- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Babam bu zamana kadar anneme çok çektirdi. Bizim tamam kira falan ödedi ama şu yaşıma kadar tek kelime sohbet etmedik.Şuan nerde hangi şubede çalıştıgımı bilmez.Üniversite okurken bile okumasın parasını kocası yiyecek derdi. 27 yaşındayım. Babam sürekli anneme görücü muhabbeti yapıyor.Yoldan geçen kadını bile durdurup kızımı size vereyim demıs ınsan. Geçen gün gene görücü muabbetim yaptı..Amcamlara iyi bir yer buldum vercem demiş.Benimde 1 buçuk yıldır ilişkim var. Sevgilimi seneye istemeye çagırcaktım. Babam sürekli böyle muhabbet yapınca cagırdım tanismaya. Erkek kardesımde nısanlı.Babam erkek kardesıme herseyı yaptı ve yapıyor.Ama bana hıcbırsey yapmıyor ve yapmıyacak. Herseyı kendım yapıcam.Akrabalar ve babam diyor ki biz el olacakmışım. Ben kız cocuguymusum.Babam umatım tanısmada olumlu bırsey soyler hoksa artık ayrı eve cıkcam.Kardesıe bugunde demıs temmuza kadar evlensin. Artık bu evde istenmiyorum sanırım.Babam benı sevmiyor.diger kız kardesım ıcın tursu sunu kuracağım diyor. Bana sürekli gorucu buluyor. Benı yerımde olsan naparsınız. Erkek kardesımın nişanlısına kac tare bılezık taktılar. Sevgilime nısanda bırsey takmıyacak. Dugun esya herseyı ben ve sevgilim ve ailesi yapıcazy Babam beni sevmiyor bunu iyi anladım..