstı ben de leke cıkmıs kardesımde olmamış bakalım leke olcakmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?