amiiin cnm amiin saolasınCanım sağlıkla olsun ve Rabbim gönlündekini nasip etsin...
:0) hadi yaaa...bana dr önce erkek dedi, başka dr kız dedi... ve kız oldugu kesinleştı.. eşim o gün şoka girdi..:))
egepol cnm bakıyo 90 lirakizlar meraba,ben 18 arti 2 yim.dun doktora gittim kiz dedi.ama ben nedense erkek hissettim hep.su 100 liraya ayrintili ultrason yapan yer nerde bana soylermisiniz.izmirdeyim ben.sanirim sizde izmirdesiniz.
egepol cnm bakıyo 90 lira
cnm ilk bebeğinmi?sagol naz cim.oraya gitcem.benimde esim soka girdi resmen:) erkek istemistik.oncelikle hayirlisini versin Allahim,elimde degil benimde moralim bozuldu biraz.sonra cok kizdim kendime boyle seyler dusundugum icin.
cnm ilk bebeğinmi?
bzde senin gbi olduk aynııı
allah hakkımızda hyrlısını wersinewet canim ilk bebegim.Allah affetsin artik ne diyim.baskalari bebek diye olup bitiyo.sukretmek lazimken.insan iste boyle duygulara engel olamiyo.
hadi yaaaa ayy demekki oluyo böle yanılmalar bnm içime halaa erkekmiş gibi geliyo ama kızadaa alıştım artık bnde bi sürü şey aldım banada bi süpriz olurmu acabaaa:))selam canım bende 24 haftalık hamileyim dr bana da 16 haftalıkken yüzde 80 kız 21 haftalıkken yüzde 90 kız veee sürprizzzzz dün yüzde 100 erkek olduğunu söyledi hatta inanmadım biraz önce başka bi dr gittim o da kesin erkek olduğunu söyledi bi sürü kıyafet almıştım şimdi hepsini değiştirmek zorundayım gerçi önemli olan sağlıklı olması kız erkek hiç farketmez sen benim içime erkek gibi doğuyor demişsin ilk hamile olduğumu öğrendiğimde benimde içime erkek doğmuştu
allah bağışlasın cnm oğlunu30 haftaya kadar kız 31.hafta erkek oldugunu ögrendik ve şoka girdik 34 haftaya kadar inanmadık ama ben ilk hamile kaldıgımdan beri erkek bu diyodum.ki kız olsun istiyodum.kızları çık seviyorum.ama şimdi dünyalara değişmiyceğim bi oğlum var allahıma şükür.
selam bacılar bana 15.haftada erkege benzıo cıkıntısı cok dendı ama daha cınsıyet gelısımını tamamlşamamıs dedıler 4 gun sonra yuzde yetmıs kız dedndı ıkı gun sonra baska bırıne gıttım gorermedı bı kacgun sonra geldedı gıttımn bu seferde kıza benzıo dedı ama net goıremıorum yıne gel kesınleştırelım dedı arada kordonu var dedı pıpı olsa coktan gozukurdu dedı ben cıdden cok uzuldum esımde nede olsa ınsan olmayanı ıstıo benım ıkı kızım var gecen hafta ne mutlydum sımdı ıcımden bısı almak gelmıo ama ben hala oglum olacagına ınanıorum cunku oyle bı hıs var ıcımde ruyalarımda gercek cıkar benım gordugum ruyalar netıcesındede once uzulup sonra sevınecegım ınsallahh o zamanda tesekkur edıcem drlara yanıldıkları zaman sagolun herkesın ne bokh oldugunu gordum dıcemm
ilk oğlumda 7 aylık olana kadar kız dedi dr
sonra maviş bi oğlum oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?