- Konu Sahibi 2kedi_1deli
-
Bence de çok güzel adıyla yaşasın minik kuzunuzminik prensesesimin adı İDİL MERİÇ duyan herkes çok beğeniyor.çok fazla aynı isimdende yok tabiki
Arasında benim de sevdiğim isimler var :)Bence juliet pek hoş değil, ama size kalmış tabii. Bende hamileyim, bi isim listesi yapmıştım. Fikir olur belki paylaşıyim.
Eliz - emir veren prenses
Almila - kızıl elma, kırmızı yanaklı güzel
İkra: Okumak, inen ilk Vahy'dir.
Elisa: Cennet kapısında bekleyen melek. Allah'ın ahdi/sözü/yemini
Elis: güzel kokulu çiçek
Eslina: takvayla yaşayan, allah korkusuyla günahtan çok çekinen
Belinay: Peygamberimizin cennette en sevdiği çiçek
Nilda: kadın savaşçı
Hafsa: Hz.Ömer in kızının adı
Almina: Kutsal topraklardaki bir dağın adı
Alisa: güzel, soylu
NehirOnerdiginiz isimler cok guzel sagolun ama hic biri esimin tarzi degil...
Bizde juliet disinda konusulan isimler,
Venus, pera, vera, nehir, lidya, gibi gibi
Geçen birisi paylaşmış çok beğendim Eftelya anlamıda şuan hatırlayamadım ama güzel birseydiIsim dusunup duruyorum bisey bulamadim oysaki erkek icim hosuma giden bir suru isim var. Kiz icin yok ;(
Esim juliet istiyor ama ben bi turlu alisamadim. Surekli tekrar edilen heryerde duydugum isimlerden de biktim... yabanci olmasi problem degil ama bulamiyorum.
Benim de oğlum olacak ve o kadar zorlanıyorum ki isim konusundahiçbirini beğenemiyorum. Kız çocuklarının isimleri de elbiseleri de daha çeşitli daha güzel geliyor bana Kızım olsa Bahar koyacaktım ben.
Bahar Dora
Bahar İlya
Bunun gibi bir şeyler belki fikir olur
Deniz kızı demek bende kızım olursa düşünüyorum çok begenmiştimGeçen birisi paylaşmış çok beğendim Eftelya anlamıda şuan hatırlayamadım ama güzel birseydi
Annem bundan 35 yıl önce bana Venüs koymak istemiş ama çok iddialı bir isim olduğu için vazgeçmişOnerdiginiz isimler cok guzel sagolun ama hic biri esimin tarzi degil...
Bizde juliet disinda konusulan isimler,
Venus, pera, vera, nehir, lidya, gibi gibi
Güneş cok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?