Doğuma Hazırlık kız deyip sonra erkek denen varmıı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bana dr önce erkek dedi, başka dr kız dedi... ve kız oldugu kesinleştı.. eşim o gün şoka girdi..:))

kizlar meraba,ben 18 arti 2 yim.dun doktora gittim kiz dedi.ama ben nedense erkek hissettim hep.su 100 liraya ayrintili ultrason yapan yer nerde bana soylermisiniz.izmirdeyim ben.sanirim sizde izmirdesiniz.

sagol naz cim.oraya gitcem.benimde esim soka girdi resmen:) erkek istemistik.oncelikle hayirlisini versin Allahim,elimde degil benimde moralim bozuldu biraz.sonra cok kizdim kendime boyle seyler dusundugum icin.
cnm ilk bebeğinmi?
bzde senin gbi olduk aynııı

selam canım bende 24 haftalık hamileyim dr bana da 16 haftalıkken yüzde 80 kız 21 haftalıkken yüzde 90 kız veee sürprizzzzz dün yüzde 100 erkek olduğunu söyledi hatta inanmadım biraz önce başka bi dr gittim o da kesin erkek olduğunu söyledi bi sürü kıyafet almıştım şimdi hepsini değiştirmek zorundayım gerçi önemli olan sağlıklı olması kız erkek hiç farketmez sen benim içime erkek gibi doğuyor demişsin ilk hamile olduğumu öğrendiğimde benimde içime erkek doğmuştu

hadi yaaaa ayy demekki oluyo böle yanılmalar bnm içime halaa erkekmiş gibi geliyo ama kızadaa alıştım artık bnde bi sürü şey aldım banada bi süpriz olurmu acabaaa:))

30 haftaya kadar kız 31.hafta erkek oldugunu ögrendik ve şoka girdik 34 haftaya kadar inanmadık ama ben ilk hamile kaldıgımdan beri erkek bu diyodum.ki kız olsun istiyodum.kızları çık seviyorum.ama şimdi dünyalara değişmiyceğim bi oğlum var allahıma şükür.

allah bağışlasın cnm oğlunu
ya nasıl göremiyor drlar anlamıyorum yaa insanın içinde hep kuşku kalıyo kontrollerde soruyorum her seferinde en son dr bey snrdan değişmesin neler duyuyoruz dedim bide tepki werdii korkarak alışweriş yapıyorum wallaaa

hayırlısı olsun canım benim yaa valla bende 33.haftaadan sonra almaya başladım..nedense ondan önce hiç bişey almak gelmedi içimden içime doğmuş demekkiii

selam bacılar bana 15.haftada erkege benzıo cıkıntısı cok dendı ama daha cınsıyet gelısımını tamamlşamamıs dedıler 4 gun sonra yuzde yetmıs kız dedndı ıkı gun sonra baska bırıne gıttım gorermedı bı kacgun sonra geldedı gıttımn bu seferde kıza benzıo dedı ama net goıremıorum yıne gel kesınleştırelım dedı arada kordonu var dedı pıpı olsa coktan gozukurdu dedı ben cıdden cok uzuldum esımde nede olsa ınsan olmayanı ıstıo benım ıkı kızım var gecen hafta ne mutlydum sımdı ıcımden bısı almak gelmıo ama ben hala oglum olacagına ınanıorum cunku oyle bı hıs var ıcımde ruyalarımda gercek cıkar benım gordugum ruyalar netıcesındede once uzulup sonra sevınecegım ınsallahh o zamanda tesekkur edıcem drlara yanıldıkları zaman sagolun herkesın ne bokh oldugunu gordum dıcemm

mrb benimde bir kizim var suan 19 haftalik hamileyim.bana da dr 16 haftada kiza benziyo dedo ama kesin degil dedi.bende erkek icime dogmustu .tabiki ilk önce saglikli olmasi ama insan olmayanida istiyo haftaya tekrar gidicem.ama inanin hem aklimda bu soru isareti var.hakkimizda hayirlisi olsun insallah.

Benimde 17. haftada yüzde 90 kız dedi doktorum(Bi de acıbademin doktoru) sonra 21. haftada gittik bebeğin cinsiyetini söyledim mi dedi evet kız dediniz dedik aaa ne kızı erkek bebek dedi. Hatta yüzde falan verdim mi dedi:)) Bi de bende ki bütün belirtiler erkek yönündeydi hatta ilk kız diyince aa demek ki bunlar hep hurafeymiş dedim.Ben bu doktordan sonra 2 doktor değiştirdim hepsine bebeğin cinsiyeti ne diye soruyorum. İnsan ona göre hazırlık yapıyor.

benimde 2ci gebeliğim bitane kızım var şimdi 22 haftalık hamileyim 17 haftalıkken kız dedi 20 haftalıkken ayrıntılı utrosonda net göremiyorum ama net ne kız nede erkek diyebilirim dedi şimdi 24 haftalığa randavu aldım ne diyecekler bakalım ama baştan beri içime erkek doğuyor hayırlısı

BEBEĞİN CİNSİYETİ NE ZAMAN BELLİ OLUR?
Hamilelik döneminde bebeğin cinsiyetini belirlemek için ultrason muayenesi yapılır. Bir bebeğin cinsiyeti daha gebelik oluştuğu andan itibaren genetik olarak bellidir ancak bunun dışarıdan gözle veya ultrasonla bakılarak belli olması için bebeğin belli bir büyüklüğe ulaşması gerekir. Ultrason ile bebeğin cinsiyeti en erken 3. ay bittiğinde yani 13 hafta civarında anlaşılsa da bu her zaman mümkün olmaz genellikle 16-17 haftalarda daha net izlenir. 20. haftaya yaklaştıkça cinsiyet en net şekilde değerlendirilir. Nadiren cinsiyet tespitinde yanılmalar olabilir, bir ay sonraki ultrason incelemesinde cinsiyet farklı görülebilir. Bu durum genellikle erkek bebeğin penisinin izlenmemesi durumunda olur. Yani bebeğin cinsiyeti erkek olarak tespit edilmişse yanılma pek olmaz çünkü penis izlenmiştir. Ancak kız denilen bebeklerde yanılma daha sıktır çünkü penisin görülememesi kız olduğu yanılgısını yaratabilir.

© JiNEKOLOJi VE GEBELiK .COM,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…