kız ismi arıyorum lütfen yazın

bunlara bi kulp bulmak için uğraştım ama bulamadım sevgisiz kelebek o nedenle koyabilirsin
ama bak şimdi aklıma geldi kızın olursa sevgi koy adını sen sevgisizsin ya sana sevgi aşılar =)))

canım benım benim içimde kocaman bı sevgı sepetı var dağıtmakla bıtıremıyorum kelebegın ömrü 24saat sevgısız kelebek olunca 24saat sevgısızlık oluyo yanı ölüyo DD benim sevgim var allahıma bin şükür sen ne koycan bakem bende sana kulp bulam

aman karman çorman yazmısım ama anladın sen onu kanka demi ben 4cocugum olsun istiyorum inşalah 2oglum 2kızım olur saglıklı akıllı fıkırlı elı ayagı duzgun hayırlı o zaman tekının adını da sevgi koyarım kız senımı kırcam

ya ben ne koycama karar veremedim herşeye bi kulp takıom
ama dört çocuk çok geldi bana nası doğurcan o kadar çocuğu ben bi tane bile doğuramam heralde
ilkinde denerim zor dilse yaparız bi kaç tane daha

GÜLİN=Güle ait olan, gülden gelen

bende evlendiğim zaman bu ismi koymak istiyorum kızıma.. Tabi eğer kızım olursa.İnş olr çok istiyorum bi kızım olmasını.. ve bu ismi koymayı çok istememin sebebide benim adım gülcan sözlümün adı hüseyin
(gül)can,hüsey(in) yani benim ismimden ve aşkımın isminden bi parça yanii her türlü bizden bi parça =))

eğer senin ve eşinin ismide böle isim çıkartmaya uygunsa bide onu bi düşün derim ben =)) mesela biyerde duymuştum kadının adı yasemin adamın adı dündar dı çocklarının adını dünya koymuşlar yanii (dün)dar,(ya)semin.. çok güzel oluo bnce böle =))

ya ben ne koycama karar veremedim herşeye bi kulp takıom
ama dört çocuk çok geldi bana nası doğurcan o kadar çocuğu ben bi tane bile doğuramam heralde
ilkinde denerim zor dilse yaparız bi kaç tane daha

ya bugun annem ve arkadasları konusurken duydum cok zormus dogum yapmak annem cok zorlanmamıs ıns ona cekmısımdır ama benım 4cocuk ıstegım ben tekım hıc kardesım yok cok ısterdım kardeslerımın olmasını ılerde cocugum olursa teyze ve dayısı olmayacak aynı seyı cocuklarımın yasamasını ıstemıyorum onun ıcın.yanı zor da olsa denemeye deger be gülüm bazen kendımı cok yanlız hıssedıyorum allah korusun annem babama bıse olsa tek basımayım işte kardes yok ((senağlama

seni çok iyi anlıorm canım yaa... inş allah gönlüne göre verir
kolaysa bende yaparım zaten çatır çatır doğuracam olmadı seda sayana giderim o güzel doğurtuo =)))

amin canım benım ınsallah kolaydır dogururuz.bende geleyım benı bekle seda sayana gıderken ama once koca bulmak gerek :)) önce esra erola ya da destı ızdıvac falan oralara gıdelım

yok ya
bende arkadsin dedigi gibi
farkli olcak diye
abidik gubidik isimlerin konmasina karsiyim
özelliklede yabanci isim gibi olanlarada karsiyim.
anlami güzel olmali
tas toprak su gibi isimler konulmazmis zaten.
nebilim birazda türkce kalmali bence ya..
yani müslüman ismi oldugu belli olmali..
(bu benim fikrim tabi)

Bensu : su gibi duru , temiz kız çocuğu
Tuyan : el değmemiş inci tanesi
Tuana: cennete düşen ilk yağmur damlası

bende ezel ismini seviyorum bide bu isimin kendinden lakabida hazir ezo :) bide havin cok guzel hosuma gidiyo bide ecrin guzel ama en guzeli ezel (ezo) :):)

benimki kız olursa BENSU koyucaz...
eşimle ilk tanıştığımız günden beri düşündüğümüz tek isim...
hem fazla kimsede de yok.. hemde kibar bi isim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…