Doğuma Hazırlık kız deyip de erkek çıkan var mı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

yasamayiseviyorum

şansınla gel miniğim
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2012
1.457
4
46
Amasya
kızlar bu zamana kadar kere olamk üzere bebeğime her baktığına doktor kesin olmamakla beraber kıza benziyor dedi hemde iki farklı doktor en son gittiğimde de kıza benziyor büyük ihtimal kız deyince bende hep kız kıyafetleri aldım 19. haftadaydım böyle söylediğinde en son erkek olsa belli olurdu zaten kız bu falan dedi bizde alışeverişin gözüne vurduk tabi :( şimdi herkes ya erkekse ne yapacaksın deyip duruyor çok moralim bozuldu biz eşimle hep kız istedik Alllah gönlümüze göre verdi her verdiğinede razıyız. o kadar da şey aldık şimdi kız deyipde erkek çıkan var mı ki. sonuçta erkekler daha çabuk belli oluyor diyorlar doktoların her ikise hep kız dedi :( akıl verin yaaa çıldırttılar beni. eşim yazık kızım olacak deyip havalara uçmuş bir sürü elbise almıştı kadınlar korkuttu beni

Ben hiç duymadım canım tam tersini duydum ama kız denip erkek çıkanı duymadım.. Bence rahat ol 19. hafta az değil çünkü 12. haftada erkek bebeklerin belli olduğunu söylüyorlar 7 haftada baya gelişme gösterir bence kızdır bebeğiniz. Allah gönlünüze göre versin..

ben de bu hafta öğrendim kız olduğunu.. ama gerçekten insan şüphe duyuyo.. benim bi arkadaşıma doktor erkek demiş 3 boyutlu ultrasona girene kadar, soradan öğrenmişler ki kız.. bu tarz şeyler duydum ama kzın erkek çıktığını hiç duymadım.. bu arada rahatlatayım seni, ben de alışveriş yaptım aldım bi sürü ciciler.. bi ay sora 3 boyutluya giricem, nasip eğer kız deilse de ona göre davranrız napalım.. biz alışverişi seven aceleci annelerizz :))

kızlar bu zamana kadar kere olamk üzere bebeğime her baktığına doktor kesin olmamakla beraber kıza benziyor dedi hemde iki farklı doktor en son gittiğimde de kıza benziyor büyük ihtimal kız deyince bende hep kız kıyafetleri aldım 19. haftadaydım böyle söylediğinde en son erkek olsa belli olurdu zaten kız bu falan dedi bizde alışeverişin gözüne vurduk tabi :( şimdi herkes ya erkekse ne yapacaksın deyip duruyor çok moralim bozuldu biz eşimle hep kız istedik Alllah gönlümüze göre verdi her verdiğinede razıyız. o kadar da şey aldık şimdi kız deyipde erkek çıkan var mı ki. sonuçta erkekler daha çabuk belli oluyor diyorlar doktoların her ikise hep kız dedi :( akıl verin yaaa çıldırttılar beni. eşim yazık kızım olacak deyip havalara uçmuş bir sürü elbise almıştı kadınlar korkuttu beni

Bence ALLAHIN izniyle % 100 kızdır merak etme erkek deseydi değişir ama kız dediyse kızdır.Hayırlı olsun kızın:nazar:

alışveriş için erken davranmışsın canım.gerçi işte heyecan naparsın :) bana erkek demişlerdi kız çıktı ;)

Back
X