Doğuma Hazırlık Kiz icin isim bulmak neden bu kadar zor

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

2kedi_1deli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2013
3.781
3.411
133
39
Istanbul
Isim dusunup duruyorum bisey bulamadim oysaki erkek icim hosuma giden bir suru isim var. Kiz icin yok ;(

Esim juliet istiyor ama ben bi turlu alisamadim. Surekli tekrar edilen heryerde duydugum isimlerden de biktim... yabanci olmasi problem degil ama bulamiyorum.

Isimden ziyade çocuk taşıyabilecek mi?
Ismi gibi olur insan.

Köklü bir isim, ama bir o kadar da kulağa hoş gelen olsun.

Öyle alay konusu olmamasına özen gösterin.

Jüjü/ Jüliet, Romeo ile Jüliet..

Bilmem, biraz değişik.

Zevk meselesi.

Benim de oğlum olacak ve o kadar zorlanıyorum ki isim konusunda hiçbirini beğenemiyorum. Kız çocuklarının isimleri de elbiseleri de daha çeşitli daha güzel geliyor bana Kızım olsa Bahar koyacaktım ben.
Bahar Dora
Bahar İlya
Bunun gibi bir şeyler belki fikir olur

Bence juliet pek hoş değil, ama size kalmış tabii. Bende hamileyim, bi isim listesi yapmıştım. Fikir olur belki paylaşıyim.
Eliz - emir veren prenses

Almila - kızıl elma, kırmızı yanaklı güzel

İkra: Okumak, inen ilk Vahy'dir.

Elisa: Cennet kapısında bekleyen melek. Allah'ın ahdi/sözü/yemini

Elis: güzel kokulu çiçek

Eslina: takvayla yaşayan, allah korkusuyla günahtan çok çekinen

Belinay: Peygamberimizin cennette en sevdiği çiçek

Nilda: kadın savaşçı

Hafsa: Hz.Ömer in kızının adı

Almina: Kutsal topraklardaki bir dağın adı

Alisa: güzel, soylu

Arasında benim de sevdiğim isimler var :)
Almila'nın diğer anlamı ise, savaşçı, cesur, yiğit Türk kadını.

Geçen birisi paylaşmış çok beğendim Eftelya anlamıda şuan hatırlayamadım ama güzel birseydi

Oğlumun ismini Batın koyduk biz nasıl sizce fikir olsun diye yazdım

Onerdiginiz isimler cok guzel sagolun ama hic biri esimin tarzi degil...

Bizde juliet disinda konusulan isimler,

Venus, pera, vera, nehir, lidya, gibi gibi
Annem bundan 35 yıl önce bana Venüs koymak istemiş ama çok iddialı bir isim olduğu için vazgeçmiş yazdıklarınızın arasında da Venüs güzel bence. Juliet eğer ikinizde Türk kökenli iseniz biraz özenti gibi düşünülebilir. Yine de koymakta kararlıysanız bence isim olarak güzel

Yook valla cok kolay esim isden geldi dedim gel cocuk dogacak isim dusunmedik daha dur bi sigara iceyim geleyim konusalim dedi mutfa gitti sonra kapidan kafayi uzatti Eylül koyalim mi dedi tmm koyalim dedim koyduk cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…