- 31 Temmuz 2025
- 124
- 146
- 18
- Konu Sahibi kedisever33
-
Ben Schafer diyorum.Kızlar iyi gecelerrr 23 haftalık ikiz kız bebeklerime hamileyim ama asla isim seçemiyorumfikirlerinizi yazsanız ne güzel olur ama bi tanesine tam karar vermemekle beraber Karaca ismine çok sıcak bakıyorum o kadar onun dışında hiç bişe bulamadım
"Karaca"nın geyikgiller ailesinde yer alan bir hayvan türü olduğunu biliyorsunuzdur umarım.Kızlar iyi gecelerrr 23 haftalık ikiz kız bebeklerime hamileyim ama asla isim seçemiyorumfikirlerinizi yazsanız ne güzel olur ama bi tanesine tam karar vermemekle beraber Karaca ismine çok sıcak bakıyorum o kadar onun dışında hiç bişe bulamadım
Ya ofBen Schafer diyorum.
Aha dogmadan büyümeden dalga geçilmeye başlandıBen Schafer diyorum.
Aminsadece şunu söylemek istedim
Saglıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Lakin çocukların ilerde dalga geçmeyeceği ve antin kuntin gibi isimleri tercih etmeyin tıpkı Karaca gibi
Bunun okulu var sosyal hayatı var ve çocuklar çok acımasız oluyo isim yüzünden bile zorbalanıyorlar dalga geciyorlar
Evet yaAha dogmadan büyümeden dalga geçilmeye başlandı
Emsan güral bernardo daha uygun gibi ama
Yaaaaa benle aynı düşünen biriMerhaba. Inanır mısınız o filmi bende çok sevıyorum ve orada ki Karaca isimli kıza bayılırım, bende cok sevıyorum bu ismi. Ama herkes olumsuzyanı dalga gecerler doğru.. yoksa ceylan gıbı kız olur yanı neden olmasın.
Karaca diye bir hayvan ismi var biliyorsunuz. Ayrıca Karaca porselen takımı muamelesi görebilir, çocuğunuz büyüyünce okulda isminden dolayı zorluklar yaşayabilir. Şimdi ne yazıkki ilkokul öğrencilerinde gördüğüm kilo, isim zorbalaması var...Kızlar iyi gecelerrr 23 haftalık ikiz kız bebeklerime hamileyim ama asla isim seçemiyorumfikirlerinizi yazsanız ne güzel olur ama bi tanesine tam karar vermemekle beraber Karaca ismine çok sıcak bakıyorum o kadar onun dışında hiç bişe bulamadım
Evet evetKabadayı dimi
Evet porselen takımı muamelesi görmesini asla istememKaraca diye bir hayvan ismi var biliyorsunuz. Ayrıca Karaca porselen takımı muamelesi görebilir, çocuğunuz büyüyünce okulda isminden dolayı zorluklar yaşayabilir. Şimdi ne yazıkki ilkokul öğrencilerinde gördüğüm kilo, isim zorbalaması var...
Ay hayır tabi ki o çok vasat bişe yaÇukurdan mı esinlendin gızz
Bende cok sevıyorum Karaca cok guzel ısım derdım eskıden de fılmden etkılenmısız kız cok guzeldı tabıEvet evet
Onda da mı vardı Karaca ismiKabadayı dimi
Tabiiii fotideki başrol güzel kızın ismi Karaca’ydıOnda da mı vardı Karaca ismi
Ay sen bensin yaBende cok sevıyorum Karaca cok guzel ısım derdım eskıden de fılmden etkılenmısız kız cok guzeldı tabıaklıma baska gelen, derin cok severdım talu’dan sonra antıpatık gelıyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?