kız ismi arıyorum lütfen yazın

XSXEKERXIXM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2008
361
0
96
İstanbul
kızlar degişik anlamlı kız isimleri arıyorum lütfen herkes yazarmı şimdiye kadar bengisu düşünüyorduk ama eşim vazgeçti şimdi gene isim arıyoruz lütfen yardım edin son günlerim bebişimin ismi yok senağlama

Farklı olsun diye abudik gubidik isimler konulmasına karşıyım..

Sade, anlamlı, şık olsun yeter ..
Bunlar benim fikrim tabi..

Pelin, Duru, Doğa, Ceylin, Naz, Derin...

ehh tabi bir de Deniz..

Çok var aslında ama aklıma gelmedi biranda.

ela
aleyna
ecrin
burçin
sudenaz
pelinsu
balım
çisem
birben
aysu
hiranur
mihrace
aklıma gelen bunlar canım allah analı babalı büyütsün

bide tuana süper isim cennete düşen ilk gözyaşı

bana doktor ilk kız dediğinde ben almila koymayı düşünmüştüm eşimle birlikte çok hoş bir isim bana göre fazla bilindik isimleri pek sevmem o yüzden değişik gelmişti
anlamı :Almila savasçi, tunç yürekli Türk kizi anlamina gelir...

esila anlami sabah aksam allahi zikreden demek
bide buglemi begeniyorum gercekden anlami gibi guzel bi isim a.s. allah yardimcin olsun!!!!

ay benimde kızım olucak.ben burcu ece özge ezgi zeynep isimlerini begeniyorum.eşimede sevdirmeye calısıyorum bunları

bende Minel ismini begenıyorum.anlamıda cok güzel,cennettekı inci tanesı ymiş.
birde zührenaz cok hosuma gıdıyor.

Son düzenleme:
almila da çok güzel bir isimmiş ben kızımın ve yegenlerimin isimlerini hep kendim koydum baştan yazayım belki begenirsin
burçak başak burcu birde erkek olduoda burak gerçi konumuzla alakalı degil ama yazmadan edemedim

canım aynı sıkıntı bende de var eşimle bir türlü anlaşamıyoruz benimde favori isimlerim cemre derin ceren ela bizde bunlardan birini koyacağız inşallah

canım benim kızımın adı eslemdi onu kaybettim 4,5 aylıkken ama eslem ismi içimde ukte kaldı ikinciye kızım olursa koymıcam çünkü ablasının gölgesinde yaşamasını isteöiyorum ama kim bana kız adı sorsa eslem derim anlamıda kendini Allahın yoluna adamış olan anlamında hatta peygamber efendimizin zamanında kendini Allah yoluna adayanlara toplu olarak eslemler diye yazılan şiirlerdede geçiyor

kızım olacak olsaydı eğer kafamda bir kaç isim tasarlamıştım.
1) albina=kuzey kafkasyadaki bir ırmağın ismi
2)almina
3)ela
4)elisa=cennet kapısında bekleyen meleğin ismiymiş (kız olsaydı kesin bu ismi koyacaktık)

ben bebişime ecrin koycaktım olmadı düşükle sonuçlandı belki son zamanların en yaygın isimlerinden ama anlamı beni çok etkiledi allahın kuluna hediyesi armağanı bide elif ismi çok tatlı benim fikrimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…